Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kahvaltı aşcısı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 25.03.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 km mesafede Yenişehir merkezinde bulunan 4 yıldızlı otelimiz için kahvaltı açcısı alınacaktır.

Aranan Nitelikler

1-) En az lise mezunu, konusunda en az 3 yıl otel tecrübesi

2-) Gece vardiyasında çalışabilecek

3-) Tercihen Kurtköy, Pendik, Sancaktepe veya Tuzla bölgelerinde ikamet eden

4-) Mevcut büfemize yenilikler katabilecek gelişime açık

Özet Bilgiler

NEARPORT HOTEL SABİHA GÖKÇEN AIRPORTAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

DOUBLE TREE BY HILTON TUZLA
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
KİRPİ RESTAURANT
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BOLT KARGO LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Akademi çocuk anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
19.02.2024
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NEARPORT HOTEL SABİHA GÖKÇEN AIRPORT

Nearport Hotel,

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Pendik Yenişehir'de hizmet vermektedir. 2 farklı tipte toplam 96 odası, uluslararası lezzetlerin sunulduğu a la carte restaurantı, spa merkezi, toplantı ve yemek organizasyonları için 4 adet salonu ve açık hava teras alanı ile hizmet vermektedir. Nearport Hotel, TEM otoyolu ve D100 karayolu arası bağlantı yollarının oluşturduğu Sabiha Gökçen Havalimanı kavşağına bitişik Yenişehir merkezindeki Osmanlı Bulvarının en kilit noktasında konumlanmıştır. Otelimiz Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 2 km mesafededir. Otelimizin bulunduğu bölgeye İstanbul'un farklı noktalarından toplu ulaşım ile ulaşabilmek mümkündür ayrıca Pendik metro istasyonu ve Marmaray istasyonlarına da tek vasıta ile ulaçmak mümkündür, Sabiha Gökçen'e metro inşaatı devam etmekte olup yakında tamamlanacaktır.

Nearport Hotel, İstanbul Anadolu yakası ve İzmit Gebze bölgesinin önemli organize sanayi bölgelerine ve bu bölgede kurulu üniversitelere oldukça yakındır. Nearport Hotel şehrin merkezindeki Osmanlı Bulvarı üzerinde konumlanmış olup çevresinde yürüyüş mesafesinde birçok alışveriş ve yiyecek/içecek imkanları bulunmakta ve İstanbul’un en çok ziyaretçisi sayısı ile ünlü Viaport Outlet Alışveriş merkezine 2 km mesafededir. Pendik Marin Türk İstanbul City Marina, Tuzla Viaport Marina ve çevredeki diğer AVM’ler misafirlerimizin vakit geçirebileceği diğer mekanlardır.

Nearport Hotel, tüm bu özellikleri ile bu bölgeye iş ziyaretinde bulunan veya tatil amaçlı seyahat eden misafirler için iş yerlerine yakın, sosyal hayattan kopmadan, ulaşımı kolay, rahat, sessiz ve huzurlu bir konaklama imkanı sunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları