Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ithalat-ihracat müdürü

Hatay
  • 29.03.2013
  • 50 - 100

Aranan Nitelikler


Sektöründe lider firmamız için;
İyi derecede ingilizce bilen,
Hatay /Dörtyol veya İskenderun'da ikamet etmeleri
Bay adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları zorunludur.
Bu pozisyon için yabancı dile hakimiyet ve görev konusunda sorumluluk alabilecek olmak önemlidir.
İthalat ihracat mevzuatına ,akretif işlemlerine hakim deneyimli,
Bay Bayan ihracat ithalat bölüm yöneticileri ve sorumluları alınacaktır.

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

METAL AT ÇELİK HASIR , TEL VE TEL ÜRÜNLERİ

 KURUMSAL YÖNETİM YAKLAŞIMI

Kurumsal değerlerimiz ve kültürümüz, etik anlayışımız, iyi yönetim felsefemiz ve iş ahlakı ilkelerimiz, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde bizlere yol göstermektedir.

Uluslararası iş standartları doğrultusunda,paydaşlar ve kurumlar arasında güveni sağlayan kurumsal yönetim dört ilkesini-hesap verebilirlik,sorumluluk, açıklık ve şeffaflık, adil davranış faaliyetlerimize taşımamız uzun vadede şirketimizin verimliliği ve başarısı için kaçınılmazdır.

Metal At, paydaşlarına, özellikle yatırımcılarına karşı güven ve istikrar yönündeki vaatlerini tutabilme metodolojisinin, doğru kurumsalyönetimden geçtiğininbilincindedir. Kurumsal Yönetim İlkeleri konusundaki performansımızın yansımalarını, özellikle kurumsal yatırımcılar ile yaptığımız toplantılarda çok net görmekteyiz.

Kar hedeflerine ulaşmak için sadece iş sonuçları ve güçlü sermaye yapısına bağlı kalmayarak uzun yıllar sonucunda yarattığımız "Kurum İtibarı"nı da önemli bir değer olarak yönetmekteyiz.

MÜSTERİLERİMİZ VELİNİMETİMİZDİR

Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerinie kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.

DAİMA "EN İYİ" OLMAK, VAZGEÇİLMEZ HEDEFİMİZDİR

Kalitede, hizmette, tedarikçilerimiz ve bayi ilişkilerimizde, en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hegefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasadalider olmak temel ilkemizdir.

EN ÖNEMLİ SERMAYEMİZ, İNSAN KAYNAĞIMIZDIR.

Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızn kalitesiyle başlar.En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü Topluluğumuza çekmek ve birlikte çalışmak,insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak, etkinliklerimizi artırmak, gelişmelerine olanak tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, topluluğumuzun kuşaklar boyu başarısını sağlamak için seçtiğimiz yoldur.

AMACIMIZ SÜREKLİ GELİŞMEK İÇİN KAYNAK YARATMAKTIR.

Hizmetin Sürekliliğini sağlamak üzere gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek; küçük ve büyük tasarrufların birleşmesini teşvik etmek üzere sermayenin hakkı olan karı, çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve kaynakların akılcı kullanımını sağlamak ana ilkelerimizdendir.

ÜSTÜN İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKELERİNE UYMAK VE SAYGI GÖSTERMEK DÜSTURUMUZDUR.
Tüm ilişkilerimizde adil, "kazan-kazan" ilkesi ile iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına sürekli uymak temel ilkemizdir. Başarının bir ön şartı olarak farklılıklara saygı duyar, kucaklarız ve iletişimde açık olmayı destekleriz. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeeğimiz bir başka temel ilkemizdir. Toplumumuz ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları