Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İngilizce Öğretmeni

Antalya
  • 19.10.2016
  • 0 - 20

İş Tanımı

Antalya’da bulunan Özel OSMAN SABRİ DİL Kursu'na full time çalışmak üzere İngilizce-ispanyolca   bölümünden mezun öğretmen alınacaktır.



Aranan Nitelikler

1- Adayların aşağıdaki ilgili fakültelerin İNGİLİZCE veya İSPANYOLCA  bölümünden mezun olup lisans diplomasına sahip olmaları.


2. Yalnızca full time çalışmayı düşünen adaylar başvurabilir.

3.Başvuranların mutlaka  Amerikan Kültürü ve Edebiyatı,İngiliz Dili ve Edebiyatı, Eğitim Fakültelerinin veya ispanyol dili edebiyatı  ilgili bölümlerden mezun lisans diplomasına sahip olmaları 



 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
Bugün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
Bugün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
Bugün
Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
Antalya
Bugün
BAŞVUR
ANTALYA TEKNOLOJİ KOLEJİ
Antalya - Muratpaşa
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Osman Sabri Dil Kursu

Antalya Osman Sabri® Dil Kursu ,  uluslararası arenada adı tescil edilmiş bir marka olarak, 7+1 kişilik modern sınıflarında, kişiye özel sıra ve masalarda, lider yabancı dil öğretmenleriyle Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı İNGİLİZCE-İSPANYOLCA Batı  Dilleri’nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin saygın dil kurslarından birisi olarak, İngiltere ve İspanya’daki üniversitelerde esas olan çocuk – yetişkin dil öğretme programlarını uygular.

Antalya Osman Sabri® Dil Kursu uluslararası TOEFL ,IELTS gibi önemli sınavlara öğrenci hazırlamakta olup, kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler ilgili sınav  merkezlerinde sınava girerek başarı sertifikalarını yetkili kurumlardan alırlar. Ayrıca adayların talep etmeleri durumunda, M.E.B.tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınavlara girip gerekli başarıyı sağlayarak M.E.B. onaylı sertifikalarını almaya hak kazanırlar.

Antalya Osman Sabri® Dil Kursu, ”Genel İngilizce, İspanyolca, TOEFL, TOEIC, IELTS ve YDS programlarına kursiyerleri en iyi şekilde ve uluslararası müfredatı uygulayarak hazırlar.

Kendisine %100 başarı hedefleyen kurum adayların yaşları, eğitim durumu ve yabancı dil seviyelerine göre uygun 8 kişilik sınıf açar.

Kursiyerlere Listening, Speaking,Reading ve Writing olmak üzere 4 ana dalda eğitim verilmektedir.

Program süresi, adayların yaşı, eğitim durumu ve yabancı dil seviyelerine  göre 1 – 8 ay arasında değişir.

Sınıflar son derece donanımlı, gürültüsüz ve temiz hava ortamı oluşturacak şekilde dizayn edilmiş olup dört mevsim sıcak-soğuk desteklenerek öğrencilerin daha rahat bir ortamda çalışmaları sağlanmıştır.

Öğrencilerin rahat ve konforu düşünülerek daha iyi bir yabancı dil eğitimi için  gereken tüm önlemler alınmıştır, otoparkı, esnek ders saatleri, motivasyon, rehberlik hizmetleri gibi.

Kurs binası içerisinde öğrencilerin Türkçe konuşmaları yasaklanmış olup, sürekli İngilizce-İspanyolca düşünerek İngilizce-İspanyolca konuşma olanağı oluşturulmuştur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları