Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

En az 3 yıl tecrübeli

Aranan Nitelikler

Hasta potansiyeli çok yüksek olan, tomografi ve ağız tarama cihazı dahil her türlü teknolojik ekipmana sahip polikliniğimize hasta ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü, kendini geliştirmeye açık, ekip çalışmasına yatkın, en az üç yıl tecrübe sahibi, resmi çalışma engeli bulunmayan hekim arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Mersin(İçel), Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAYDENT SAĞLIK HİZ.SAN.TİC.A.Ş.

20 yıllık mesleki ve teknik tecrübe sonrasında, Gaziosmanpaşa ve Bağcılar olmak üzere iki şube ile halkımızın ağız ve diş sağlığı sorunlarına çözüm sağlamak amacıyla kurulan Maydent Ağız ve Diş Sağlığı Klinikleri;

Alanında Türkiye’nin öncü sağlık merkezi olma vizyonu doğrultusunda Türk ve yabancı hastalara kaliteli ve yüksek standartta hizmet vermeyi ve koşulsuz hasta memnuniyetini hedeflemektedir. Sağlık turizmi de kliniklerimizin önemli hedefleri arasında yer almaktadır.

Uluslararası standartlarda uygulama ve tedavilerin gerçekleştirildiği toplam 1300 metrekarelik kapalı alana kurulmuş olan kliniklerimizde 2’si diagnoz olmak üzere 12 adet diş ünitesi, dijital Panoramik-Tomografi, sterilizasyon birimleri, müşahede ve gözlem odaları, laboratuvarlar, toplantı ve eğitim salonları yer almaktadır.

İmplantoloji, ağız diş ve çene cerrahisi, ortodonti, protez, periodontoloji, pedodonti, engelli kliniği, endodonti ve estetik kliniği olmak üzere temel alanlarda profesör, doçent ve uzman diş hekimlerinden oluşan 12 hekim, 20 kişilik teknik, yardımcı ve idari personel görev yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları