Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kaynakçı (Argon Kaynağı)

İstanbul Avrupa Yakası Çatalca, İstanbul Avrupa Yakası
  • 14.02.2020
  • 0 - 20
NEPHROCAN MEDİKAL SAN. TIC. A.Ş. Kaynakçı (Argon Kaynağı) İş İlanı

İş Tanımı

NephroCan Inc. en yüksek kalitede ve özen gösterilmiş inovatif ürünler ve tedavi yöntemleri sunmak suretiyle böbrek rahatsızlıklarından muzdarip hastaların yaşam kalitesini arttırmaya kendini adamış bir aile şirketi niteliğindeki Kanada firmasıdır.

  On yılı aşkın bir süre önce kurulan NephroCan Inc. diyaliz sarf malzemeleri ve makineleri, küresel hasta nüfusu ve tedavi metodolojileri konularında dünya çapındaki firmalara Araştır & Geliştirme hizmeti vermektedir. Şirketimiz aynı zamanda, sadece hemodiyaliz sarf malzemeleri ve yardımcı malzemeleri tedavi metodolojileri ve hizmetleriyle sınırlı kalmayıp bu tarz sarf malzemelerinin ve hizmetlerinin dünya çapında tıbbi sertifikasyon belgelerinin alınması da dahil olmak üzere üretimin pek çok aşamasında danışmanlık faaliyetleri de yürütmektedir.

  CKD ve ESRD hemodiyalizi konularında kapsamlı bir Araştırma & Geliştirme ve danışmanlık deneyimi bulunanNephroCan, bugüne kadara edindiği bilgi birikimini, hemodiyaliz sarf malzemeleri ve hizmetlerine yönelik Kanadalı bir tedarikçi olarak küresel piyasaya girmek amacıyla kullanma konusunda bir fırsat görmüş bulunmaktadır. NephroCan,böbreğe ilişkin sarf malzemelerinin üretimi ve böbrek rahatsızlıklarına ilişkin hizmetlerin küresel anlamda önde gelen bir tedarikçisi olmayı hedeflemektedir.

  Türkiye İstanbul Trakya Serbest Bölgede, ( Çatalca ) yeni kurulmakta olan fabrikamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Kaynakçı" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Özellikle paslanmaz boru Argon Kaynağı konusunda deneyimli,
  • Parlatma ve pasivasyon işlemlerine aşina,
  • Projeye göre imalat ve montaj yapabilecek,
  • Disiplinli, işine özen gösteren ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,insan ilişkileri kuvvetli,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan takım arkadaşları aramaktayız
  • Tercihen servis bölgesi güzergahında ikamet ediyor veya edebilecek olan. (Küçükçekmece'den E-5 güzergahı üzerinde servis imkanımız bulunmaktadır. )

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NEPHROCAN MEDİKAL SAN. TIC. A.Ş.

      NephroCan Inc., böbrek hastalığı olan hastalar için yaşam kalitesini arttırmaya, en yüksek kalite ve özenle yenilikçi ürünler ve tedavi yöntemleri sunmaya karar veren Kanadalı bir aile şirketidir. Kanada menşeli NephroCan Inc., diyaliz sarf malzemeleri ve makineleri, global hasta demografisi ve tedavi metodolojileri konusunda dünya çapındaki şirketlere Ar-Ge sağlamaktadır.

         Şirkette ayrıca, hemodiyaliz sarf malzemeleri ve tamamlayıcı ürünler, tedavi metodolojisi ve hizmetleri de dahildir. Bunlarla sınırlı olmamak üzere, üretim alanındaki sarf malzeme ve hizmetler için dünya çapında tıbbi sertifika belgeleri elde etmede de danışmanlık sağlamaktadır.  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları