Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Müzik Öğretmeni
MEDENİYET OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Eğitim Satış Danışmanı
MEDENİYET OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
İlkokul Sınıf Öğretmeni
MEDENİYET OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
Okul Müdür Yardımcısı
MEDENİYET OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Sınıf Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü
  • 22.06.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Beylikdüzü Şubemizde  Görevlendirmek Üzere Sınıf Öğretmeni Aranıyor.

Aranan Nitelikler

  • Dinamik
  • Eğitim Gönüllüsü
  • Çocukları seven
  • Mesleki çalışmaları yakından takip edebilen,

  • İletişim ve eğitim teknolojisi kullanım becerileri yüksek  Öğretmenler Aranıyor

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Dün
FLORYA KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MEDENİYET OKULLARI

-Herkesin bir hikâyesi olduğu gibi MEDENİYET OKULLARI olarak bizim de bir hikâyemiz var tabi ki… Bir şeyleri değiştirmek için çaba sarf etmeseydik bizim hikâyemiz de sıradan bir hikâye olacaktı. Takvimler 1991 yılını gösterdiğinde ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı bir adam şöyle düşünüyordu: ”Ülkenin gelişmesi ve ilerlemesi, ülkemizin bilgi seviyesinin gelişmiş ülkelerin bilgi seviyesine ulaşmasıyla olur.''

-Bunu da ancak yeni yetişen nesile ciddi bir yatırım yaparak ve çocuklarımıza iyi bir eğitim ortamı sunarak başarabiliriz. En önemli yatırım çocuklarımız için yaptığımız yatırımdır. Çocuklarımızın güçlü bir kişilikte olması için onlara; eğitim aldıkları okullarda sorgulamayı, haksızlığa karşı koymayı, kendi haklarının idrakinde olmayı öğretebilmeliyiz.

-Amacımız çocuklarımıza tek kanada mahkûm olmadan, çift kanatla nasıl uçabileceğini öğretmek olmalı.” Nereden başlamalıyız? diye düşünüldü. Birçok kişiyle görüşüldü. Bu kişilerin bazıları “ Sen kim? Eğitim kim? ” dediler. Bazıları ise “Senin bu düşüncene katılıyoruz. Ancak bunu gerçekleştirebilecek yeterli donelerimiz yok.” dedi. Ama birileri de hiç düşünmeden “ Al, bizim çocuklarımız senin çocuğun ” dediler.

-Böylece eğitim hayatına ilk adımımızı atmış olduk. Aradan yıllar geçti… Geriye dönüp baktığımızda bizim en büyük gurur nedenimiz çocuklarımız oldu. Onların başarısı bizim övünç kaynağımız; dertleri, tasaları ise bizim derdimiz oldu. Geçmişimizden hiçbir zaman rahatsız olmadık. Her zaman kendimizi eleştirdik, ilerisi için daha güzel şeyler yapabilmek adına… Gelecekte daha doğru adımlar atabilmek için geçmişimizle hep barışık olduk.

-Her çocuk bir dünyadır. Her çocuk özeldir. Ama Medeniyet’in çocukları çok çok özeldir. Onları dünyaya sevgi polenleri olarak bırakıyoruz. İnanıyoruz ki bu sevgi polenleri gittikleri her yere Medeniyet‘in onlar üzerinde bıraktığı güzel izlerden taşıyacaklardır. Ve bu adamın samimi eğitim hikâyesi de tıpkı bir kartopu misali katlanarak ülkenin her yerine taşınıp anlatılacaktır.

Misyonumuz;

  • Dünya medeniyetle şekillenirKendisini ve çevresini tanıyan, bedenen, ruhen ve sosyal yönden gelişmiş, çok yönlü gelişimi benimsemiş, analitik düşünebilen, teknolojik, bilimsel ve manevi değerlerle donanımlı, ulusal kültür ve medeniyetin inşasındaki rolünü kavramış bireyler yetiştirmek.

Vizyonumuz;

  • Her çocuk dünyadır“Her çocuk özeldir.” anlayışıyla proje ve uygulamalara ağırlık verip okul eğitimini yaşam alanına dönüştüren, teknolojiyi eğitimin ayrılmaz bir parçası benimsemiş, veli, öğretmen ve diğer paydaşları öğrenme-öğretme ortamına etkin katan, çok dilliliği ve kültürlülüğü büyük bir kazanım kabul etmiş bir okul bakışıyla ait olduğu medeniyetin geliştirilmesine eğitimle katkı sunan ulusal bir model olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları