Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

Türkiye
  • 7.07.2014
  • 1000+

İş Tanımı

Mey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşlarından biridir. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, Don Julio ve Kayra Şarapları gibi tanınmış birçok marka bulunmaktadır. Mey İçki, büyümekte olan dinamik organizasyonuna değer katacak ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşları arıyor.

Bu ilan, Mey İçki bünyesinde açılacak çeşitli pozisyonlar için yayınlanmıştır. Lütfen çalışmak istediğiniz alanı başvururken ön yazıya ekleyiniz. 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun,
  • Hızlı tüketim sektöründe kariyer hedefleyen,
  • Analitik düşünce gücüne sahip, güçlü organizasyon ve planlama yeteneği olan,
  • Prezentabl, insan ilişkilerinde başarılı, başarı odaklı,
  • İletişim becerileri güçlü, ekip çalışmasına yatkın
  • Microsoft Office uygulamalarına hakim,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MEY İÇKİ

Tekel’in alkollü içkiler bölümünün özelleştirilmesiyle 2004 yılında kurulan Mey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşlarından biridir.
Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Smirnoff, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Binboa, Istanblue, Ciroc, Ketel One, Gordon’s, Zacapa, Don Julio ve Kayra Şarapları gibi tanınmış birçok marka bulunmaktadır. Mey, 2011 yılından itibaren, yaklaşık 180 ülkede ticari faaliyetleri, 80 ülkede bölge ofisleri bulunan alkollü içki üreticisi Diageo’nun şemsiyesi altına girmiştir.

--------------------------------------------------------

Mey Icki was established in 2004 as a result of Tekel's alcoholic beverages department being privatized. Since October 2011 Mey has been operating under the umbrella of Diageo PLC, the world's largest alcoholic beverage producer with a product portfolio with commercial activities in nearly 180 countries, and offices in 80. Mey Diageo’s product portfolio brands are Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, Don Julio and also Kayra Wines.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları