Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

Ankara, Ankara Çankaya
  • 4.11.2019
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Görev ve değer odaklı bir şirkette kariyer mi arıyorsunuz? Ekip çalışması ve ruhunu teşvik eden ve daima birbirini destekleyen bir kurumun parçası olma fırsatını kaçırmayın.

Bir kurumun aynı zamanda bir toplum olabileceğine ve kendini adamış bireylerden oluşan bir toplumun da bu ülkede eğitim hizmetlerinin uygulanmasında bir fark yaratabileceğine inanıyoruz.

Neden bizi seçmelisiniz?

Basitçe ifade etmek gerekirse, bu bir işten fazlası... Çalışanlarımız binlerce kişinin hayatını etkilemekte ve ülkemizin gelecek kuşaklarını şekillendirmektedir.

Kurumumuzun sektörde uzun yıllar varlık göstermesinin yanı sıra, Türkiye'de Eğitim sektöründe başarıya dayalı mükemmel bir itibari vardır.

Kariyer gelişiminizi hızlandırmak istiyorsanız, ilk günü düşünmeyi bırakmalı ve bunun yerine ilk yılı ve ötesini düşünmeniz gerekmektedir.

Size sunulan teklif , Ankara merkezli lider bir eğitim kurumu olan MATFEN EĞİTİM KURUMLARI'nda becerilerinizi geliştirebileceğiniz, kendi bilgilerinizi projelere uygulayabileceğiniz,şirket içi ve harici eğitimlerden faydalanabileceğiniz ve İnsan Kaynakları alanında profesyonelliğe giden bir kariyer fırsatıdır.

İlgileniyorsanız, bir İnsan Kaynakları çalışanı olarak ilk yılın sizin açınızdan nasıl geçeceği burada anlatılmıştır.

Aranan Nitelikler

Bu pozisyon için en önemli performans hedefi;rekabet avantajı sağlayacak insan kaynağının elde edilmesini, elde tutulmasını, bireysel ve kurumsal performansın arttırılmasıyla ilgili politika ve stratejilerin oluşturulmasını sağlayan ve izleyeceği tüm süreçlerde kurum üst yönetimi ile çalışanlar arasında stratejik köprü görevini görebilecek İnsan Kaynakları Departmanının kurulmasıdır.

Bir yıllık süre içinde gerçekleştireceğiniz tüm faaliyetlerde tarafınıza dışarıdan atanmış olan profesyonel danışman/danışmanlar eşlik edecek olup, tüm sistem kurulumu sizin de içinde olduğunuz proje ekibi ile birlikte gerçekleştirilecektir.

  • İlk haftada; tüm yönetim ekibiyle ve insan kaynakları danışmanları ile tanışma gerçekleştirilecek olup, devam eden amaçlara ve ihtiyaçlara uygun olarak Şirketin misyonunu, vizyonunu ve değerlerini anlamanız beklenecektir. 
  • İlk ayda; kurum misyon,vizyon ve değerlerine uygun İnsan Kaynakları Politikası ve Etik Değerler Politikasının oluşturulmasının yanı sıra, İnsan Kaynakları Bilgi İşlem Yönetim Sisteminin kurulumu ve İnsan Kaynakları Süreç Yönetimi Sistemlerinin (İzin Sistemi,Özlük Dosyaları vb.)prosedürleri ve iş akış şemalarının oluşturulması gerekmektedir.
  • İkinci ve üçüncü ayda; kurum içinde üst yönetim, çalışanlar ve insan kaynakları çalışanlarının ortaklaşa katılım sağlayacakları Yetkinlik Yönetim Sisteminin kurulumu gerçekleştirilecektir. Bu çalışma içerisinde  yetkinlik sunumundan başlayarak kurum içi yönetim ve çalışan kadrosuna yapılacak olan sunum, anket ve yapısal görüşme çalışmaları icra edilecek ve nihayetinde kurumun temel, fonksiyonel ve yönetsel yetkinlikleri ve davranış göstergeleri sizinde içinde bulunduğunuz ekip tarafından hazırlanacaktır.
  • Dördüncü ve beşinci ayda; daha önceden belirlenmiş olan yetkinlikler baz alınarak iş grupları bazında eğitim gelişim indeksleri ve eğitim gelişim davranış  göstergeleri hazırlanacaktır. Aynı dönem içinde kurumsal eğitim kataloğu hazırlanacak ve eğitim firmaları ile  görüşmeler sağlanacaktır. Eğitim bütçesi nihai hale getirilip, kurumsal eğitim planı dahilinde eğitimler düzenlenecektir. Eğitimlerin hemen hepsinde bizzat yer alınacak ve eğitim etkinliğinin ölçüm sistemi oluşturulacaktır.
  • Altıncı ve sekizinci aylarda;çalışan memnuniyeti,bağlılığı ve işveren markası çalışmaları yapılacaktır. Bu kapsamda uygulanacak olan çalışan memnuniyeti anketi ve yapılacak yapısal çalışan görüşmeleri ile kurum içinde gerekli görülen iyileşme fırsatları belirlenecek , verimliliği arttırmak adına aksiyon planları çıkartılacak,çalışan bağlılığını ve bağlılığa etki eden  tüm faktörler yeniden yapılandırılacaktır.

Bu yoğun sekiz aylık iş başı eğitim programının ardından insan kaynakları süreçleri ve fonksiyonları konularında kendi insiyatifinizi kullanabiliyor ve hızlı ve faydalı kararlar verebiliyor olacaksınız.

Artık bireysel olarak işin başında bulunacak ve kurum içinde uygulanacak olan;

  • Seçme Yerleştirme, Kariyer ve Yetenek Yönetimi ve İç İletişim konularında görev alabileceksiniz.

Bu pozisyon için tüm kariyer planını İnsan Kaynakları profesyoneli olmak üzere inşa etmiş birini aramaktayız.

Bizim için en öncelikli kriter, insan kaynaklarının gerektirdiği nesnel bakış açısına sahip olan, kendini ve çevresinde gerçekleşen olayları iyi derecede objektif olarak anlamlandırabilen bir aday ile bu yolculuğa başlamaktır.

Tüm bunlara sahipseniz birlikte çalışacağınız herkes size müteşekkir olacaktır.

Ve kim bilir, belki kendinizi aşarsanız bir kaç yıl sonra kariyerinize büyüyen ve  sektör lideri kurumumuzda İnsan Kaynakları Uzmanı olarak devam edersiniz.

İlk yıl ve sonrası konuları böyleyken,ilk günde oldukça keyifli olacaktır. Bunlar ücret, şirket, insanlar ve konum gibi şeylerdir. Ancak ," İlk yıl ve Ötesi" sizin için bir anlam ifade etmiyorsa bunların hiçbirinin önemi yoktur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Yenimahalle
Dün
ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI EĞİTİM HİZM. ANONİM ŞİRKET
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Yalova, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Gaziantep, Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Yenimahalle
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Mat-Fen Egitim Saglik Insaat Yayincilik Ticaret Ltd.Sti.

Mat-Fen Eğitim Kurumları'nın amacı Türk gençliğinin eğitim seviyesini, kalite anlayışı çerçevesinde sürekli iyileştiren ve topluma eğitim ve öğretimiyle örnek bireyler kazandıran, Türkiye’nin öncü eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Kurumumuz en iyi öğretmen ve eğitmenler ile, hiçbir öğrenci arasında ayırım yapmadan, eğitim vazifesinin kutsallığı çerçevesinde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kaliteli, kesintisiz, toplumsal görev ve sorumluluk bilincini geliştiren çok yönlü bir eğitim vermektir.

Temel Değerlerimiz;
  • Etkin Öğrenme
-Matfen; öğrencilerinin, sadece belirli bir dönemde değil, hayatlarının tüm evrelerinde bilgiye ulaşmak, bilgiyi kullanmak suretiyle çalışmayı ve mücadele etmeyi kendisine ilke edinmesini hedefler.
  • Sorumluluk
-Matfen’de küçük yaşlardan itibaren saygı, sevgi ve doğruluk ilkleri en temel prensip olarak öğretilerek, öğrencilerin öncelikle kendi çevrelerine sonrasında ise doğaya ve insanlığa karşı sorumlu ve duyarlı olması sağlanır.
  • Evrensellik
-Matfen de öğrencilerimizin evrensel değerlerin birleştirici gücünden hareketle sevgi, saygı, iş birliği, hoşgörü ve paylaşma gibi değerleri kazanmaları, her şeyden önce bir “dünya insanı” olmaları önceliğimizdir.
  • Öz Güven
-Matfen, öğrencilerine yaşamları boyunca karşılaşacakları zorluklar karşısında kaygılarını kontrol eden ve kendilerine güvenen bireyler olmalarını aşılar. Onların, karşlıaştıkları zorluklardan ders çıkararak bu deneyimlerini yaşama aktaran bireyler olmaları hedeflenir.
  • Liderlik
-Matfen’de öğrencilerimizin toplumda ve bulunduğu her ortamda ldi erlik özelliklerine sahip, toplum duyarlılığı olan, çalışma disiplini edinmiş, başarılı olmayı hedefleyen bireyler olması için çalışırız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları