Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

SEO Uzmanı
PERKOTEK
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
İthalat İhracat Uzmanı
PERKOTEK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Elektrik Elektronik Teknisyeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 21.05.2018
  • 100 - 200
PERKOTEK Elektrik Elektronik Teknisyeni İş İlanı

İş Tanımı

CCTV Güvenlik kamera sistemi, Kartlı geçiş sistemleri , Turnike ve otopark bariyer sistemlerinin kablosunu çekip, montajını yapabilecek, teknik servis personelleri ve elektrikçiler alınacaktır. 


Aranan Nitelikler

• Tercihen meslek lisesi elektrik-elektronik mezunu 
• İstanbul Avrupa yakasında oturan

• Askerliğini yapmış, sorumluluk sahibi, aktif, diksiyonu düzgün 
• Kablo çekimi ve cihaz montajı konusunda tecrübe sahibi.
• Elektrikçilik tecrübesine sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Mercure İstanbul Bakırköy Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
SÜRMAK MAKİNE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Gaziantep, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PERKOTEK

-Zaman kontrol sistemleri konusundaki 18 yıllık tecrübesi ile yerini sağlamlaştıran PERKOTEK Personel Devam Kontrol Teknolojileri, geçen yıllar boyunca ilişkide olduğu tüm firmalar tarafından güvenilir, istikrarlı ve profesyonel imajıyla kendi ölçülerine ulaşmıştır. PERKOTEK TEKNOLOJİ, bugün tecrübeli ve uzman kadrosuyla bilişim ve kartlı geçiş sistemleri alanında bir çok ürüne imzasını atarak ismini iç ve dış piyasada duyurmayı başarmıştır.

  -PERKOTEK TEKNOLOJİ olarak hedefimiz; firmamızın, müşterileri tarafından çok kaliteli hizmet verebilen, istikrarlı, güvenilir ve dürüst bir kurum olarak tanınmasıdır. Bu hedefi başardığımıza inanıyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar, kaliteyi hedefleyen firmalarla çeşitli çalışmalarımız oldu. Personel devam kontrol ve zaman kontrol sistemleri düşünen firmaların ilk aradıkları firma olmak, emeklerimizin yerine ulaştığını göstermektedir. Bununla birlikte standartları korumanın, onlara ulaşmak kadar zor olduğunun bilincindeyiz. Bu endüstride sürekli var olmak amacındayız. Üretimin devamlılık arz ettiği, daha iyi çalışma şartları ve daha iyi ücret sistemine haiz iş ortamında tecrübeli, kalıcı mühendisleri muhafaza edip, yeni teknolojilere adapte olup ve en önemlisi kalite zincirini üretimin her aşamasında yapabilmek için üst düzey yöneticilerin gözetimi ve yönlendirmesi altında çalışanlarımızı düzenli bir şekilde eğitimden geçirerek ve Dünya Çalışma Örgütü'nün normlarına uyarak yüksek olan kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz.

   -PERKOTEK Personel Devam Kontrol Teknolojileri olarak temel ilkelerimiz; müşteri tatminini ve sürekliliğini sağlamak, mevcut teknolojiyle yüksek kaliteyi yakalamak, ticari amaçlarımızı sosyal sorumlulukların önünde görmemektir. Ayrıca yüksek standartta kaliteli ürün kavramı bizim için altın kuraldır! Bu düşünceler çerçevesinde vizyonumuz; kartlı geçiş, parmak izi tanıma sistemleri , personel devam kontrol sisrtemleri PDKS, yüz tanıma ve yüz tarama, güvenlik kamera sistemleri, devriye tur sistemleri, turnike ve bariyer sistemleri ve biometrik sistemler konularını çeşitli formlarda dünyadaki tüm tüketicilere sunmak, doğabilecek tüm ihtiyaçlara cevap vermektir. Bizler, firmamızın vazgeçilmezi olarak kabul ettiğimiz kalite ilkelerimiz doğrultusunda, personel devam kontrol sistemleri konusunda sürekli büyüyerek, pazar lideri konumunu sağlamlaştırma güdüsü içerisindeyiz.

   -Perkotek Teknoloji, geçmişinde birçok ülkede bir çok üretici ile Türkiye Distribütörlüğü konusunda çalışmış olup yurt dışında da ismini duyurmayı başarmıştır. Şu anda firmamı; Magic Pass, Magic Face, Secuda, Guard Tour, Sensitive, Avax, Strike, Mina, Gustavo, Arextek, Needtek, Perguard, Respect, Time master, Hundure, Jm, Pongee ve Guard Tour markalarının Türkiye ve Türki Cumhuriyetleri Distribütörlüğünü başarı ile yapmaktadır.

   -Üretilen donanımları, geliştirdiği yazılımlarla senkronize çalıştırmayı başarmış olan firmamız, birçok ihtiyaca cevap vermiştir. Sektöründeki yoğun rekabeti, müşterisinden almış olduğu parayı satış sonrası hizmetlerle müşterisine geri verip, müşterilerinin güvenini ve referansını kazanarak aşmıştır.

   -Uzman satış müdürleri ve satış temsilcilerinin yanı sıra, bayi ve çözüm ortaklarını sürekli eğitip geliştiren PERKOTEK, İstanbul sınırlarını aşarak 14 ülkede satışlarını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları