Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Otel Satış Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 4.11.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Aktif olarak bölge firmalarından randevular alarak bu firmaları ziyaret etmek ve otelimizin tanıtımını yaparak fiyat teklifi vermek. Teklif verilmesi sonrasında firma ile otelimizin iletişimi devam ettirerek otel satış prensipleri çerçevesinde otel doluluğunun artması yönünde çalışmak.

Aranan Nitelikler

Sabiha Gökçen Havaalanı yakınındaki 4 yıldızlı otelimiz için;
Bayan
Ulaşım sorunu olmayan
B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanıcısı
Konuşmayı seven, girişken, atak, ısrarcı, takipci ve düzenli çalışan
Aktif olarak firma ziyaretlerinde bulunacak satış elemanı aranmaktadır.
Bölge firmalarına dair portföy sahibi tercih sebebidir

Özet Bilgiler

NEARPORT HOTEL SABİHA GÖKÇEN AIRPORTAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Dil Kursları
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NEARPORT HOTEL SABİHA GÖKÇEN AIRPORT

Nearport Hotel,

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Pendik Yenişehir'de hizmet vermektedir. 2 farklı tipte toplam 96 odası, uluslararası lezzetlerin sunulduğu a la carte restaurantı, spa merkezi, toplantı ve yemek organizasyonları için 4 adet salonu ve açık hava teras alanı ile hizmet vermektedir. Nearport Hotel, TEM otoyolu ve D100 karayolu arası bağlantı yollarının oluşturduğu Sabiha Gökçen Havalimanı kavşağına bitişik Yenişehir merkezindeki Osmanlı Bulvarının en kilit noktasında konumlanmıştır. Otelimiz Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 2 km mesafededir. Otelimizin bulunduğu bölgeye İstanbul'un farklı noktalarından toplu ulaşım ile ulaşabilmek mümkündür ayrıca Pendik metro istasyonu ve Marmaray istasyonlarına da tek vasıta ile ulaçmak mümkündür, Sabiha Gökçen'e metro inşaatı devam etmekte olup yakında tamamlanacaktır.

Nearport Hotel, İstanbul Anadolu yakası ve İzmit Gebze bölgesinin önemli organize sanayi bölgelerine ve bu bölgede kurulu üniversitelere oldukça yakındır. Nearport Hotel şehrin merkezindeki Osmanlı Bulvarı üzerinde konumlanmış olup çevresinde yürüyüş mesafesinde birçok alışveriş ve yiyecek/içecek imkanları bulunmakta ve İstanbul’un en çok ziyaretçisi sayısı ile ünlü Viaport Outlet Alışveriş merkezine 2 km mesafededir. Pendik Marin Türk İstanbul City Marina, Tuzla Viaport Marina ve çevredeki diğer AVM’ler misafirlerimizin vakit geçirebileceği diğer mekanlardır.

Nearport Hotel, tüm bu özellikleri ile bu bölgeye iş ziyaretinde bulunan veya tatil amaçlı seyahat eden misafirler için iş yerlerine yakın, sosyal hayattan kopmadan, ulaşımı kolay, rahat, sessiz ve huzurlu bir konaklama imkanı sunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları