Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Maden Mühendisi-İSG Uzmanı

Kayseri
  • 25.02.2013
  • 100 - 200

İş Tanımı

Şirketimiz Genel Merkezi'nde çalıştırılmak üzere, Maden Mühendisliği Bölümü'nden mezun ve İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip kişiler aranmaktadır. Türkiye'nin seçkin üniversitelerinden (ODTÜ, İTÜ, Hacettepe, vs) mezun olmak ve maden ve iş sağlığı güvenliği mevzuatına hâkim olmak tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

Şirketimiz Genel Merkezi'nde çalıştırılacak kişilerden temel olarak aşağıdaki işleri yapması beklenmektedir:



    • Maden mevzuatı      çerçevesinde MİGEM ile gerekli çalışmaların yürütülmesi,

    • Maden mevzuatı kapsamında      şirket bünyesindeki ruhsat sahaları ile ilgili bütün idari ve süreli      işlerin yürütülmesi ve yükümlülüklerin yerine getirilmesi,

    • Çevre mevzuatı kapsamında      şirket bünyesindeki ruhsat sahaları ile ilgili bütün idari ve süreli      işlerin Çevre Danışmanı ile koordine şekilde yürütülmesi,

    • İş Sağlığı ve Güvenliği      mevzuatı kapsamında şirket bünyesindeki ruhsat sahaları ile ilgili bütün      idari ve süreli işlerin yürütülmesi, maden işletmeleri ile koordinasyon      içerisinde İSG yükümlülüklerinin yerine getirilmesi, işletmelerde İSG      denetimlerinin yapılması ve raporlanması.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
26.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZKOYUNCU MADENCİLİK

ÖZKOYUNCU MADENCİLİK 1949 YILINDAN BERİ TÜRKİYE'NİN ÖZEL SEKTÖR DE  EN ÇOK DEMİR MADENİ ÇIKARTAN FİRMASIDIR. KAYSERİ VE CİVARINDAKİ MADEN OCAKLARINDA MADEN İSTİHSALI DEVAM ETMEKTEDİR.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları