Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Yurt içi ve Kıbrıs tatil programları, yurtdışı paket ve gemi turları satış ve operasyon hizmetlerinde görevlendirilmek üzere İstanbul Maslak Ayazağa Ticaret Merkezi Çağrı Merkezi ve Satış Ofisi ( Merkez Ofis - Metro çıkışına 5 dk.) ve Şaşkınbakkal satış ofisi için yüksek maaş + primle Seyahat Danışmanı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu
Tecrübeli 
Ekip çalışmasına uyumlu,
Diksiyonu düzgün
İkna kabiliyeti yüksek
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
Tercihen yabancı dil bilen
Seyahat engeli olmayan bay ve bayan personel

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
SOMERSET MASLAK İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
SOMERSET MASLAK İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
SPARKLE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Hilton İstanbul Kozyatağı
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MNG TURİZM

MNG HOLDİNG bünyesinde 1999 yılında kurulmuş olan MNG Turizm, tur operatörü olarak faaliyet gösteren A Grubu seyahat acentesidir. Ayrıca IATA (Uluslararası Havayolları Taşıyıcılar Birliği) üyesidir. 444 2000 no'lu rezervasyon merkezi ve tümü en ileri teknolojiyle donatılmış İstanbul Maslak ve Şaşkınbakkal-Bağdat Caddesi satış ofislerimiz, yetkili satış acentelerimiz ve alt yapı olarak çok esnek bir tasarımın kullanıldığı MNG Turizm web sitesi ile kullanıcılarına online rezervasyon olanağı sunarak, Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmaktadır.

MNG Turizm, yurtiçi tatil programları, yurtdışı paket turlar, Kıbrıs gezileri, kültür turları, cruise (gemi) turları , yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, şehir otelleri, ulaşım, eğlence organizasyonları, incentive toplantı grupları, bayi teşvik gezileri ile hizmet vermektedir.

Müşteri profilini yakından tanıyan satış kadromuz; tercihleriniz, tatil alışkanlıklarınız ve beklentileriniz doğrultusunda en kısa sürede hizmet alabilmeniz, tüm havayolu şirketleri ile dünyanın her noktasına en kısa sürede ve ekonomik şekilde seyahat edebilmeniz için en ideal seçim olacaktır. MNG Holding bünyesinde yer alan "World of Wonders Otelleri (WOW Hotels)’in Türkiye’deki yetkili acentesi olan MNG Turizm aynı zamanda” Limak Hotels zincirinin de  çağrı merkezidir ve 444 1 881 nolu call center numarası ile hizmet vermektedir. 

Tüm bu hizmetleri kendi bünyesinde yetiştirmiş, konularında deneyimli ve güler yüzlü seyahat danışmanları ile gerçekleştirerek, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan çağdaş yapımız ile, tüm konuklarımızı VIP seviyesinde gören kalite anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz. Başarılı organizasyon yapısı ve büyüme grafiği ile ön plana çıkan MNG Turizm’in kalite politikası, tüm misafirlerin beklenti ve isteklerini maksimum düzeyde karşılayarak hizmet standardının sürekli bir şekilde iyileştirilmesi olarak belirlenmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları