Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ekip Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 21.11.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Mesa Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Tic.Ltd.Şirketi  2004 yılında kurulmuştur.

2004 yılında şirketin kuruluş amaçları doğrultusunda hızla büyüyen şirketimiz bünyesinde Aeropest markası adı altında pest kontrol  hizmetine başlamıştır. Aeropest  pest kontrol  kaliteden ödün vermeden çalışarak büyüme göstermiştir. Halen alanında kaliteden ödün vermeden çalışan ve aranan bir kurum  haline gelmiştir. Her zaman yenilikçi olması sebebiyle Pest kontrol hizmetinde Türkiye’de ilk olan internet ortamında hizmet bilgilerinin ulaşılmasını sağlayan bir yazılım ile gücüne güç katmıştır.

2006 yılında Mesa İlk Yardım Merkezi kurarak faaliyet alanına yeni bir sorumluluk daha eklemiştir.

Ülkemizde, kazalarda veya doğal sebeplerden  kaybettiğimiz insanlarımıza ambulans gelene kadarki sürede yapılacakları öğreten ilk yardım kurumu ile uzman İlk Yardım Eğitimcileriyle birlikte ilk yardım bilgilerini ulaştırmak için tüm çabasını harcamaktadır.

2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı  İstanbul Avrupa Ortak sağlık ve Güvenlik Birimini faaliyete geçirmiştir.  İş ve İşçi Sağlığı alanında yasaların yürürlüğü girmesi neticesine bu alanda da hizmetlerini kaliteden ödün vermeden yerine getirmektedir.

Mesa Sağlık Hizmetlerinin hedefinde hep insan olmuştur. İnsanların rahatlığı ve güvenliği için canla başla hizmetlerine devam etmektedir.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen Mühendis (Kimya, Ziraat, Çevre, Gıda, Su Ürünleri), Kimya Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknikeri, Ziraat Teknikeri, Biyolog, Kimyager,  sağlık alanında en az ön lisans mezunu veya entomoloji, toksikoloji alanında yüksek lisans veya doktora diplomasına sahip,
  • Tercihen Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikası olan,
  • Tercihen Biyosidal Ürün Uygulamalarında Mesul Müdür sertifikasına sahip,
  • Askerlik hizmetini tamamlanmış,
  • B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanan,

Seyahat engeli bulunmayan ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen bay çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL ALTUNİZADA BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MESA SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ

2004 yılında şirketin kuruluş amaçları doğrultusunda hızla büyüyen şirketimiz bünyesinde  Aeropest markası adı altında pest kontrol  hizmetine başlamıştır. Aeropest  pest kontrol  kaliteden ödün vermeden çalışarak büyüme göstermiştir. Halen alanında kaliteden ödün vermeden çalışan ve aranan bir kurum  haline gelmiştir. Her zaman yenilikçi olması sebebiyle Pest kontrol hizmetinde Türkiye’de ilk olan internet ortamında hizmet bilgilerinin ulaşılmasını sağlayan bir yazılım ile gücüne güç katmıştır.

2006 yılında Mesa İlk Yardım Merkezi kurarak faaliyet alanına yeni bir sorumluluk daha eklemiştir.

Ülkemizde kaybettiğimiz insanlarımızın yapılacak basit ilk yardım uygulamalarıyla hayatta kalmalarını hedefleyen bir sorumluluk içindedir. Uzman İlk Yardım Eğitimcileriyle birlikte her insanımıza ilk yardım bilgilerini ulaştırmak için tüm çabasını harcamaktadır.

2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı  İstanbul Avrupa Ortak sağlık ve Güvenlik Birimini faaliyete geçirmiştir.  İş ve İşçi Sağlığı alanında yasaların yürürlüğü girmesi neticesine bu alanda da hizmetlerini kaliteden ödün vermeden yerine getirmektedir.

Mesa Sağlık Hizmetlerinin hedefinde hep insan olmuştur. İnsanların rahatlığı ve güvenliği için canla başla hizmetlerine devam etmektedir.

Vizyonumuz,
Sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini arttırarak, Hizmet ve kalite açısından sektörümüzde lider bir kuruluş olmaktır.

Misyonumuz,
Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından izleyerek, şirketimizin başarısını ve hizmet  kalitesini etkileyen tüm süreçleri sürekli olarak iyileştirmek, Müşterilerimizin  gereksinimlerini zaman-fiyat-kalite yönünden en uygun koşullarda karşılamak, verimliliğimizi arttırmak, çalışanlarımızın sağlık ve iş güvenliğini gözeterek her türlü iş kazasını en aza indirmek ve çevreyi korumak, dürüst ve güvenilir bir firma olarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları