Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Öğrenci - Bilgisayar Bölümü

İzmir, İzmir Konak
  • 18.02.2020
  • 20 - 50

İş Tanımı

Araç içi navigasyon ve ses sistemi ithal eden firmamıza dijital pazarlama, grafik tasarım, müşteri temsilciliği işlerinde yardımcı olacak stajer aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Lise veya Üniversitelerin Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı vb. bölümlerinde öğrencili devam eden veya mezun.
Sosyal medya hesapları aktif seviyede kullanabilen.
Öğrenmeye istekli
Temel seviyede bilgisayar yetkinliği olan.
Tercihen pazarlama sitelerine ürün yükleme bilgisi bulunan.
Tercihen fotoğraf çekebilen göz zevki yüksek.
Tercihen kendini dijital pazarlama, reklamcılık, dijital reklam bütçe yönetimi ve etkili kullanımı konusunda geliştirmek isteyen.
Yetiştirmek üzere stajyer aramaktayız.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Multimedya Dünyası

Multimedya Dünyası Ankara merkezli araç içi multimedya, ses sistemi cihazları ithal eden bir şahıs şirketidir. Toptan ve perakende alanında kendini geliştirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları