Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fransızca Bilen Mühendis

Cezayir
  • 11.08.2011
  • 50 - 100

İş Tanımı

Özgün İnşaat'ın Cezayir'de üstlendiği projelerde; saha veya teknik ofiste görev alacak genç mühendis.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin İnşaat, Maden, Jeoloji, Jeofizik Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun

- İyi derecede Fransızca bilen

Bu ilan Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Md.nün 12.05.2010 tarih ve 149372 sayılı izniyle yayınlanmıştır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZGÜN İNŞAAT TAAHHÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Özgün İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgün Şirketler Grubunun en eski ve en güçlü üyesidir. 1993 yılında kurulan şirket 18 senelik zaman diliminde yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere ağırlıklı olarak tünel inşaatı konusunda birçok iş bitirmiş ve bu alanda uzmanlaşmıştır. Son yıllarda yelpazesini genişleten firma konut ve otopark inşaatlarına da başlamıştır. Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi de olan Özgün İnşaat yurtiçinde İstanbul Metrosu tünellerinin büyük bölümünde pay sahibidir. 

 Yurtdışında da Cezayir'de, 1 adet bitirdiği - 4 adet de yapmakta olduğu projeyle tanınır bir firma olmuştur. Firmamız bu ülkede gerçekleştirdiği işlerde CCECC (Çin), TEXEIRA DUARTE (Portekiz), ENYSE (İspanya) ve ETRHB (Cezayir) gibi dev firmalarla iş ortaklığı yapmaktadır. Şirket uluslararası ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Firmanın bitirdiği işler arasında, Cezayir Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları için gerçekleştirdiği "Tizi Ouzou-Oued Aissi Demiryolu Projesi", İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yaptığı 4.Levent-Taksim Metro Hattındaki çeşitli işler ile "Taksim-Kabataş Füniküler Sistem İnşaatı", TCK Genel Müdürlüğü için yaptığı "TCK Karadeniz Otoyolu Perşembe-Boloman Arası Hapan Tüneli İnşaatı", İzmir Büyükşehir Belediyesi için yaptığı "İzmir Hafif Raylı Sistem İnşaatı Üçyol İstasyonu", İSKİ Atıksu Daire Başkanlığı için yaptığı "Ambarlı Atıksu Tünel İnşaatı" gibi projeler vardır. Halen devam etmekte olduğu işler arasında da, Cezayir Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları için gerçekleştirmekte olduğu "Thenia-Tizi-Ouzou Demiryolu Projesi", "El Affroun-Khemis Miliana Demiryolu Projesi", “Thenia – BBA Demiryolu Projesi”, Cezayir Bejaia Kamu İşleri İdaresi için inşa ettiği "Bejaia Karayolu Projesi" gibi projeler mevcuttur. Tünel konusunda uzmanlaşmış olan Özgün İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konut inşaatı konusundaki ciddi adımlarından biri de, Muğla Belediyesi için gerçekleştirdiği her biri 4 katlı 8 bloktan oluşan "Karia Gökkuşağı Konakları" projesidir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları