Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe Elemanı

  • 10.05.2019
  • 200 - 500
Mikafon Ön Muhasebe Elemanı İş İlanı

İş Tanımı

53 yıldan beri üretim ve satış yapan firmamıza muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip “Ön Muhasebe Görevlisi” aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Ön muhasebe alanında deneyim sahibi
  • İyi derece ETA:V.8-SQL bilen

Adayların başvurularını bekliyoruz.


*Çalışma yeri: Beyoğlu – Galata Kulesi civarı
*Çalışma saatleri: 09:00-18.00

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AVRUPA MÜMESSİLLİK VE DIŞ TİCARET
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
COMET OTELCİLİK
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
ATEŞOĞLU SÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
ENEZCAM ALÜMİNYUM İNŞ. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MİKAFON ELEKTRONİK İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ.

-Mikafon Elektronik olarak 1966’dan bugüne ses ve ışık teknolojileri alanında faaliyet gösteriyoruz. Üretici ve ithalatçı kimliklerimiz ve sektördeki yarım asırlık tecrübemizle, sürekli gelişen teknolojiyi yakalamak ve müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını en güncel çözümlerle karşılamak üzere çalışıyoruz. İthalatını gerçekleştirdiğimiz markaların yanı sıra AR-GE departmanımızın öncülüğünde ürettiğimiz, yurtiçi ve yurtdışında binlerce projeyi destekleyen kendi markalarımızı sektöre sunmaya devam ediyoruz. Anadolu ve Avrupa yakalarında yer alan modern donanımlı depolarımız sayesinde sevkiyatlarımızı akıcı biçimde yürütüyor, sürekli hazır yedek parça depomuz ve teknik servis birimimizle müşterilerimize satış sonrası hizmet ve destek sağlıyoruz. Karaköy’deki genel merkezimizde yer alan Showroom’umuzu ziyaret ederek gerek distribütörlüğünü üstlendiğimiz gerekse Mikafon markaları altında üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri yakından görebilir ve test edebilirsiniz. Sektörün en köklü ve lider firmalarından olan Mikafon Elektronik’in geniş ses ve ışık teknolojileri ürün yelpazesinde her ne ölçekte olursa olsun aradığınız çözüme ulaşacaksınız.

İTHALAT;
  • Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu’dan ithal ettiğimiz Accu-Cable, ADJ, ATEÏS, Beyerdynamic, Community, Duratruss, Elation, Milos, Penton, RAM Audio, Sammi, Show, Sommer Cable, Studiomaster gibi dünyanın önde gelen birçok markasını geniş bayi ağımızla Türkiye’nin her noktasına ulaştırabiliyoruz. Özellikle Çin menşeili ürünlerin ithalatını titizlikle yürütülen kalite testleri sonucunda gerçekleştiriyoruz. Ziyaret ettiğimiz fuarların yanı sıra Musicmesse Frankfurt ve ProShow İstanbul gibi fuarlarda kendi standlarımızda yerli ve yabancı müşterilerimizle buluşuyor, mevcut ve potansiyel müşterilerimizin ürünlerimizle ilgili bilgi ve becerilerini pekiştirme fırsatı yaratıyoruz.
AR-GE/ÜRETİM;
  • Alanlarında uzman mühendislerden oluşan AR-GE kadromuzun öncülüğünde ve müşterilerimizin ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda üretilen tüm ürünlerimiz CE belgesine sahiptir ve firma olarak sahip olduğumuz TSE, HYB ve ISO 9001 kalite belgelerinin normlarına uygun olarak sürekli geliştirilmektedir. TÜBİTAK destekli projelerimiz sonucunda ürettiğimiz ve Türkiye’nin ses ve anons piyasasında çığır açan ürünlerimiz, ülkemizin teknoloji ithal eden değil, teknoloji üreten konuma taşıdığı için gurur kaynağımız olmuştur. Üzerinde çalışmakta olduğumuz benzer projeler sayesinde Türkiye’yi teknolojide lider konuma taşıma vizyonumuz firmamızın temel değerlerindendir. AR-GE departmanımızın geliştirdiği ürünlerin yüksek standartlarda seri üretiminin gerçekleştirileceği ve halihazırda 7000 m² kapalı alan üzerinde inşası devam etmekte olan üretim tesislerimizin alanında Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın ise sayılı yerel üretim merkezlerinden biri olmasını planlanmaktayız.
PROJELENDİRME;
  • Mikafon Elektronik Projelendirme Departmanı, havaalanları, tren istasyonları, hastaneler, alışveriş merkezleri, eğlence parkları, ibadethaneler, okullar, fabrikalar, hastaneler, kamusal ve özel kompleksler gibi seslendirme ve ışıklandırma sistemlerine ihtiyaç duyulan tüm tesislere hizmet vermektedir. Proje Departmanımız mekanların akustik özelliklerine en uygun ve kullanım taleplerini en iyi şekilde karşılayan çözümler üretir ve uygular. Proje ekibimiz çalışmalarını, en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında teslim etmek ve satış sonrası sürekli hizmet sağlamak suretiyle, müşteri memnuniyetini her zaman temel esas alarak sürdürür.
LOJİSTİK;
  • Firmamızın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na birkaç dakika mesafedeki iki katlı Orhanlı Ana Deposu 9000 m² büyüklüğündedir. Avrupa yakasında ise Karaköy ve Şişhane’de iki ara depomuz bulunmaktadır. Birinci önceliğimizin iş güvenliği olduğu depolarımızda otomatik kapılar, ağır yük sistemleri, forkliftler, saha el terminalleri ve barkodlu ürün giriş-çıkış sistemi ile akıcı bir operasyonel süreç yönetilmekte, dolayısıyla siparişlerin eksiksiz, hatasız ve hızlı sevkiyatı garanti altına alınmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları