Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.10.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Oğuz Bayazıt Mimarlık, Y. Mimar M.Oğuz Bayazıt tarafından 2003 yılında kuruldu. Çalışmalarını, proje tasarımı, proje uygulaması ve proje yönetimi ana başlıkları altında toplayan Oğuz Bayazıt Mimarlık, yurt içi ve yurt dışında bir çok projenin tasarım, uygulama ve yönetim süreçlerinde yer aldı. Günümüzde ,sağlıklı ve konforlu yapılar tasarlama görevini üstlenen mimarlık alanında giderek artan uzmanlaşma gereksinimi, yüksek kalitede yaşama alanlarını yaratabilmek için yapı fiziği konularına mihenk taşı görevini vermiştir.

Oğuz Bayazıt Mimarlık, toplumsal ve teknolojik gelişmelere bağlı olarak artan kullanıcı gereksinmelerini karşılayacak, iklim, ışık, ses, yangın kontrolü gibi yapı fiziğinin alt alanlarında tasarım, yapım, performans değerlendirme gibi aşamalara her düzeyde hakim, mimar, iç mimar, inşaat mühendislerinden kurulu geniş bir ekiple çalışmaktadır. Türkiye’nin farklı iklim bölgeleri için ekolojik yeşil bina tasarım ilkelerinin belirlenmesi ve bina enerji performansı iyileştirme stratejilerinin uygulamaya yönlendirilmesi konusunda uluslararası boyutlarda çalışmalar gerçekleştiren firma, hacim akustiği, yapı elemanlarında ses yalıtımı ve çevre gürültüsünün kontrolü konularında da birçok başarılı projeye imza atmıştır. Sağlıklı ve yaşanabilir çevreler yaratmak, teknolojiden maksimum fayda sağlayan, ancak çevreye saygısını koruyan binalar tasarlamak ve uygulamak, mimari tasarımı kullanım aşamasında işlevsellik-verimlilik-üretkenlik hizmetlerini maksimize edecek şekilde optimize etmek Oguz Bayazıt Mimarlık’ın en önemli proje hedefleri arasındadır.

Mimarlıkta son ürün yerine sürecin tasarlanmasının önemine inanan Oğuz Bayazıt Mimarlık sistematik ve dinamik çalışma stili, çözüm ve bütçe odaklı, teknik ve termin konusunda disiplinli çalışmaları ile yüksek işveren memnuniyetine ulaşmış ve yaptığı projelerde binaların, ilk yatırım maliyetini artırmadan, maksimum enerji verimli ve konforlu olacak şekilde tasarlanarak uygulanmasını sağlamıştır.

Aranan Nitelikler

Satınalma ve tercihen dekorasyon malzemeleri konularında en az 3 yıl deneyimli,

İkna,iletişim ve pazarlık yetenekleri olan, ekip içinde uyumlu çalışabilecek,

Malzeme satış sözleşmelerini hazırlayıp, takibini yapabilecek,

Malzeme tedarik sürecini ve stok giriş çıkışlarından şantiyeye teslimine kadar süreç yönetimini sağlayabilecek,

Analitik düşünceye sahip, sistemli, düzenli ve sormluluk sahibi,

Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyabilecek,

Tercihen kendi firma portföyü olan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HOTRAIN Otel ve Restoran Eğitimleri
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Güven Soğutma Üniteleri San. ve Tic. Ltd. Şti
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, Muğla - Bodrum
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BOĞAZİÇİ OTOMASYON
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OĞUZ BAYAZIT MİMARLIK MÜHENDİSLİK LTD ŞTİ

Oğuz Bayazıt Mimarlık Mühendislik Ltd. Şti; Y. Mimar M.Oğuz Bayazıt tarafından 2003 yılında kuruldu. Çalışmalarını üç ana başlık altında toplayan Oğuz Bayazıt Mimarlık, yurt içi ve yurt dışında birçok projenin tasarım, uygulama ve yönetim süreçlerinde yer aldı. Tüm ana başlıkları ofis bünyesindeki farklı uzmanlarla profesyonel olarak çözen firmada mimar, iç mimar, inşaat, makine mühendislerinden kurulu bir ekip çalışmaktadır. Mimari tasarım, endüstri ürünleri tasarımı, yapı fiziğinin enerji, aydınlatma ve akustik alanlarında uzman olan firma, birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Oğuz Bayazıt Mimarlık sistematik, çözüm ve bütçe odaklı, teknik ve termin konusunda disiplinli çalışmaları ile yüksek işveren memnuniyetine ulaşmıştır.

Türkiye’nin farklı iklim bölgeleri için ekolojik yeşil bina tasarım ilkelerinin belirlenmesi ve yenilenebilir enerji sistemlerinin mimariye entegrasyonu konularında faaliyet gösteren “Oğuz Bayazıt Mimarlık”ın yaptığı bu çalışmalarla binaların, ilk yatırım maliyetini arttırmadan, maksimum enerji verimli ve konforlu olacak şekilde tasarlanarak uygulanması sağlanmaktadır.

Oğuz Bayazıt Mimarlık, sağlık, finans ve sanayi alanında birçok ulusal ve uluslararası projede yer almıştır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları