Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MAKİNA / İNŞAAT MÜHENDİSİ

Kayseri
  • 29.05.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

ÖZYURT YAPI ELEMANLARI TİC. VE SAN.A.Ş.  
   
Şirketimiz 1989 yılında Kayseri'de kurulmuştur. Prefabrik sanayi tesisleri ve en son teknolojiyle donatılmış Alman malı makinalarla beton blok üretimi konularında kısa zamanda söz sahibi olmuştur.

ÖZYURT Yapı Elemanları Tic. ve San. A.Ş. Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde ve Kayseri Ankara Karayolu 12. km de 65.000 m² açık, 11.000 m² kapalı alanda Beton ve Hafif Betondan mamul Prefabrik Yapı Elemanları üretmekterdir.

Tesislerimizde üretilen beton parke taşı, Bordür taşı ve Özyurtbims (Briket) elemanlarının imalatında kullanılan ekipmanlarının tümü tam otomatik bilgisayar programlı Beton Santrali ve Beton Blok Presleme makine ve ekipmanları ile Almanya'da ve İtalya'da en üstün teknolojiye ve yüksek üretim kapasitesine sahip hatasız üretim yapabilen makinelerle her türlü üstün nitelikli yapı elemanları üretilmektedir.

Kaliteyi en yüksek seviyede tutmayı amaçlayarak imalat yapan firmamız TSE Belgeli günlük 5000 m² Beton Parke Taşı, 6000 Adet Beton Bordür taşı, 25.000 adet Özyurtbims (Briket ve Asmolen), Prefabrik Beton Seperasyon, Sanayi, Konut ve Özel prefabrik elemanlar üreterek sektöründe ilk ve öncü kuruluşlarındandır.

Aranan Nitelikler

ÜNİVERSİTELERİN MAKİNE VEYA İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNDEN MEZUN

SORUMLULUK ALABİLECEK

EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN VE EKİP YÖNETİM TECRÜBESİ OLAN

İMALATTA GÖREV YAPABİLECEK

ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ

KAYSERİDE İKAMET EDEN

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kayseri
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
Kayseri
Dün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR