Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TEKLİF HAZIRLAMA UZMANI

Ankara
  • 9.06.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Güven Üretiyoruz

Maxlogic & Mavigard markaları ile 1987 yılından itibaren yangın ve gaz algılama sistemleri konusunda “Güven Üretmeye”devam ediyoruz.

İstanbul, Dudullu’da bulunan üretim ve yönetim tesislerimizin yanı sıra Avrupa yakasında Marmara Bölge Müdürlüğü, Bursa’da Güney Marmara Bölge Müdürlüğü, Ankara’da İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, İzmir’de Ege Bölge Müdürlüğü, Antalya’da Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır’da Doğu Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, Samsun’da Karadeniz Bölge Müdürlüklerimiz  ile “muşterilerimizin memnuniyet seviyesini en üst düzeye çıkararak” hizmet veriyoruz.

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 60 ulkeye sürekli olarak ürünlerimizi ihraç etmekle kalmayıp oradaki distributörlerimizin teknik kadrolarına gerekli eğitimi vererek, sistemlerimize üst seviyede “satış sonrası hizmetlerin” verilmesini de sağlıyoruz.

Mavili Elektronik A.Ş. olarak kurumumuzda uzman mühendis, tekniker, teknisyen ve üretim elemanlarından oluşan 250 kişiyi aşan dinamik kadromuzla hizmet kalitesinden ödun vermeden, kendinden emin ve hızlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

 

  • Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yangın ve gaz algılama sistemleri hakkında teklif hazırlamak,
  • Hazırlanan tekliflerin müşterilerimize iletilmesi ve takibini yapmak,
  • Müşterilerimizden gelen soruları cevaplamak ve süreçlerin hızlandırılması ile ilgili calışmalar yapmak,
  • Müşteri memnuniyetinin artırılması ve satış hedeflerinin tutturulması için katkı sağlamak,

Aranan Nitelikler

  • Lisans mezunu( Fizik , Elektronik Öğretmenliği vb) ya da  Meslek Yüksek Okullarının  Elektrik, Elektronik vb.bölümlerinden mezun
  • CRM ve benzeri paket programlarını kullanmış ,
  • Motivasyonu yüksek ,
  • Diksiyonu düzgün,
  • CRM ve benzeri paket programlarını kullanmış ,
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü,ekip calışmasına yatkın
  • Yoğun iş yemposuna ve ekip calışmasın uyum sağlayabilecek 
  • Takım arkadaşları aramaktayız,

Benzer İlanlar

METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
GÖK-TAŞ GRUP MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Altındağ
Bugün
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
ILGAZ İNŞAAT TİCARET A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
Son 1 Ay
BAŞVUR
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

MAVİLİ ELEKTRONİK AŞ

Güven Üretiyoruz

Mavili, Mavigard, Mavigard Harezmic, Maxlogic, Maxlogic & Mavigard markaları ile yangın ve gaz algılama sistemleri konusunda dünyanın önde gelen üretici firmaları arasında yer alarak 25 yıldır, GÜVEN ÜRETMEYE devam etmekteyiz.

İstanbul, Yukarı Dudullu’da bulunan üretim ve yönetim tesislerimizin yanı sıra Avrupa yakasında Marmara Bölge Müdürlüğü, Bursa’da Güney Marmara Bölge Müdürlüğü, Ankara’da İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, İzmir’de Ege Bölge Müdürlüğü, Antalya’da Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır’da Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, Samsun’da Karadeniz Bölge Müdürlüğü, Moskova’da Rusya Merkez Ofisi ve İstanbul Perpa Ticaret Merkezindeki Fabrika Satış Mağazamız ile müşterilerimize ve son kullanıcılara HİZMETvermekteyiz.


Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 60 ülkeye sürekli olarak ürünlerimizi ihraç etmekle kalmayıp oradaki distribütörlerimizin teknik kadrolarına eğitim vererek, sistemlerimize SATIŞ SONRASI HİZMETLERİNİN verilmesini de sağlamaktayız.


Mavili Elektronik A.Ş. olarak kurumumuzda uzman mühendis, tekniker, teknisyen ve üretim elemanlarından oluşan 200 kişiyi aşan dinamik kadromuzla hizmet kalitesinden ödün vermeden KENDİNDEN EMİN VE HIZLI ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM ETMEKTEYİZ.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları