Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson

KKTC
  • 7.09.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

KKTC'de catering sektöründe faaliyet gösteren firmamızın projelerinde görevlendirilmek üzere Garson arayışımız vardır.

 

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler:

  • 18-25 yaş arası
  • Öncelikli sektör tecrübesi olan veya restoranlarda görev yapmış,
  • En az 3 yıl deneyimi olan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Misafir memnuniyetine önem veren ve iletişimi güçlü,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli, işini severek yapan, güler yüzlü,
  • Organizasyon ve problem çözme becerileri gelişmiş,
  • Dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Gıda Güvenliği ve Hijyen hususlarında bilgi sahibi,

“Garson” aramaktayız.

NOT: Sadece fotoğraflı başvurular değerlendirilmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PGC Development Ltd.

PGC Catering, 2006 yılından bu yana 3000 kişilik günlük üretim kapasitesi ve kaliteli ürün, hızlı hizmet anlayışıyla başarılı bir yükselme grafiği çizmiştir. Catering hizmetiyle 10 yılı aşkın bir sürede hizmet ağını genişleterek Kuzey Kıbrıs’ın her bölgesine kusursuz bir şekilde ulaşmıştır. PGC Catering toplu yemek firmamız 1000 metrekarelik üretim alanına sahip olup tasarımı gıda hizmetine uygun ve hızla gelişen teknolojinin standartlarına uygun bir şekilde inşa edilmiştir. Kurum kültürünü benimsemiş, sahip olduğu vizyon ve kusursuz gıda güvenliği ile yemek üretimini öngören kuruluş politikasına sahip PGC Catering, geniş bir müşteri portföyüne sahip prestijli şirket olarak ilerlemektedir.

 

Hijyenik ortamlarda, temel gıda ilkelerine göre diyetisyen ve gıda mühendislerimiz sayesinde firmanın iş alanına uygun zengin menülerle yüksek memnuniyet sağlamaktadır. Şirketimiz, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001:2008 Belgesi, TS 22000 Gıda Güvenliği Belgesi, TS 18001 İSG-OHSAS Belgesi, TS 14001 ÇYS gibi kalite belgeleriyle siz değerli müşterilerine en iyi olanı sunmaktan mutluluk duymaktadır.

 

PGC Catering’in temel ilkesi insan sağlığını korumak, kalite ve hijyen standartlarında üretim ve sunum yapmaktır. 'Mutlak memnuniyet' ancak kaliteli hizmet sunumuyla sağlanır. Hizmetimizi doğru sunacak olanlar ise, çalışanlarımızdır. İnsan kaynakları uygulamalarımız, öncelikle çalışanlarımızın kurum sadakatini sağlamaya, sonra bu bağlılığı artırmaya yöneliktir.

 

PGC Catering İnsan Kaynakları yönetimi uygulamalarında, eğitim çok önemli bir yer kapsamaktadır. PGC Catering bünyesinde yer alan tüm personeller işe başladığı günden ayrılıncaya kadar hizmet içi eğitimden geçirilir. Biz buna “Yaşam Boyu Eğitim” diyoruz. İşe alınan personel işe başlamadan önce hizmet öncesi eğitim sürecinden geçmektedir.

 

Çağımızda modern işletmeler, asli faaliyet alanları dışındaki gereksinimlerini uzman kuruluşlara "out-source" ederek hem kaliteli hizmeti ekonomik koşullarla almakta hem de kaynaklarını daha etkili ve verimli kullanarak dikkatlerini asıl faaliyet alanları üzerinde yoğunlaştırıp rekabet güçlerini daha da arttırmaktadırlar.

 

PGC Catering; 10 yıllık deneyimi, birikimi ve profesyonel servis ağı ile resmi/özel kurum ve kuruluşlara, havalimanlarına, fabrikalara, okullara ve iş merkezlerine taşımalı yemek servisi sunmakta, bazı projelerde de yerinde üretim yaparak PGC Catering kalitesindeki lezzetlerle müşterilerini yerlerinde ağırlamaktadır.

 

PGC Catering olarak toplu yemek ve catering sektöründe tüm ihtiyaçlara çözüm ortağı olma konusunda başarımız, müşterilerimizin güveni ve takdiri ile sürekli korunmaktadır.

 

Kurulduğumuz günden bugüne kadar, gerek vizyonumuzla, gerek ürün kalitemiz ve lezzetimizle, gerek standartların üstünde üretim ağı/teknolojimizle, gerekse çevreye ve topluma duyarlılığımızla, PGC Catering olarak hazır yemek ve organizasyon sektörünün iddialı ve önde gelen firmalarından olmuştur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları