Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Asistan

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Beykoz
  • 23.10.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

2004 yılında kurulan firmamız şu an %60 ihracat amaçlı çalışmaktadır.  Avustralya’dan Yunanistan’a, Fas’dan G. Afrika’ya kadar 19 ülkede faaliyet göstermekteyiz. 

Dünya çapında VEOLIA, ARAMCO, METITO, Capital Water gibi firmalara gerektiğinde kendi markalarıyla imalat yapan firmamız yurtiçinde de Boğaziçi Üniversitesi, Mardin, Edirne, Rize, Amasya, Kırsehir, Balıkesir ve Çanakkale, Samsun, Ankara belediyeleriyle, TEKFEN, MESA, ENKA firmalarıyla  çalışmaktadır. 

Dünyada 20 den az firmanın imalat ve uygulamasını yaptığı Alman patentli  Dönen Biyolojik Disk teknolojisinin,  %100 Türk Malı temsilcisi PlanetDISK®,  imalat, tasarım, uygulamacı ve ihracatcısı PlanetTEK Ekibine Yönetim Kurulu Başkanına ve Genel Koordinatöre destek verecek bir asistan aramaktayız. 

Aranan Nitelikler

  • İhracat ve ithalat yapan firmalarda en az 2 yıl deneyime sahip;
  • 4 yıllık üniversite mezunu,
  • Müşteri ilişkilerinde deneyimli,
  • iletişimde başarılı,
  • Düzgün Türkçe konuşan ve yazılı olarak kendini iyi ifade edebilen,
  • Seyahat engeli olmayan, Tercihen Aktif araç kullanabilen,
  • Yaptığı işe yüreğini ve ruhunu koyan,
  • Her zaman daha çok öğrenmeyeve kendini geliştirmeye hazır,
  • Tercihen sigara içmeyen ve Kavacık’daki ofisimize makul bir mesafede ikamet eden,

 

Takım arkadaşları aramaktayız. 

Kendinizi tanıtan ve neden firmamızda çalışmak istediğinizi anlatan kısa bir ön yazıyı, fotoğraflı özgeçmişinize 30 Eylül 2018 Pazar, gün bitimine kadar eklemenizi rica ederiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
COLDWELL BANKER ALESTA GAYRİMENKUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
SEEWORLD TÜRKİYE
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Dün
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖZELİZ EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

PLANETTEK ÇEVRE VE ARITMA TEKNOLOJİLERİ AŞ.

PlanetTEK Çevre ve Arıtma Teknolojileri A.Ş. 2004 yılından beri İstanbul’da Alman teknolojisi ile atıksu arıtma sistemleri üretmektedir. Dünyada 20den az firmanın yapabildiği bu teknoloji hakkında 12 yıl deneyimi olan %100 Yerli firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Bilinen tüm arıtma sistemleri içinde “Dönen Biyolojik Disk”, en az elektrik enerjisi kullananıdır. Diğer arıtma sistemleri ile karşılaştırıldığında %90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkündür. Bunun yanı sıra sistem gürültüsüz (60 dB) ve rahatsız edici hiç bir koku üretmeden çalışır. Arıtılan atıksu peyzaj sulamasında, soğutma suyu olarak ve ayrı bir tesisat çekilmesi halinde tuvalet rezervuar suyu olarak kullanılabilir. Sistemin işletme masrafları gözardı edilebilecek kadar azdır ve işletme için teknik personele ihtiyaç duymaz. PlanetDISK® sistemi yüksek enerji tasarrufu, işletme masraflarının neredeyse göz ardı edilebilmesi, işletme için teknik personele ihtiyaç duymaması nedenleri ile nüfusu 20,000 kişiye kadar olan yerleşim alanları için idealdir. PlanetDISK® sistemlerine olan talebin neredeyse %70ini ihracat oluşturmaktadır. Yurtiçi hizmetlerimizin bir kısmı özel sektöre yönelikken büyük kısmı Kamu projelerinedir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki köylerde PlanetDISK® kullanılmaktadır. Özel sektörde başlıca referanslarımız arasında Fransız VEOLIA, METITO QATAR, UNILEVER LIPTON, BP (BTC Boru hattı), TEKFEN, ENKA, INANLAR İNŞAAT, EYFEL İNŞAAT, MYC İnşaat ve MESA yer almaktadır. “Bir gün her şey sudan ucuz olacak”.® PlanetDISK® Bilinen tüm atıksu arıtma teknolojileri arasında en az enerji sarfedeni ve bakımı kolay olanı! Alman Dönen Biyolojik Disk Teknolojisi - %100 Türk Yapımı. İlk ve Tek! www.planettek-tr.com
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları