Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Santral Operatörü (Engelli)

  • 19.03.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Okulumuz bünyesinde Santral de  görev alabilecek Engelli personel arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu,
Yasa gereği engelli kadrosuna uygun,
Takım çalışmasına yatkın,
Güleryüzlü, iletişim yeteneği güçlü,
Dinamik çalışma ortamında çalışabilecek,
40 yaşını aşmamış,

 

Adayların ön yazılarında Sağlık Kurulu raporlarında yazılı olan iş gücü kaybı yüzdelerini ve engellerini açık olarak yazmaları gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL ALEV OKULLARI

 

GÜCÜMÜZ GELENEĞİMİZ…
Her geçen gün teknolojinin geliştiği, sınırların kalktığı, eğitimli iş gücünün değer kazandığı dünyamızda gelecek, en iyi eğitimi en erken yaşta alabilen dünyanın tüm kültürlerine uyum sağlayarak yetişen nesillerin olacaktır. Bugün ülkemizde eğitim sisteminde kendini kanıtlamış olan Sankt Georg Avusturya Lisesi geleneğiyle, değişimi, gelişimi bütünleştiren Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerine egemen dünya insanı yetiştiren bir eğitim kurumu var: Özel ALEV Okulları.
Özel ALEV Okulları İstanbul Ömerli’deki 50 dönümlük kampüsünün benzersiz doğası içinde anaokulundan ilkokul-ortaokul ve liseye uzanan bir eğitim zinciri oluşturmuştur.

 
Sankt Georg Avusturya Lisesi mezunları tarafından kurulan Avusturya Liseliler Vakfı’nın 1998 yılında Türkiye’ye kazandırdığı Özel ALEV Okulları, küreselleşen dünyada evrensel ve ulusal değerlere sahip, çağın değişimlerine uyum sağlayabilecek öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları