Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dış Ticaret Satış Sorumlusu

Konya
  • 14.05.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Gerçekleşen teknolojik gelişmeler sebebi ile çoğalan rekabet ortamında öne çıkabilmek ancak kaliteli üretim ve teknoloji çağına uyum sağlayabilmek ile mümkündür. Hikayesi 2015 yılında başlayan Onaylift Asansör, genç ve dinamik bir marka olmasının da avantajını kullanarak hedeflerini teknoloji çağına ayak uydurmak ve kaliteli üretim yapmak şeklinde belirlemiştir. Sahip olduğu iş tecrübelerine ve bilgi birikimine güvenerek asansör sektörüne adım atan Mehmet İmamoğlu, Onaylift Asansör’ün ticaret serüvenini Konya Büsan Sanayi’nde başlatmıştır. Başarının temelinde kendini sürekli yenileyen teknolojik geliştirmeleri takip eden ve müşteri odaklı bir anlayış olduğuna inanan Mehmet İmamoğlu, Onaylift Asansör’ün hizmet anlayışını da bu yönde belirleyerek asansör sektöründe başarılı bir yol izlemektedir.

Onaylift Asansör, ticaret serüveninin ilk yıllarında 1000 m²’lik bir alanda üretim yaparken gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar ile 6 aylık bir zaman dilimi içerisinde üretim alanının 4000 m²’si kapalı olmak üzere toplamda 5200 m²’lik bir alanda üretim yapmaya başlamıştır. Onaylift Asansör’ün hedeflerini gerçekleştirme yolunda 70’e yakın çalışanı ve yıllık 2500 adet asansör kabini üretim kapasitesi bulunmaktadır.

Onaylift Asansör, ‘Sıfır İş Kazası’ politikası ile sadece müşterilerine değil çalışanlarına da büyük önem verdiğini kanıtlamıştır.

Onaylift Asansör kurulduktan çok kısa bir süre sonra yurtdışı pazarına da girmeyi başararak 3 kıtada 20’den fazla ülkeye ihracat yapmaya başlamıştır. Avrupa coğrafyasından Asya steplerine, Afrika’nın güneyinden Arabistan yarımadasına kadar adını duyurmuştur. İhracat sahasını genişleterek başarısını kanıtlayan Onaylift Asansör, ürün portföyünü de genişleterek aynı başarıyı sağlamıştır.

Onaylift Asansör’ün üretim portföyü temelde insan, servis, araç, engelli, yük, hastane ve monşarj asansörleri, asansör kapıları ve kumanda panoları’ndan oluşmaktadır. Bunların yanında asansör motoru, asansör butonu, yerli yabancı asansör bileşenleri gibi ürünlerin de satışını yapmaktadır.

Ürünlerin ve üretimin kalitesi, ISO 9001, TSE, CE ve asansör kapısı için EN 81-20 CE yanmazlık belgesi ile tescillenmiştir.

Onaylift Asansör’ün üretim tesisi; tasarım, lazer kesim, abkant büküm, kaynak, montaj, boyahane ve test alt birimlerinden oluşmaktadır. Üretim aşamasında bünyesinde barındırdığı tecrübeli mühendisler ve son teknoloji ürünü mekanizasyon sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarına hitap eden bir marka konumuna gelmiştir. Firma bünyesinde bulunan tüm departmanların bütünleşik bir şekilde çalışması ERP kurumsal kaynak yönetim sistemi ile sağlanmaktadır. Kurulduğu günden bugüne hedeflerini gerçekleştirmek için çabalayan Onaylift Asansör Dünya çapında bir marka olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Aranan Nitelikler


İYİ DERECEDE İNGİLİZCE VE ARAPÇA BİLEN, İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN BAY BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HK LASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Konya
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
Konya, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Isparta, Kütahya
Son 1 Hafta
Eskişehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, Bursa, Aydın, Antalya
Son 1 Hafta
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Konya - Beyşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Konya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ONAYLİFT ASANSÖR İNŞ. OTOM. MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ONAYLİFT ASANSÖR MARKETGerçekleşen teknolojik gelişmeler sebebi ile çoğalan rekabet ortamında öne çıkabilmek ancak kaliteli üretim ve teknoloji çağına uyum sağlayabilmek ile mümkündür. Hikayesi 2015 yılında başlayan Onaylift Asansör market, genç ve dinamik bir marka olmasının da avantajını kullanarak hedeflerini teknoloji çağına ayak uydurmak ve kaliteli üretim yapmak şeklinde belirlemiştir.Sahip olduğu iş tecrübelerine ve bilgi birikimine güvenerek asansör sektörüne adım atan Mehmet İmamoğlu, Onaylift Asansör’ün ticaret serüvenini Konya Büsan Sanayi’nde başlatmıştır. Başarının temelinde kendini sürekli yenileyen teknolojik geliştirmeleri takip eden ve müşteri odaklı bir anlayış olduğuna inanan Mehmet İmamoğlu, Onaylift Asansör’ün hizmet anlayışını da bu yönde belirleyerek asansör sektöründe başarılı bir yol izlemektedir.Onaylift Asansör, ticaret serüveninin ilk yıllarında 1000 m²’lik bir alanda üretim yaparken gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar ile 6 aylık bir zaman dilimi içerisinde üretim alanının 4000 m²’si kapalı olmak üzere toplamda 5200 m²’lik bir alanda üretim yapmaya başlamıştır. Onaylift Asansör’ün hedeflerini gerçekleştirme yolunda 70’e yakın çalışanı ve yıllık 2500 adet asansör kabini üretim kapasitesi bulunmaktadır. Onaylift Asansör, ‘Sıfır İş Kazası’ politikası ile sadece müşterilerine değil çalışanlarına da büyük önem verdiğini kanıtlamıştır.Onaylift Asansör kurulduktan çok kısa bir süre sonra yurtdışı pazarına da girmeyi başararak 3 kıtada 20’den fazla ülkeye ihracat yapmaya başlamıştır. Avrupa coğrafyasından Asya steplerine, Afrika’nın güneyinden Arabistan yarımadasına kadar adını duyurmuştur. İhracat sahasını genişleterek başarısını kanıtlayan Onaylift Asansör, ürün portföyünü de genişleterek aynı başarıyı sağlamıştır.Onaylift Asansör’ün üretim portföyü temelde insan, servis, araç, engelli, yük, hastane ve monşarj asansörleri, asansör kapıları ve kumanda panoları’ndan oluşmaktadır. Bunların yanında asansör motoru, asansör butonu, yerli yabancı asansör bileşenleri gibi ürünlerin de satışını yapmaktadır. Ürünlerin ve üretimin kalitesi, ISO 9001, TSE, CE ve asansör kapısı için EN 81-20 CE yanmazlık belgesi ile tescillenmiştir.Onaylift Asansör’ün üretim tesisi; tasarım, lazer kesim, abkant büküm, kaynak, montaj, boyahane ve test alt birimlerinden oluşmaktadır. Üretim aşamasında bünyesinde barındırdığı tecrübeli mühendisler ve son teknoloji ürünü mekanizasyon sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarına hitap eden bir marka konumuna gelmiştir. Firma bünyesinde bulunan tüm departmanların bütünleşik bir şekilde çalışması ERP kurumsal kaynak yönetim sistemi ile sağlanmaktadır. Kurulduğu günden bugüne hedeflerini gerçekleştirmek için çabalayan Onaylift Asansör Dünya çapında bir marka olmak için çalışmalarına devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları