Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Sorumlusu

İzmir
  • 25.07.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Pekcan Havuz bünyesinde görevlendirilmek üzere Depo Sorumlusu aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
• Depo yönetimi konusunda en az 3 yıl deneyimli,
• Depo sayımı konularında çalışmış,
• Depo raporlama sistemlerine hakim,
• Netsis, MS Office uygulamalarına hakim,
• Ön muhasebe deneyimi olan,
• El terminali kullanımı tecrübesi olan,
• Ekip çalışmasına yatkın, organizasyon yeteneği olan,
• Askerlik görevini tamamlamış,
• B sınıf ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen,
• Sigara içmeyen,

DEPO SORUMLUSU aranmaktadır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RADISSON BLU RESORT & SPA, ÇEŞME
İzmir - Çeşme
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell Superonline İletişim Ofis
İzmir - Karşıyaka
12.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
FORTES MÜHENDİSLİK
İzmir - Güzelbahçe, İzmir - Seferihisar, İzmir - Urla, İzmir - Narlıdere
19.02.2024
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İzmir
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PEKCAN HAVUZ

PEKCAN MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ., 1994 yılında, İzmir’de turistik tesisler ve özel villa havuzlarına hizmet vermek amacıya kurulmuştur. Güçlenerek büyüyen şirket 1998 yılında PEKCAN HAVUZ ARITMA LTD. ŞTİ. Firmasını kurmuştur.

Birbirleri ile koordinasyon halinde çalışan bu iki şirket, yarattıkları sinerji ile hizmet kalitesini arttırmış ve sektördeki konumunu güçlendirmiştir. Bu da iki şirketi bölgede lider ve yeni teknoloji kullanımı konusunda öncü konumuna getirmiştir.

Her türlü havuz, jakuzi, sauna, buhar banyosu, Türk Hamamı SPA, atık su arıtma, proje danışmanlık, servis bakım alanlarında hizmet veren firmalar, 20 yılı aşkın süredir 2,500 ‘den fazla müşteri sayısıyla İzmir ve Ege Bölgesi’nde pek çok başarılı projeye imza atmıştır.

PEKCAN yaşamdan keyif alan kişilere ve bunu bir hizmet politikası olarak benimsemiş kurumlara özgün, rahat, sağlıklı, güvenilir ürün ve hizmetler sunar. Yeniliğe açık, bilgi ile gelişerek büyüyen, birlikte kazanma ilkesine sahip, insan odaklı kurumsal bir markadır.

2010 yılında kurumsallaşma faaliyetlerine hız veren PEKCAN İzmir Havuz, senelerdir düzenli yaptığı fuar ziyaretleri sayesinde geliştirdiği ticari ilişkilerle 2011 yılında ithalat faaliyetlerine başlamış ve kendisine stratejik üstünlük sağlayacak ürünleri Avrupa’daki belli başlı tedarikçilerden ithal eder hale gelmiştir.

Şirket, PEKCAN MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. şemsiyesi altında yer alan TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ne sahip Yüzme Havuzu Elektromekanik Servis Hizmetleri Departmanı ile Yüzme Havuzu Periyodik Bakım Departmanı’na yaptığı personel ve araç yatırımları ile hizmet kalitesini arttırmayı hedeflemiştir.

2014 yılında yapılan yatırımlarla PEKCAN bünyesinde iki adet yüzme havuzu su test laboratuarı, PEKCAN İzmir Havuz market Narlıdere ve PEKCAN Çeşme Havuz market Alaçatı bünyesinde faaliyete geçirilmiştir.

Şirket, bir showroom’a , biri Çeşme’de diğeri Narlıdere’de olmak üzere iki adet perakende havuz markete ve biri Narlıdere’de diğeri Güzelbahçe’de iki adet depoya sahiptir. 2013 yılında www.havuzdayim.com adı altında faaliyetine başlayan e-ticaret sitesi internet havuz müşterileri arasında kısa zamanda oldukça bilinir olmuş ve artan bir ivmeyle şirketin satış rakamlarına katkıda bulunmaya başlamıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları