Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Forklift Operatörü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 1.07.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Gıda / Hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren çok uluslu firmamız merkez depomuzda görevlendirilmek üzere, depo forklift elemanı olarak mal kabul ve sevkiyat operasyonlarını gerçekleştirecek çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Lise mezunu
Forklift ehliyetine sahip
Manuel Transpalet kullanabilen
El terminali kullanabilen
Depo, mal kabul, sevkiyat süreçlerinde deneyimli
Dikkatli ve detaylara özen gösteren
Takım çalışması ve paylaşıma yatkın
Tercihen bilgisayar kullanımında bilgili

Vardiyalı sistemde çalışabilecek

Tercihen; Esenyurt, Avcılar,Büyükçekmece, Çatalca, Küçükçekmece, Bağcılar, E-5 üzeri, Gaziosmanpaşa lokasyonlarında ikamet etmek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Dün
MERT GROUP ENDÜSTRİYEL REKLAM VE MODÜLER YAPI SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
TEMAŞ GIDA SAN TİC A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Dün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

PERFETTİ VAN MELLE

Perfetti; 1946’da Ambrogio & Egidio Perfetti kardeşler tarafından kuruldu. 1950’lerin başında sakız üretimine başlandı ve 1968 yılında Sakız Mayası üretecek Gum Base Co. kuruldu. 1970’lerde ana markalar piyasaya sürüldü. 1980’lerde  İtalya’da önemli şirket satın almaları yapılarak 80 ve 90’larda uluslararası pazara açılma süreci başladı.

Van Melle; 1900’de Izaak van Melle tarafından kuruldu. Endüstriyel üretime Breskens, Hollanda’da başlandı ve Rotterdam’daki yeni fabrikaya taşınılarak dünyada yeni pazar ve fırsat arayışları başladı.

1991 yılında Perfetti ve Van Melle firmaları arasında ortaklık kuruldu. 2001 yılında iki firma birleşerek sakız ve şekerleme sektöründe yeni bir dev yarattı.

2006 yılında dünyaca ünlü lolipop markası  Chupa Chups ve tatlandırıcılı tablet markası Smint, Perfetti Van Melle bünyesine katıldı.

Perfetti Van Melle Çalışanlarının ortak vizyonu:

Kaynaklarımızı verimli kullanarak, iş-ortaklarımız olan müşterilerimizle birlikte tüketicilerimiz için üstün kalitede ve yenilikçi ürünler geliştirmek, üretmek ve pazarlamaktır.

Perfetti Van Melle Çalışanlarının ortak misyonu: Çalışanlarımız için, kişisel farklılıklara saygı duyup, takdir ve karşılıklı saygıya dayalı, güven üzerine kurulu, tatmin edici bir çalışma ortamı yaratırız.
Toplumsal ve çevresel sorumluluklarımızın bilincinde bir örgüt olarak, içinde bulunduğumuz toplumun beklentilerini karşılar, üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı eksiksiz ve doğru olarak yerine getiririz.
Yüksek kaliteli, üst düzey bir gelişim ve karlılıkla, ekonomik değer oluştururuz

Perfetti Van Melle’ nin Ortak değerleri; Tavizsiz Bütünsellik , Mükemmeliyete Ulaşma, Tüketici Odaklı Yaklaşım, Çalışanlarımıza değer vermek, Toplumsal ve Çevre Sorumluluğu ve Bağımsızlık’ dir.

Perfetti Van Melle’nin dünya genelinde 35.şirketi, 130 ülkede satış merkezi bulunmaktadır. Dünya ölçeğinde 16.000 çalışanı bulunmaktadır.

Perfetti’nin dışa açılma süreci kapsamında 1988 de Türkiye’ de yatırım yapmak üzere Ekim 1988’de şirket kurularak fabrika inşaasına geçildi ve 1990’da  tamamlanan fabrikada üretilen ürünler nisan 1990’da raflarda yerini aldı.
Perfetti ailesinin ilk yurt dışı yatırımı olan Perfetti Van Melle Türkiye daima yenilikçi ürünler sunarak; Türkiye pazarında lider konuma geçti. Gerek bayileri gerekse kendi satış filosu ile yurt çapında dağıtım yaparak gücüne güç katmaya devam etmekte ve Centerfresh,  Big Babol, Vivident, Mentos, Chupa Chups, Fruittella markalarıyla ile efsane olan şirket; kendi yarattığı kategorilerde liderliğini sürdürmektedir.

Perfetti Van Melle Türkiye kalitesinin üstünlüğünü ISO-9000-22000 VE HACCP        sertifikaları alarak belgelendirmiş “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasındaki konumunu yıllardır muhafaza      ettirmekte ve 2008 yılında sıralamasında 203. sırada yeralmaktadır.
Büyükçekmece Kıraç beldesinde 7000m2 ve 9300 m2’ lik 2 tesisimizle; balonlu sakız, tatlandırıcılı draje sakız, sıvı dolgulu sakız, şerit sakız gibi farklı türlerde ürün üretilmektedir.
Tesislerimizde sadece sakız üretmekte olup, Grubun Avrupa ve Yakın Doğu için ihtiyaç duyduğu tüm sakız çeşitlerini üreterek 52 ülkeye ihraç edilmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları