Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Oyuncu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 31.10.2016
  • 0 - 20

İş Tanımı

Merhaba Sayın Aday, Mayadroom Ajans 2000 yılında Mevlüt Dede Tarafından Kurulmuş ve Hakkaniyeti Önplanda Tutarak Kayıt Olmak isteyen Oyuncu Adaylarından Kayıt Ücreti Almayan Tek Kurumdur. Mayadroom Ajans 16 Yıldır Tv Sektörüne Yardımcı Oyuncu, Konuk Oyuncu, Ana Cast, Reklam Yüzü Cast Hizmetini Sağlayan Kuruluştur. Mayadroom Ajans Türkiye'de Her Sene Çekilen 35 Tv Dizisinin 30 una, En Kalibreli Sinema ve Reklam Filmlerine Tek Kurum Olarak Hizmet Sağlayan Kendi Alanın En Büyük Kurumudur. Mayadroom Ajans Mecidiyeköy Genel Merkezli Olup Ortaklar Caddesinde 7 Katlı Bir Cast Ofisine Sahip Levent'de Ayrıca Bir Ofisi Olan Kurum Genelinde 200 Personeline İstihdam Alanı Sağlamaktadır. Şimdide Size Kurumumuzun En Önemli Departmanı Olan OYUNCU Departmanını Tanıtacağız.

Aranan Nitelikler

'Hayatta Herkesin Bir Rolü Vardır..' MEVLÜT DEDE
Görsel Çalışmalarda Bende Varım Diyorsanız,
Model, Hostes, Reklam ve Dizi Oyunculuğu Departmanlarımıza Ücretsiz Kayıt Yaptırabilirsiniz.
Sevdiğiniz Dizilerde Rol Alabilme Şansı İle Aynı Zamanda Ek Gelir Elde Edebilirsiniz.



Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CEM AJANS
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Bursa, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAYADROOM AJANS

-2001 Yılında Kurulan ve Kuruluş Aşamasından İtibaren Türkiye'nin En Büyük TV Dizileri, Reklam Filmleri ve Sinema Filmlerine Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmeti Veren, Türk Örf ve  Adetlerine Saygısıyla Birlikte Aile Yapısına Gösterdiği Önem İle Ün Kazanmış, Mayadroom Ajans; Asmalı Konak, Sihirli Annem, Avrupa Yakası, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Kavak Yelleri, Haziran Gecesi, Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Ezel, Binbir Gece, Canım Ailem, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Karadayı, Poyraz Karayel, Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin ve Muhteşem Yüzyıl gibi Türkiye'nin Dev Televizyon Dizilerine Sağladığı Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu ( Casting ) Hizmeti ile Adını Duyurmuştur.

-Ayrıca Dünyaca Ünlü Yapımların Başında Gelen Argo, Tınker Taılor Solduer Spy, The Two Faces Off January, Skyfall 007 James Bond ve Charlie'nin Melekleri Sinema Filmlerinin de Türkiye Ayağındaki Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmetini Mayadroom Ajans Sağlamıştır.

-Mayadroom Ajans Günümüzde Türk Dizi ve Sinema Sektörünün En İyi Projelerinin de Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu ( Casting ) Hizmetini de Tek Başına Sağlamaktadır.

-Bunlar Sırasıyla; Tutunamayanlar, Hizmetciler, Doğduğun Ev Kaderindir, Öğretmen, Zemheri, Afilli Aşk, Hakan Muhafız, Yasak Elma, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ottoman Rissing, Seferin Kızı, Vuslat, Zalim İstanbul, Çukur, Beyrutlu Gelin, Ya İstiklal Ya Ölüm, Baraj, Babil, Hekimoğlu,Hercai, Yeni Hayat,Savaşçı, Kuruluş Osman, Şahsiyet, Atiye ve Mucize Doktor Dizilerinin Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmetlerini Yine Mayadroom Ajans Sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları