Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Supervisor

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.09.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Merhaba Sayın Aday, Mayadroom Ajans 2000 yılında Mevlüt Dede Tarafından Kurulmuş ve Hakkaniyeti Önplanda Tutarak Kayıt Olmak isteyen Oyuncu Adaylarından Kayıt Ücreti Almayan Tek Kurumdur. Mayadroom Ajans 16 Yıldır Tv Sektörüne Yardımcı Oyuncu, Konuk Oyuncu, Ana Cast, Reklam Yüzü Cast Hizmetini Sağlayan Kuruluştur. Mayadroom Ajans Türkiye'de Her Sene Çekilen 35 Tv Dizisinin 30 una, En Kalibreli Sinema ve Reklam Filmlerine Tek Kurum Olarak Hizmet Sağlayan Kendi Alanın En Büyük Kurumudur. Mayadroom Ajans Mecidiyeköy Genel Merkezli Olup Ortaklar Caddesinde 7 Katlı Bir Cast Ofisine Sahip Levent'de Ayrıca Bir Ofisi Olan Kurum Genelinde 200 Personeline İstihdam Alanı Sağlamaktadır. Şimdide Size Kurumumuzun En Önemli Departmanlarından Olan Supervisor Departmanını Tanıtacağız.

Supervisor; Reklam, sinema ve dizi filmlerinde oyuncu/yardımcı oyuncu kadrosunun sevk ve idaresini sağlayan dış sahada çalışan, cast sorumluların hazırlamis olduğu cast kadrolarının yönetiminden sorumlu kişilerdir.

Supervisor; ajans ile hizmet verilen yapımcı firma arasındaki en önemli köprü vazifesini gören/üstlenen ajansın bir nevi setteki en yetkili temsilcisidir.

Ajansın setteki bire bir olarak en belirgin personeli olduğu için sorunlarla bire bir muhattab olan ve sorunların kriz haline varmadan çözülmesini sağlamakla yükümlüdür. Yani tabiri caizse bir ordunun en öndeki Komutanlaridir. Bu pozisyon bu kadar kritik önem taşımaktadır. Kurumsal firmaların olmazsa olmazlarından olan koşulsuz müşteri memnuniyeti gerek yapımcı firma gerek oyuncu yardımcı oyuncu tarafına hakkaniyetle uygulanıp her zaman kurumun geleceği ilk temel kuraldır.

Supervisorluk bir nevi organizatörlüktür. Sayısı onlara hatta yüzlere varan cast topluluğunu yönetip idare edebilmek, memnun etmek ve aynı zamanda hizmet edilen firma yetkililerini memnun etmek kuralını taşımaktadır. Eğer söz konusu birden fazla sosyal statüye sahip olan insanları bir arada yönlendirme ise bu pekde kolay bir iş değildir. Bu yönetimi yapabilecek kabiliyetin en gerekli insan özelliği sabır ve hoşgörüde yatmaktadır. Supervisorluk kaostan beslenen bir meslektir. Her an krize varabilecek olaylara hazır olmalı ve soğukkanlılığını korumalıdır.

Supervisor hizmet verilen firma yetkilileri ve setteki cast kadrosuyla mesafesini koruyabilen samimiyet ve ciddiyet arasındaki çizgiyi bilen yani çalıştığı firmayı nasıl temsil etmesi gerektiğini unutmayan organizasyon yeteneğine sahip, çalışkan, sabırlı, hoşgörülü erdemliğe sahip dış sahadaki çalışma şartlarına uygun orta düzey yöneticidir.

Aranan Nitelikler

Supervisorlugun Nitelikleri

1.Esnek Çalisma Saatleri
2.Gerektiginde Gece Gec Saatlere Kadar Calisma
3.Gunun Erken Saatlerinde iş basi yapma
4.Zamana Karsi Yarisma
5.Anlik Kaos Durumlarini Cozumleyebilme
6.Stres ve baskili kosullarda Yoneticilik Vasfini Kullanarak Calışma
7.Dis sahada Calisildigi icin Soguk veya Sicaga Dayanikli Olma
8.Uyku Probleminin Olmamasi
9.Gerektiginde Gece Gec Saatlerde is bitimi Yapip Bir Soraki Gün Günün Erken Saatlerinde İş basi yapma
10.Organizasyon Yeteneginin Olmasi
11.Her Kosulda Musteri Memnuniyeti Politikasini Uygulama
12.Genel Anlamda Pratik ve Hizli Olma (Pratik Zeka)
15.ikna Kabiliyetinin Yuksek Olmasi
16.istikrarli Olmak
17.Sabirli Ve Soguk Kanli Olmak
18.iş Takibinin iyi analiz Edilmesi Kendinden Emin Olunması
19.İş Telefonunun Surekli Calmasi
20.Karşı Cinsle Olan Mesafe Cizgisini Aşmamak Karşı Cinsle mesafesini koruyabilen samimiyet ve ciddiyet arasındaki çizgiyi bilmek

Supervisorluğun Avantajları

1.Orta Duzey Yoneticik Ünvanina Sahip Olma
2.Sayginlik Sahibi bir meslek elde etmek
3.Supervisor Yuruttugu Projedeki Tek Sorumlulugun Kendisinde Olmasi ve insiyatifler kullanarak Hakimiyeti Tek Basina Saglamasi Kendi işinin Koordinatoru olmasi
4.Aile Ortaminda Calismak Soguk iliskiler Degil Samimiyet icerisinde Calismak
5.Tv Sektorunde Disardan Ulasilmasi Zor Gorunen onde Gelen Kisilerle Calisma Firsati Bulmak
6.80 milyon kisinin İzledigi Projelerde Vermis oldugun emegin,Katkinin ve birlikte Yonetmenin verdigi Hakli Gurur
7.Kalifikasyonlu veye Basit Olmayan Bir Meslek Kazanma
8.Turkiyenin En Buyuk Ajansinda Orta Duzey Yoneticilik Pozisyonunda Olma
9.İs anlaminda kendini Gelistirdikce Yukselme Firsati (Yerinde Saymama)
10.Ornegin;80 Milyonun izledigi Paramparca Projesinin Dialoglu-Dialogsuz Butun Yardimci Oyuncularinin Senin Organizasyonlugunda Yer Alma Firsati Bulmalari
11.Tam Anlamiyla Kurumsal Firmada Calismak
12.Medya Sektorunde Bir Konum Elde Etmek ve Gururlanilacak isler Yapmak
13.istikrarli bir meslege Sahip Olma,deneyim ve tecrube Kazanildikca gelecegi daha saglam konumlar elde etme

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL ALTUNİZADA BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAYADROOM AJANS

-2001 Yılında Kurulan ve Kuruluş Aşamasından İtibaren Türkiye'nin En Büyük TV Dizileri, Reklam Filmleri ve Sinema Filmlerine Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmeti Veren, Türk Örf ve  Adetlerine Saygısıyla Birlikte Aile Yapısına Gösterdiği Önem İle Ün Kazanmış, Mayadroom Ajans; Asmalı Konak, Sihirli Annem, Avrupa Yakası, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Kavak Yelleri, Haziran Gecesi, Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Ezel, Binbir Gece, Canım Ailem, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Karadayı, Poyraz Karayel, Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin ve Muhteşem Yüzyıl gibi Türkiye'nin Dev Televizyon Dizilerine Sağladığı Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu ( Casting ) Hizmeti ile Adını Duyurmuştur.

-Ayrıca Dünyaca Ünlü Yapımların Başında Gelen Argo, Tınker Taılor Solduer Spy, The Two Faces Off January, Skyfall 007 James Bond ve Charlie'nin Melekleri Sinema Filmlerinin de Türkiye Ayağındaki Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmetini Mayadroom Ajans Sağlamıştır.

-Mayadroom Ajans Günümüzde Türk Dizi ve Sinema Sektörünün En İyi Projelerinin de Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu ( Casting ) Hizmetini de Tek Başına Sağlamaktadır.

-Bunlar Sırasıyla; Tutunamayanlar, Hizmetciler, Doğduğun Ev Kaderindir, Öğretmen, Zemheri, Afilli Aşk, Hakan Muhafız, Yasak Elma, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ottoman Rissing, Seferin Kızı, Vuslat, Zalim İstanbul, Çukur, Beyrutlu Gelin, Ya İstiklal Ya Ölüm, Baraj, Babil, Hekimoğlu,Hercai, Yeni Hayat,Savaşçı, Kuruluş Osman, Şahsiyet, Atiye ve Mucize Doktor Dizilerinin Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmetlerini Yine Mayadroom Ajans Sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları