Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Key Account Sales Executive

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.10.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

We are looking for experianced people to manage our daily business activities in our textile labels & accessories sector. We are a global company with our offices and factories around the world and we produce for many famous brands. So we need dedicated, organised persons with a good language and communication skills. Our daily business activities includes product development, sampling, pricing, benchmarking, reporting, online sales control thru our ERP system, stock control, deliveries, communication with customers on a mail base, problem solving and many similar activities to fully manage a brand account perfectly.

Please see more about Nilorn thru www.nilorn.com
 

Aranan Nitelikler

Söz konusu iş tanımına uygun yeterli tecrübesi olan, dinamik, insanlarla iyi iletişim kurabilen, çalışkan, organize, sabırlı, hızlı problem çözebilen, insiyatif alabilen, dikkatli ve düzenli bir şekilde iş takibi yapabilen, Basic bilgisayar programlarına hakim, iyi düzeyde İngilizcesi olan arkadaşlar arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NILORN AB.

Nilorn AB... Avrupanın önde gelen lider etiket ve aksesuar firmalarından biridir.  İsveç Merkezli, dünyanın bir çok ülkesinde satış ofisleri ve üretim ağı olan global bir tekstil aksesuarları tasarımı ve üretimi yapan, dünyanın önde gelen bir çok tekstil markalarının etiket ve akseasuarlarının üretimini, dağıtımını gerçekleştiren bir şirkettir. Geliişmiş Web  online sipariş sistemi ile marka ve onların üreticileri arasında hataları sıfıra indiren otomatik bir sistem ile çalışır.. MArkaların taleblerine ve ihtiyaçlarına göre özel tasarım konseptleri hazırlayarak, bu markalara katma değer sağlar.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları