Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cast Oyuncusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Antalya Serik, Antalya Manavgat, Antalya Alanya, Antalya Korkuteli, Antalya Kemer, Kocaeli Gebze
  • 27.09.2016
  • 1000+

İş Tanımı

Merhaba Arkadaşlar
 
Çalışma hayatınıza renk katacak bir çağrımız var sizlere.
25 yıllık Oda Tiyatrosuna bağlı olarak çalışan ODA CAST VE MENAJERLİK sizlere renkli eğlenceli ve kazançlı bir hayatın kapılarını açıyor.
İster çalışan biri olun ister iş hayatına yeni başlayan ya da herhangi bir işe aday olun. Bu keyifli hayatta bir parçanız bulunsun.

İlanımıza başvuracaksanız lütfen yazdıklarımızı en ince ayrıntısına kadar okuyunuz.
Aşağıda da belirttiğimiz gibi bize yönelik bir not yollayan adaylara ve fotoğraflı adaylara öncelik tanıyoruz. Biz sizlerden gelen cv leri en ince ayrıntısına kadar inceliyoruz. Aynı zamanda bir organizasyon firması da olan şirketimiz size sadece casting konusunda değil Antalya ve İstanbul’da farklı iş dallarında da mailler atarak iş bulmanıza yardımcı oluyor.

Özellikle bu yıl Antalya'da açtığımız ajans ve tiyatro okulumuz Antalya'nın İstanbul ile direkt bağlantısı olacak. Antalya'daki adaylarımız İstanbul'a gitmeden odition ve deneme çekimlerini verebileceklerdir.

Ayrıca oyunculuk sertifikası da alabileceğiniz okulumuz oyunculuk, beden dili, diksiyon ve kişisel gelişim derslerini de verecektir.

Lütfen KAMERA ÖNÜ OYUNCULUĞU gibi saçma sapan kurslara KANMAYINIZ. Oyunculuğun kamera önü arkası olmaz.
 
Ünlü oyuncu Ferdi Merter liderliğinde Levent Tayman, Ece Sarp, Niyazi Gezer, Arzu Birecik ve Kaan ERKAM'ın özel dersler verdiği firmamız size bir çok seçenek sunabiliyor. www.odatiyatrosu.com ve www.kaanerkam.com  sizlere az da olsa bilgi verebilir. Ayrıca Facebook sayfalarımızı beğenerek de aktivitelerimizden haberdar olabilirsiniz.

CAST OYUNCUSU olmak için profesyonel bir oyuncu olmanıza gerek yok. İstenildiğinde çok zor bir şey değildir oyunculuk. Hele ki bizim gibi bir tiyatroya bağlı olan bir ajansla çalışıyorsanız daha da kolay.

Ayrıca sosyal hayatın içinde olmak bütün çalışanların da hakkıdır. Sosyal hayatta varlık gösteren kişiler iş hayatında da başarılı olurlar. Aramıza katılanlara hafta sonları verdiğimiz ücretsiz kurslar, kendi iş hayatınızda da çok işinize yarayacak. Bu kurslarda ellerinizi kollarınızı mimiklerinizi kısaca kendi vücut dilinizi kullanmayı da öğreneceksiniz. Beş hafta boyunca hafta sonları alacağınız bu work-shoplar size iş ve özel hayatınızda da çok fayda sağlayacak. Bir satış sorumlusu, sekreter, reprezant, bankacı ,halkla ilişkiler sorumlusu, avukat, tezgahtar, hemşire, güvenlik görevlisi ya da insan ilişkileri ile ilgili her meslekte, bu aldığınız dersler sizde önemli değişimler yaratacaktır.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

KİM OLURSAN OL GEL gibi bir davet aslında bizimki. Uzun, kısa, şişman, zayıf olmak önemli değil. Dizilerde, filmlerde ve reklamlarda oynayanlar da zaten hayatın içinden değil mi? Siz de hayatın içindeyseniz aramızda olmamanız için hiç bir sebep yok. Hele ki internet dizilerinin, bölgesel tv lerin çok yoğun olduğu ve aynı yüzlerden herkesin sıkıldığı bu dönemde. NE İŞ YAPARSANIZ YAPIN, bütün zamanınızı ayırmasanız bile en azından hafta sonlarınızı setlerde ya da tiyatroda değerlendirebilirsiniz. Bu hem hayatınıza renk katacak hem de gelirli bir eğlence olacaktır. Seçildiğiniz takdirde sizin saatlerinize de uyum sağlayacak olan çekimlerden çok güzel ek gelir kazanma şansınız da var.

Her ay yaptığımız profesyonel fotoğraf çekimlerine ya da katılımcı sertifikası da alacağınız  dört haftalık work-shoplara bir ücret ödemiyorsunuz. En ufak bölüm oyuncusunun günde aldığı paralar ciddi birikimler sağlayabiliyor. Hele ki bizim ajansımız asla FİGÜRASYON yollamıyor.

Haydi sanata, sahne ışıklarına ve bu renkli dünyaya bir adım atın...

ODA TİYATROSU

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ODA TİYATROSU SAHNESİ

Oda Tiyatrosu 23 yıllık bir tiyatrodur.

Bir repertuar tiyatrosu olan grup aynı zamanda kuliscast'ında sahibidir. Neslihan Yargıcı'nın da çözüm ortaklığı yaptığı ajans-oyuncu adaylarına sertifikalı eğitim de verebilen tek firmadır.

10 yıla yakındır Ortaköyde Afife jale Sahnesinde gösterilerini yapan oda tiyatrosu bu yıl mecidiyeköyde ODA TİYATROSU SAHNESİ'ni ve tiyatro akademisini açtı.

Sadece tiyatro olarak değil bir organizasyon firması olarak da çalışan firmamız,beden dili, konuşma  pazarlama ve satış teknikleri konusunda eğitim seminerleri de vermektedir.

www.odatiyatrosu.com tiyatromuz hakkında size bilgi verebilir. www.kaanerkam.com ise Genel Sanat Yönetmenimiz yakkında size yardımcı olacaktır.

Genco Erkal,Kemal Başar,Tevfik Yapıcı,Neslihan yargıcı,Hakan Aysev gibi tanınmış sanatçılarında sanatsal desteğini paylaştığı oda tiyatrosu sahnesi bütün sanat severlerin ziyaretlerine de açıktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları