Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer -Intern

İstanbul Anadolu Yakası
  • 20.07.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

Past Ambalaj ve Kimya sektörde köklü geçmişi ile entegre fason üretim, dolum ve ambalajlama konularında Türkiye'nin önde gelen üretim tesislerinden biridir.

Global ve Türkiye'nin tanınmış şirketlerinin markalarının fason kozmetik, deterjan, renkli komzetik ve fason ambalajlama talepleriyle ilgili ana dalı olarak üretim ve dolum hizmeti veren firmamızda STAJYER görevinde yer alacak, ağırlıklı Kalite Güvence bölümünde kariyer hedefi arzulayan, üretimin aşamalarıyla ilgili 2 ay süreli staj programı boyunca değişik bölümlerde tecrübe edinilmesi amacı ile görev verilecektir. Sektörle ilgili ön bilgi şartı aranmamakta olup gerekli tüm bilgilendirmeler ve eğitimler ilgili bölüm müdürleri tarafından adaylara veriliyor olacaktır. Programımızın amacı önlisans, lisans veya yükseklisans eğitimini yeni tamamlamış, Kimya üretim sektörüne ilgi duyan ve bu alanda iş hayatına atılarak kariyer hedefleyen genç başarılı adaylara iş dünyasında fırsat oluşturmak, tecrübe kazandırarak imalat sektöründe kariyer hedeflerinde ilerlemelerine destek olmaktır.

Programımızı tamamlayan başarılı bulunan adaylara ilgi alanlarına göre 2 aylık staj periyodu sonunda referans mektubu verilecek olup ayrıca firmamızda çalışmaya devam etmeyi arzu etmeleri durumunda, kendi kariyer hedefleri yolunda tam zamanlı ücretli işe alım fırsatı sunulacaktır.

Staj süresince ulaşım ve yemek masrafları firmamız tarafından karşılanacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitenin 2 yıllık Kimya önlisans veya 4 yıllık Kimya Mühendisliği lisans bölümlerinden yeni mezun olan veya yükseklisans programını yeni tamamlamış,
  • İş hayatına yeni atılacak sektör arayışında olan veya toplam tecrübesi 3 yılı geçmemiş,
  • Stresli ortamda ve yoğun tempoda bireysel değil takım ruhu ile destek alarak birçok projeyi eş zamanlı götürebilen,
  • MS Office uygulamalarına hakim (özellikle ileri derece Excel bilgisi olan),
  • Proje yönetebilecek kariyer hedefi olan,
  • Motivasyonu yüksek,
  • Tercihen orta seviye İngilizce bilen ve konuşabilen,
  • Öğrenmeye ve öğretmeye açık,
  • ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi, ISO 22716 GMP uygulamaları ve odit konularında fikir sahibi olan, 
  • İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya araç kullanmaya engeli olmayan,

Genç takım arkadaşları aramaktayız.

P.S: ODTÜ, Boğaziçi, İTÜ, Sabancı, Bilkent, Koç, İstanbul, Hacettepe Üniversitelerinden Biyoloji, Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden veya yurt dışı üniversitelerden yeni mezun olan genç adaylar tercih sebebidir.

 


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
1.03.2024
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Past Ambalaj ve Kimya Sanayi ticaret A.Ş

 Company Focus:

One of Turkey’s top three independent integrated manufacturer and supplier of cosmetics, color cosmetics, detergents, creams, gels and packing services under single plant specializing in private label contract manufacturing within a unique business model. 

Company Overview:

More than 15 years of experience in private label contract manufacturing services, a staff of about 100 people, a 2016 turnover of around €4.000.000, state-of-the-art production technology and facilities in a newly built closed arena of 16.000m2 within close proximity to free trade zones located in TUZLA – Istanbul district.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları