Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Analisti

İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.12.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Holding ve grup şirketlerinin iş süreçleri ve gelişim ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan sistem geliştirme ihtiyaçlarının iş analizini yapıp ilgili geliştirme ekipleri tarafından yapılmasını sağlamaktır.

Aranan Nitelikler

·         Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden mezun,
·         İş Analisti olarak en az 3 yıl tecrübeli,
·         Yazılım süreçleri, analiz ve test metodolojileri konusunda bilgi sahibi,
·         Analitik düşünme ve problem çözme yetkinliğine sahip,
·         İletişim becerileri kuvvetli ve takım odaklı çalışabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GÖZEN GÜVENLİK HİZ. VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Tekirdağ - Muratlı
Bugün
BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Bugün
BAŞVUR
OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUMO YAZILIM & DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
SUMO YAZILIM & DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Özak Global Holding A.Ş.

ÖZAK GLOBAL,
1985 yılında Akbalık Ailesi tarafından hizmete sokulan atölye ile tekstil sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Grubun amiral gemisi olan Özak Tekstil, kuruluşundan itibaren hedeflediği yüksek kalite standartlarına kısa sürede ulaşmış, kaliteli üretim ve güncel moda akımlarını takip eden tasarım gücü sayesinde, 1990’lı yıllara uluslararası bir şirket kimliği ile girmiştir. Özellikle İstanbul, Çatalca, Malatya ve Şanlıurfa fabrikalarında dünyanın önde gelen birçok markasına üretim yapan firma, halen Türkiye ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından biri konumundadır.

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne 1995 yılında İnter Yapı firması ile giren Özak Global bu alanda gerçekleştirdiği başarılı işlerden aldığı güçle Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nı kurarak gayrimenkul sektöründe daha güçlü bir konuma ulaşmıştır. Uluslararası normlarda bir şirket olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; çok amaçlı binalar, konut, sosyal tesis, iş merkezleri, alış veriş merkezleri gibi projeler planlamakta, yatırımcılığını yaparak hayata kazandırmakta ve pazarlamaktadır.

Türkiye’nin turizm potansiyeline inanan ve bu olanakları değerlendirme gerekliliğine inanan Özak Global, 2004 yılında Aktay Turizm şirketini kurmuştur. Bu şirketin turizm sektöründe kazandırdığı ilk tesis ise 2007 yılında Antalya Belek’te açılan beş yıldızlı, 550 odalı ELA Quality Resort Oteli olmuştur. Bu dev tesis, Türk-Osmanlı mimarisindeki tarzıyla ülkemizin tanıtımına başarıyla destek vermektedir.

Özak Global, çevreyle barışık enerji kaynağı ihtiyacının her geçen gün artması nedeniyle 2009 yılında Özak Enerji şirketini kurmuş ve yenilenebilir enerji alanında ülkemize katkıda bulunmayı hedeflemiştir.

Özak Grubu, birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren tüm şirketlerini ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş.çatısı altında toplamış, dünyadaki turizm, tekstil ve inşaat teknolojilerini ve trendlerini çok yakından takip ederek yaptığı doğru hamleler ile adından söz ettirecek projeler üzerinde çalışmalarına hız vermiştir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları