Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yedek Parça Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.10.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

OPTİMUM, operasyonel filo kiralama şirketlerine ait araçların hasar görmesi halinde, hasarın gerçekleşmesinden, aracın hasar öncesi haline getirilip aracın kullanıcısna teslim edilmesine kadar kadar tüm işleri planlayan veya planlamasına destek olan,organize eden veya organize etmesine destek olan, kendisine bağlı Yedek Parça Tedarik Şirketleri, müşterisine bağlı  hasar merkezleri veya OPTİMUM ile anlaşmalı Yetkili Hasar Merkezleri vasıtasıyla tamir ve onarımların gerçekleşmesini sağlayan ve destek olan kontrol eden bir şirketttir.

 

Güçlü kadrosu ile hızla büyüyen OPTİMUM, Yedek Parça Süreç Departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip "Yedek Parça Veri Uzmanı"arıyoruz.

 

İş Tanımı;

 

Hizmet verdiğimiz Lider Operasyonel Filo Kiralama şirketlerine ait araçların Bakım ve Onarım süreçlerinin daha verimli olmasında rol oynayacak.

Aranan Nitelikler

En az Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Meslek Lisesi, Tercihen Meslek Yüksel Okulları Otomotiv vb.     Teknik Bölüm Mezunu,

MS Office programını etkin kullanabilen,

Benzer pozisyonda sektör tecrübesi olan, yetkili servisler veya  çeşitli markalarda deneyimli,

Yoğun iş temposuna  uyum sağlayacak,

Dinamik ve hızlı değişen bir ortamda çalışmaya istekli,

Araçların yedek parça süreçlerinde, yedek parça kataloğ kullanımında tecrübeli 

Alanında 2 yıllık tecrübe sahibi,

Erkek adaylar için, askerlik hizmetini tamamlamış,

Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden...

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HUNKO MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GRUPOTO SAN.VE TİC.A.Ş

1976 Yılında kurulan Delta Oto Aksamı binek ve hafif ticari araçların logosuz orjinal yedek parçalarının temini ile ilgili bağımsız yedek parça yenileme pazarında faaliyet göstermektedir.Tüm Türkiye yedek parça pazarına ve ihracat ile bir çok farklı ülkeye dağıtım yapan firmamız sektör lideri 150 den fazla ulusal ve uluslararası markaları ve yüksek referans bulunurluğu ile müşterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı,güçlü lojistik yapısı ve teknolojiye önem veren çalışmaları ile sürdürülebilir büyümeyi ilke edinmiştir.

Delta Oto Aksamı Dünya'nın en büyük yedek parça organizasyonu olan Groupauto'nun üyesi olup grubun optimize edilmiş satın alma gücü ile müşterilerine her geçen gün daha rekabetçi ve öncü çalışma olanağı sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları