Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Chef De Partie - Pastane

Muğla
  • 28.03.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Muğla - Marmaris bölgesindeki otellerimiz için Pastane-Chef De Parti görevinde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Beş yıldız otel tecrübesi olan,
Ekip çalışmasına inanan, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
Kaynakları etkin kullanbilen
Sigara kullanmayan,
Askerliğini yapmış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DRD HOTELS
Muğla - Bodrum, Muğla - Bodrum
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Muğla - Merkez
8.12.2023
DRD HOTELS
Muğla - Bodrum, Muğla - Bodrum
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DRD HOTELS
Muğla - Bodrum, Muğla - Bodrum
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Muğla - Datça
Son 1 Ay
BAŞVUR
Muğla - Datça
Son 1 Ay
BAŞVUR
Muğla - Datça
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Martı Otel İşletmeleri A.Ş.

MARTI GRUBU

 

Temelleri 1967 yılında atılan Martı Grubu, 1969 yılında Türkiye'nin ilk resort oteli olan ve bugün 280 oda kapasitesine ulaşan Martı Resort Otel ile faaliyetlerine başlamıştır. Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin hisseleri 1989 yılında IMKB’de işlem görmeye başlamış ve Türk turizm sektöründe halka açılan ilk şirket olmuştur.

 

Halen dört yıldız statüsünde hizmet veren 197 odalı Martı La Perla Otel 1988 yılında; 551 odalı Martı Myra Otel ise 1995 yılında grubun bünyesine katılmıştır.

 

Hisarönü Körfezinde, 1996 yılından beri hizmet veren Martı Marina ise, 2012 yılında baştan aşağı yenilenmiş ve adı Martı Marina & Yacht Club olarak değişmiştir. Yenilenme sürecinde hamam ve spa, farklı konseptte restoran ve barlar, patisserie, dükkanlar ve yeni hizmete giren Martı Hemithea’yı bünyesine katan Martı Marina & Yacht Club’ın bağlama kapasitesi de artmış ve 430 deniz ve 100 kara bağlama kapasitesine ulaşmıştır. 

 

Martı Grubu bünyesindeki Akdeniz Martı Turizm ve Yatırım A.Ş. ise 1987 yılında kurulmuştur. 2006 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşen şirket, Martı Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı A.Ş. adını almıştır. 2010 yılında şirketin hisseleri İMKB'de işlem görmeye başlamıştır. Martı Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı A.Ş. turizm odaklı ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketidir. Martı GYO portföyündeki turizm odaklı tesis ve arazilerinin yanı sıra, 2008 yılında Çerkezköy Narin Park imar projesini hayata geçirmiştir. Projenin ilk etabı olan 548 konutluk Erguvan Sitesi 2012 yılı sonunda tamamlanmış ve sahiplerine teslim edilmiştir.
Bugün yaklaşık 1000 çalışanı ile Martı Grubu, müşterilerine en yüksek memnuniyeti sağlamak ve onların sadakatini kazanmak hedefiyle çalışmaktadır. Martı Grubu, yaptığı yatırımlarla Türkiye'nin turizm potansiyeline de büyük katkı sağlamaktadır.

 

Martı Grubu’nun İlk Şehir Oteli: Martı İstanbul Hotel
2012 Temmuz ayında Martı Grubu, ilk şehir oteli olan Martı İstanbul Hotel’i İstanbul’un en merkezi yeri olan Taksim Talimhane’de açmıştır. Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ve modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan Martı İstanbul Hotel’in on bir kat üzerinde, farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 37’si suit 270 odası bulunmaktadır. Odaları etkileyici bir atriuma açılan Martı İstanbul Hotel, restoranları, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 m2’lik Spa ve gym’i ile hizmet sunacaktır. 

 

Martı Grubu ve Sosyal Sorumluluk
En önemli hedefi müşterilerine en yüksek memnuniyeti sağlamak ve onların sadakatini kazanmak olan Martı Grubu, yatırımlarını genişletmenin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da kapsamlı çalışmalar yapmaktadır. Bunlar arasında Olympos, Faselis ve Demre'deki tarihi bölgelerin tabelalarının yapılması ve gemi atıklarının temizlenmesi gibi tarih ve çevreye yönelik faaliyetler yer almaktadır. Bunlara ek olarak Martı Grubu'nun kurucusu olan Narin Ailesi tarafından, Marmaris, Çerkezköy ve Antalya'da yaptırılan okullarda bugüne kadar on binlerce öğrenci eğitim almıştır. Martı Marina Yatçılık ve Spor Kulübü, çocuk ve gençleri yelken sporu ile buluşturmak için çok ciddi çalışmalara imza atmıştır. 2006 yılında kurulan “Martı Marina Yatçılık ve Spor Kulübü” bugüne kadar sadece Orhaniye köyünden 80 sporcu yetiştirmiştir.

 

Martı Grubu’na Uluslararası Boyutta Takdir:
Martı Grubu, sahip olduğu hizmet anlayışı ve öncelikleri ile turizm sektöründe bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanmıştır. Son olarak 2012 yaz döneminde alınan bazı önemli ödüller şöyledir:

o Martı Resort Deluxe – Martı La Perla - 2012 Trip Advisor Ödülü
o Martı La Perla - tophotelsr.ru tarafından Türkiye’nin 3. En İyi Oteli, dünyanın 16. En iyi Oteli
o Martı Resort Deluxe ve Martı La Perla – Zoover Ödülü
o Martı Resort – Travelife Gold sertifikası
o Martı Resort - HOLIDAYCHECK.COM dan en iyi 5 yıldızlı tesisler kategorisinde 2012 kalite ödülü
o Martı Myra – Kültür ve Turizm Bakanlığı - 2012 Yeşil Yıldız Sertifikası “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi”
o Martı Myra - 2012 Trip Advisor, Certificate of Excellence
o Martı Resort ve La Perla- 2012 Hotel Greening Project
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları