Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

  • 26.05.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

MEDİCA GRUP (Medikal Estetik ve Güzellik, Dermokozmetik ürün, Medikal Cihaz) bünyesinde İstanbul Anadolu yakasıda çalışacak Dijital pazarlama ve Sosyal medya uzmanı Instagram, Facebook, Adwords, ve SEO konularına hakim en az 3 yıl deneyimli çalışma arkadaşı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

MEDİCA GRUP (Medikal Estetik ve Güzellik, Dermokozmetik ürün, Medikal Cihaz) bünyesinde İstanbul Anadolu yakasıda çalışacak aşağıdaki nitelikler de "DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA UZMANI" aranmaktadır:

1- Medica Gurup bünyesinde Medikal Güzellik, Dermokozmetik ve Medikal Cihaz konularına hakim olup Hedef kitle belirleyip belirlenen kitleye uygun reklamların çıkılmasını sağlayacak ve gelen taleplere geri dönüş yapacak.
2- Instagram, Facebook, Adwords, ve SEO konularına hakim, online reklam kampanyaları, sosyal medya pazarlama, sosyal medya uygulamaları konularında bilgi sahibi,
3- Instagram, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlarda reklam oluşturma ve yönetiminde tecrübeli,
4- Tüm mecralara gelen yorumlara, sorulara, taleplere karşılık verebilecek, istekleri ilgili birimlere iletip raporlayabilecek,   
5- Etkileşimi arttıracak çözümler sunacak ve markaya dikkat çeken tanıtımlar yapacak, İçeriklerin paylaşım planı ve içeriklerini analiz ederek takip ve yönetimini sağlayacak,
6- Sosyal mecralar için haftalık/aylık planlama yapabilecek, Platformları düzenli kontrol ederek, müşteri memnuniyeti ve iletişimi için gerekli aksiyonları alabilecek,
7- Tanıtımların ve içerik paylaşımlarının doğru mecralara ulaşmasını sağlayacak çalışma arkadaşı aranmaktadır.

GENEL NİTELİKLER
1- Türkçe, İngilizce yi iyi bilen ve iletişimi kuvvetli olan
2- Daha önce Medikal Güzellik veya Dermokozmetik işlerinde çalışmış sektöre hakim olan
3- Sosyal medya hesap yönetiminde deneyimli
4- Araştırmayı ve yeni fikirler geliştirmeyi seven, sürekli üreten
5- Geniş ve aktif sosyal medya topluluklarını stratejik bir şekilde yönetebilme
6- İletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına uygun, yeniliklere açık, araştırmacı, etkili metin yazma becerisi olan Planlı, sistemli, çalışma disiplini ve sorumluluk duygusuna sahip, Analiz becerileri gelişmiş, yeni fikirler geliştirmeyi seven
7- Dijital trendleri yakından takip ederek çalıştığı projelere uygulayabilen, çalışma arkadaşı aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
MARESİYAS SAĞLIK SPOR HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
15.03.2024
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
25.11.2023
BAŞVUR
ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
30.08.2023
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ENTAŞ İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Dün
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MEDICA DERMA ESTETİK

Sağlık sadece hastalık ya da sakatlığın bulunmaması değil; fiziken, ruhen ve sosyal olarak tam bir iyilik halidir. Modern toplumda insanlar en fazla fiziken ve ruhen iyi olmaya özen gösteriyorlar. Medica Derma olarak, sizlerin fiziki güzelliğinizi ortaya çıkartarak sağlıklı bireyler olmanızı sağlıyoruz. Aynı zamanda tedavi edici ve rahatlatıcı metotlarımızı da uygulayarak, misafirlerimizin memnuniyetini artırmayı amaçlıyoruz.

Estetik duygusunun ve görüntüsünün en güzel ifade edildiği yer olan yüzlerdeki tebessüm bizim başarımızın en önemli sırrıdır. İhtiyacınız olan her türlü teşhis, tedavi ve uygulamayı daha memnun hissetmeniz için özenle belirleyip, uyguluyoruz.

Güzellik ve sağlığın bir arada sunulduğu hizmet yolculuğumuz 2001 yılında başladı. Bugün sizlerin teveccühü ile 15 farklı şubemizde (Sultanbeyli , Üsküdar, Kartal, Ataşehir ,Kadıköy, Maltepe, Kurtköy, Sancaktepe, Tuzla, Kağıthane, Pendik, Esenyurt, Gebze, Florya ve Altunizade) hizmet veriyoruz.

Profesyonel hizmet, güleryüz, modern teşhis, tetkik ve cihazlar, güzellik, sağlık, estetik ve en önemlisi kendinizi daha iyi hissetmek için Medica Derma hizmet merkezlerimize bekliyoruz.Güzelliklerle dolu sağlıklı bir hayat dileriz.

MİSYON;

  • Her insan aslında güzeldir felsefesi ile çıktığımız bu yolda; Etik değerlere bağlı, güçlü iletişim ile, kişiye özel, hep kaliteli hizmeti en son teknolojik cihazlar ile sunmak. Her müşterimizin memnuniyet ve bağlılığını sağlamak. 

VİZYON;

  • Türkiye’nin dünyaya açılan en güvenilir medical estetik kuruluşu olmak. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları