Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Diyetisyen

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.06.2013
  • 100 - 200

İş Tanımı

Sektöründe lider ve çalışma alanlarında referans şirketler grubu olarak, ulusal ve uluslararası platformlarda faaliyetlerine devam eden CVK Group; Türk ekonomisine sağladığı katkıları yeni yatırımlarla sürdürmektedir.

Ülkemiz için tarihsel ve kültürel mirası temsil eden, Taksim Gümüşsuyu’ndaki otelimiz Park Bosphorus-İstanbul Spa & Fitness Sağlık Kulübüne bağlı Diyetisyen pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız.

  • Üyelerin fitness programlarına uyumlu biçimde yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenebilmeleri için yemek listelerini hazırlamak,
  • Barda sunulan tüm yiyecek ve içeceklerin sağlığa uygun bir şekilde pişirilip sunulması sağlamak,
  • Spa & Fitness Club’ da sunulacak besinlerin satın alınması için, yiyecek & içecek departmanıyla koordineli çalışmak,
  • Spa & Fitness Club’da yiyecek ve içeceklerin yeterli ve dengeli beslenme şartlarına uygunluğunu denetlemek,
  • Spa & Fitness bar ile mutfağının temizlik ve düzenini, personelinin sağlıklı olmasını, yiyeceklerin hijyen kurallarına uygun, lezzet ve besin değerlerinden kayba uğramadan pişirilmesini sağlamak ve dağıtımını kontrol etmek.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • En az 3 yıl alanında tecrübe sahibi ( tercihen 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda görev yapmış),
  • Ingilizce bilen (ikinci dil tercih sebebidir),
  • Servis ve sunum bilgisi üst seviyede,
  • Misafir memnuniyeti odaklı çalışan,
  • İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Vardiyalı çalışmasında engel olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik ilişkisi olmayan,
  • Yeniliklere açık ve fitness konseptine yakınlık duyan.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Bursa - Osmangazi
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PARK BOSPHORUS – ISTANBUL

CVK GROUPS

Madencilik

Tarih boyunca uygarlıkları şekillendiren madencilik, 21’nci yüzyılda da insanoğlunun olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Başta imalat sanayi olmak üzere ekonominin diğer sektörlerinin ihtiyaç duyduğu pek çok temel hammadde girdileri, madencilikten karşılanmaktadır. Sektör aynı zamanda kalkınmada geri kalmış bölgelerde ciddi istihdam olanakları yaratmaktadır. Madenciliğin milli gelir içindeki payı, % 1,2’dir. Buna karşın ürünlerinin girdi olarak kullanıldığı sektörlerde yaklaşık 25 m1ilyar dolarlık bir katma değer yaratmaktadır.

Türkiye’nin toplam krom üretiminin yarısını tek başına karşılayan CVK Mineral ve Madencilik ’in krom rezervi 100 milyon ton civarındadır. Kurşun – çinko – bakır rezerv miktarı 30 milyon tonu bulan şirket, sahip olduğu 10 milyon metreküplük mermer ve traverten yatakları ile Türk Madenciliğinin en önemli oyuncuları arasında yer almaktadır.

CVK Group şirketlerinin amiral gemisi CVK Mineral ve Madencilik AŞ’nin Adana, Sivas, Erzincan ve Bursa’da zengin krom lisansları bulunmaktadır. Krom cevherinden, paslanmaz çelik üretiminde kullanılan ferrokromun hammaddesi olarak ve refrakter tuğla yapımında yararlanılmaktadır. CVK Group, ruhsatlı lisanslarından ürettiği krom cevherinin yanı sıra, diğer Türk üreticilerden satın aldığı krom cevherini de CVK Dış Ticaret şirketi aracılığıyla ihraç etmektedir. Bu durum, CVK Group’u hem krom üretimi hem de krom ihracatında Türkiye’nin en büyük şirketi haline getirmektedir.

Çin Devleti’yle Büyük Ortaklık

Kromda dünyanın güçlü şirketleri arasına girmeyi başaran CVK Group’un bu alandaki atılımları, 2009 yılında dünyanın en büyük paslanmaz çelik üreticisi olan Çinli Taiyuan Iron & Steel (Group) TISCO ve Kuzey Çin’in en büyük ferrokrom tesislerinden biri olan Jinzhou Wanbang ile ortaklığı beraberinde getirmiştir. Yapılan ortaklık anlaşması ile dünyada bir ilke imza atılarak sektördeki ilk dikey bütünleşme örneği sergilenmiştir.

Kurulan bu uluslararası ortaklık, Çin Halk Cumhuriyeti tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bugüne kadar yapılmış en büyük doğrudan devlet yatırımı olma özelliğini taşımaktadır.

Diğer Madenlerde de Güçlenen Bir Yapı

CVK Group kurşun, çinko ve bakır madeni üretimi ile ilgili fizibilite çalışmalarını tamamlamıştır. Günlük 1.300 ton besleme kapasitesi ile bölgenin en modern floatasyon tesisi olan projenin inşaatı Mayıs 2012 itibariyle tamamlanmış olup, 1 Ekim 2012 itibariyle üretime geçilmiştir. CVK Group, krom madenciliğinden elde ettiği 23 yıllık deneyim doğrultusunda, yeni girdiği bu alanda da sektörün önemli oyuncuları arasında yer almaya hazırlanmaktadır.

CVK Group, 1995’ten bu yana yer aldığı dünya doğal taş sektöründe de önemli atılımlar yapmaktadır. Bursa – Kemalpaşa bölgesindeki bej mermer ocağından çıkarılan yıllık 100 bin ton mermer, başta Çin olmak üzere blok mermer olarak dış ülkelere ihraç edilmektedir.

İzmir – Torbalı’da 23.500 m2 alanda kurulu mermer ve traverten işleme fabrikasının yıllık fayans üretim kapasitesi, 15 milyon dolarlık yeni plaka hattı yatırımı ile 650 bin m2’ye ulaşmıştır. Burada üretilen fayans, plaka ve mozaik çeşitleri başta Amerika ve İngiltere olmak üzere çeşitli ülkelere ihraç edilmektedir.

Madencilik alanındaki öncülüğünü sürdürmeye kararlı olan CVK Group, modern madenciliğin gereği olarak, ileri teknolojiyle donatılmış iş makinelerinden oluşan geniş bir makine parkına sahiptir. Mersin limanına yakın konumdaki 34 bin m2’lik stok sahası ve Bursa – Mudanya’daki 10 bin m2’lik stok alanı ile cevher depolama ve lojistik faaliyetleri konusundaki yatırımlar devam etmektedir.

Dış Ticaret

CVK Group bünyesinde bulunan CVK Dış Ticaret A.Ş.’nin faaliyet alanı, önceliği krom cevheri olmak ile birlikte muhtelif metalik cevherlerin alım & satımını organize ederek küçük ölçekli maden üreticilerine finansal destek vermek olarak özetlenebilir. Alınan cevherler Mersin ve Mudanya’daki stok sahalarında depolanmaktadır.
 

Turizm

 

 

Madencilik sektöründe edindiği birikim ve deneyimi yeni sektörlere taşıyarak farklı alanlarda da büyüme vizyonuna sahip CVK Group, yeniden yapılanarak bünyesinde bir turizm grubu oluşturmuştur. CVK Turizm Grubu, ilk olarak Taksim Savoy Otel’i satın alarak 2009 yılında “Taksim CVK Otel” markası altında hizmete açmıştır.

Madencilik sektöründe olduğu gibi, turizmde de büyümeye kararlı olan CVK Group, bu alandaki ikinci yatırımını Gümüşsuyu’nda bulunan ünlü Park Otel’i satın alarak gerçekleştirmiştir. Tarihi 1890’lara kadar uzanan Park Otel, ülkemiz için tarihsel ve kültürel bir mirası temsil etmektedir.

Bu mirasa sahip çıkan Grubumuz, Park Otel’in temelleri üzerinde yükselen 5 yıldız üstü oteller için kullanılan “De Luxe” kategorisinde bir tesisi ülkemize kazandırma hazırlıkları içerisindedir. Projenin tamamlanmasıyla Park Otel’in ruhu yaşatılmaya devam edecek, tarihsel ve kültürel zenginliğimiz günümüze taşınarak CVK Group’un bu konudaki hassasiyeti bir kez daha gözler önüne serilecektir.

CVK Turizm Grubu bünyesinde yer alacak De Luxe Hotel, 378 odalı ve 577 yatak kapasiteli olarak planlanmaktadır. Projenin tamamlanmasıyla otelimiz, aynı anda 2000 misafirine hizmet verebilecektir. Ayrıca, farklı büyüklükte 14 adet toplantı odası ile 10 adet yiyecek-içecek ünitesi konuklarımızın hizmetinde olacaktır. Bu proje ile Boğaz’ın muhteşem manzarası en güzel ve geniş açıdan seyredilebilecektir. Aynı şekilde İstanbul’un en büyük Presidential (Başkanlık) Suiti de proje kapsamında yer alacaktır. Bu suit, padişahların odasını aratmayacak konfora ve dizayna sahip olacaktır. Otelin en üst katının hemen altında ise sadece Club üyelerinin yararlanabileceği, çok özel hizmetlerin sunulduğu, o katta konaklayanlara ait özel bölümlerin yer aldığı bir Executive Lounge hizmet verecektir.
İstanbul’un kalbi ve kentin merkezi olarak kabul edilen Taksim’in Boğaz’a nazır Gümüşsuyu tarafında, çevrenin dokusuna uygun olarak yükselen projenin 2013’yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.
 

İnşaat ve Gayrimenkul

 

 

CVK Group olarak 2010 yılında emin adımlar ile başladığımız inşaat sektöründe, aktif olarak ilerlememize devam etmekteyiz.

Gayrimenkul yatırımlarına yönelik ana ilgi alanları Beyoğlu, Beşiktas ve Boğaz Hattı bölgesi olarak belirlenmiştir.

Stok Sahaları

 

 

Madencilik sektörünün öncüsü CVK Group, Mersin Limanı’na yakın konumdaki 34 bin m2’lik stok sahası ve Bursa – Mudanya’daki 10 bin m2’lik stok alanı ile sektöre hizmet vermeye devam etmektedir. Grubumuzun bu hizmetinden, tamamı madencilik sektöründe faaliyet gösteren dış ticaret şirketleri faydalanabilmektedir. Mersin stok sahasında bulunan seperasyon yapılmış alanın dışında stok sahalarımız genelde açıktır. Çevre düzenlemesi yapılmış bu alanlarda depolama süresince cevherin güvenliği CVK Group tarafından sağlanmaktadır.

Stok Alanlarımızda Yer Alan Hizmetler ve Yatırımlar:

• Ağır yük taşıtlarının geçişlerine uygun yol ve bölge içi çevre yolları
• Çevre aydınlatması
• Çevre çit ve duvarları
• Güvenlik yönünden kapalı devre gizli kamera kontrol sistemi (Mersin stok sahası)
• Temiz ve atık su şebekesi
• Mudanya’da 80 ton, Mersin’de 300 ton kapasiteli su deposu
• Saha hidrantları
• Ofis ve depolarda merkezi ısıtma sistemi
• 5.000 kwA elektrik trafosu ve 75 kwA jeneratör (Mersin stok sahası)
• Dijital telefon santrali ve telekomünikasyon altyapısı
• Otomatik sulama sistemi
• Gözetmen kontrolünde numune alımı ve modern laboratuarlarımızda analiz hizmeti
(Mersin stok sahası)
• Bilgisayarlı-Elektronik kantar sistemi

* Alan kiralama ve diğer hizmetler CVK Mineral Madencilik San. Tic. A.Ş tarafından yürütülmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları