Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Resepsiyonist

Kırklareli
  • 16.04.2012
  • 50 - 100

İş Tanımı

Her geçen gün büyümekte ve yaptığı yeniliklerle inşaat sektörüne yön veren ÖZYURTLAR İNŞAAT, BÜYÜKKARIŞTIRAN'da gerçekleştireceği projesinde değerlendirmek üzere Resepsiyonist aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

En az Lise veya MYO mezunu,

Diksiyonu düzgün, Konuk karşılamanın önemini bilen,

Güler yüzlü, dinamik, dış görünümüne özen gösteren,

Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

Ekip çalışmasına yatkın,

* Adayların Lüleburgaz çevresinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olmaları gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Radisson Blu Hotel, Kayseri
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DOUBLETREE BY HILTON KUŞADASI
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZYURTLAR İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERI SAN TIC. A.Ş

GÜVEN VE PROFESYONELLİĞİN ADRESİ: ÖZYURTLAR ŞİRKETLER GRUBU
Özyurtlar Şirketler Grubu'nun temellleri, 1990 yılında Esenyurt'ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 m2lik bir mağaza da atıldı. Uzun yıllar yapı market sektöründe hizmet veren firma, var olduğu süre boyunca profesyonel çalışma anlayışı ve ileri görüşlü uzman kadrosu ile müşterilerinin her zaman yanında oldu. Yapımarket sektöründe belli bir büyüklüğe ulaştığını düşünen Özyurtlar Şirketler Grubu'nun kurucusu Tamer Özyurt, 2005 yılında inşaat sektörüne adım atarak konut ve işyeri yapımına başladı.

Yapı malzemeleri alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt'ta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründeki yerini sağlamlaştırdı. Özyurtlar Şirketler Grubu, 2010 yılı Mayıs ayında temelini attığı Ntowers ve Aralık ayında satışa sunduğu Nmerkez'le de bölgesinde güçlü bir inşaat firması haline geldi. Özyurtlar Şirketler Grubu, müşterilerinden aldığı güven ve destek ile her geçen gün büyürken, yaptığı yeniliklerle de inşaat sektörüne yön veriyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları