Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Ankara
  • 13.09.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Başkent Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamız için Çay Servis ve Temizlik Elemanı alınacaktır. 

Aranan Nitelikler

  • Çay ve ikram servisleri yapabilecek,
  • Tercihen servis ve sunum görevlerinde daha önce çalışmış,
  • Misafir ağırlama kurallarına uyum ve özen gösteren,
  • Güler yüzlü, tertipli pratik, kişisel görünüş ve hijyene önem veren,
  • Çalışma alanının temizlik ve düzeninden sorumlu,
  • Mutfak ve Temizlik malzeme eksiklerinin tespitini sağlayacak,
  • 35-50 yaşları arasında,
  • Sincan ve civarında ikamet eden,
  • Bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
Son 1 Ay
NETELSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
11.02.2024
BAŞVUR
EKN GAYRİMENKUL İNŞAAT LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
29.01.2024
BAŞVUR
ANKARA YÜKSELTEPE BİREY VIP KURS
Ankara - Keçiören
11.12.2023
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
Ankara - Bala
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Nallıhan
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Kızılcahamam
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Kalecik
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Palme Makina Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

PALME MAKİNA, kurulduğu 1996 yılından itibaren hafif inşaat makinaları sektöründe farklı çizgisi ile hem AR-GE çalışmalarıyla hem de ürün çeşitlendirmesi ve kalitesi ile hızla büyüyerek pazarda lider konuma ulaşmıştır.
2008 yılında hafif inşaat makinaları sektöründe İMDER’in ilk yerli üretici üyesi olmuştur.

Ülkemizde de İstanbul, Ankara ve İzmir bölge müdürlükleri ile yurt çapında 8 bayisiyle müşterilerine satış ve servis hizmeti vermektedir. PALME MAKİNA müşteri memnuniyeti odaklı anlayışı ile tüm bölge müdürlükleri ve bayilerinde servis hizmeti verme zorunluluğu getirmektedir. Bu anlayış ile Palme Makine hafif iş ve inşaat makinaları sektörünün en yaygın servis ağına sahip firmasıdır.

Palme Makine, Ankara fabrikasında 13 ürün grubunda; operatör koltuklu silindirler, elle kumandalı silindirler, kompaktörler, derz kesme makinaları, aydınlatma kuleleri ve balonları, beton perdah makinaları, demir kesme ve bükme makinaları, zemin freze makinaları, çatlak derz genişletme makinaları, derz dolgu temizleme makinaları, beton vibratöreri, vibrasyonlu satıh mastarları ve mini iş makinaları olmak üzere 60 farklı model makina üretimi yapmaktadır.

Üretimini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi güvencesinde gerçekleştiren ve bu kalite hizmetini CE, GOST gibi kalite-güvence belgeleri ile genişleten Palme Makine diğer yandan yoğun AR-GE çalışmaları ile ürün çeşidini sürekli olarak artırmaktadır.
Kurulduğu günden bu yana dünyadaki gelişmeleri de yakından takip eden PALME MAKİNA, içerisinde bulunduğu yoğun rekabet ortamında ülkemizdeki inşaat sektöründe yer alan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak ve maliyetlerini azaltacak çözüm yöntemleri ve ürünlerle ilgili olarak dünya pazarında konularında lider olan firmaları distribütörlük bağlantıları kurarak ülkemizdeki kullanıcılarla buluşturmaktadır. PALME MAKİNA, HYCON (DANİMARKA) hidrolik güç ürünleri, PUMPEX (İsveç) dalgıç drenaj ve çamur pompalarının, MİKASA (Japonya) ileri-geri kompaktörler ve vibrasyonlu tokmaklarının, TECHNOFLEX (İspanya) beton vibratörleri ve beton ekipmanlarının, CIMLINE (A.B.D) Asfalt-Yol-Beton çatlak tamir grubu ürünlerinin Türkiye distribütörlüklerini yapmaktadır.

PALME MAKİNA NERELERDE...

PALME MAKİNA bugün ürettiği ürünleri, aralarında Almanya, İtalya, İspanya, Belçika, Rusya, Libya, Kuveyt, B.A.E, Gürcistan gibi ülkelerin de bulunduğu 36 ülkeye düzenli olarak doğrudan ihraç etmekte ve bu ülkelerde ürünlerine servis hizmeti vermektedir. http://www.palmemakina.com

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları