Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SOSYAL MEDYA UZMANI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 15.06.2017
  • 1000+
Posta  SOSYAL MEDYA UZMANI İş İlanı

İş Tanımı

  • Posta.com.tr’nin sosyal medyadaki hesaplarını yönetmek, içerik planlamak, üretmek ve girişini yapmak,
  • Kısa ve uzun vadeli, sosyal medya stratejileri oluşturmak, plan dahilinde bu stratejileri uygulamak.
  • Offline kampanyaların online ortama taşınması ve uygulanmasını planlamak, yürütmek, raporlamak,
  • Medya sektörünün tüm dünyadaki sosyal medya iletişim stratejilerini takip etmek,
  • Sosyal medyadaki çalışmalarımızı analiz etmek ve raporlanmak,
  • Yaratıcı ekiple  birlikte kampanya fikirleri üretmek,
  • Sosyal medyada pr kampanyalarını yaratmak ve yönetmek,
  • Dijital iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanarak kurum ve marka algısını güçlendirmek,
  • İçerik sağlayacak kişi ya da kuruluşlarla irtibata geçmek ve çalışmaya başladıktan sonra gelen konuların düzenli akışını yaratmak,
  • İç ekibin oluşturduğu özel haberleri, fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarından duyurmak

Aranan Nitelikler

  • Üniversite mezunu (Tercihen iletişim, sosyoloji, yeni medya bölümlerini bitirmiş)
  • Türkçeyi iyi kullanan, yazım ve dilbilgisine hakim,
  • Çeviri yapacak İngilizce dilbilgisine sahip,
  • Alanında en az 2 yıl deneyimli (Tercihen sosyal medya ajansı deneyimi olan),
  • İnternet hayatının bir parçası olmuş ve bu platformu aktif ve sürekli kullanan,
  • Sosyal medya uygulamalarını takip eden, bu platformu aktif ve sürekli kullanan,
  • Araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık, takip edip merak edip araştıran,
  • Web ve mobil içeriği sağlama ve içeriği yönetme konusunda deneyimli,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli,
  • Ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen,
  • Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
16.02.2024
CORPROCARE Sağlık Turizm ve Otomotiv AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
TORONTO GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
PAŞA DENTAL TIBBİ CİHAZ MALZ. SAN TİC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
12.02.2024
BAŞVUR
FERTİJİN ÖZEL SAĞLIK HİZMT. LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
12.02.2024
BAŞVUR
Arts Hotel Istanbul
İstanbul Avrupa Yakası
8.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Demirören Gazetecilik

Küresel düzeyde, her türlü mecradan, 7 gün 24 saat boyunca, her formda ve birçok farklı dilde özel haber, içerik ve hizmet sunan; gündemi belirleyen, okuru ve izleyicisiyle diyaloğa giren ve hayatlarına değer katan lider bir medya kuruluşudur. "Ortak Değerler"imiz, yayıncının ve çalışanların en önemli ortak varlığı, yayın ilkelerimizin temelidir. Ortak değerlerimiz, aynı zamanda, okur ve izleyicimizle aramızdaki sözleşmenin de esasını oluşturur. Bizi tercih eden okur ve izleyicimize, mümkün olan en iyi kalitede, meslek etik ilkelerine uygun, yaratıcı, zaman zaman kalıp ve gelenekleri kıran, ama her zaman izleyicilerimize ve okurlarımıza saygılı bir yayıncılık faaliyeti vaad ediyoruz.

Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş.


-Demirören Holding kuruluşudur.

Milliyet Gazetesi;

  • Milliyet, 65 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en bilinen markalarından biridir. Milliyet Gazetesi, 18’i uluslararası olmak üzere, 250’den fazla ödülün sahibi olmuş, Türk basınında pek çok ilke imza atmış, “Basında Güven”in simgesi haline gelmiştir. Milliyet Sanat, Cadde, Cumartesi ve Pazar Eki, Milliyet Kitap, Milliyet Emlak, Business, Bölge Ekleri gibi prestijli yayınlarıyla da konuşulan gazetenin siyaset, dış politika, ekonomi, eğitim, mizah, spor sayfaları, okur temsilciliği ve ombudsman yapısı, kendi alanında birer öncüdür. Milliyet doğru, objektif, gündem yaratan haberciliğiyle yabancı basının ve elçiliklerin, araştırmacıların ve bilim insanlarının referans aldıkları gazetedir. Türkiye’nin 42 yıllık sanat dergisi olan Milliyet Sanat aylık bir kültür sanat rehberi olmanın ötesinde, sanatçı söyleşileri, Türkiye’den ve dünyadan asla kaçırılmaması gereken sanat olayları ve hazırladığı özel dosyalarla sanat gündemini belirlemektedir.

Milliyet.com.tr;

  • Avrupa’nın sayılı, Türkiye’nin 1 numaralı haber sitesi milliyet.com.tr her gün 2,53 milyon kişiye ulaşmaktadır. Avrupa’nın en çok ziyaret edilen 3’üncü haber sitesi olan Milliyet.com.tr, her gün 35 kategoride 400 yeni haber yayınlamaktadır. Aylık 1,66 milyar, günde ortalama 55,5 milyon sayfa görüntüleme sayısına ulaşmaktadır. Mobil uygulamalarda ise; 164 milyon sayfa görüntülemektedir. Milliyet.com.tr’nin Facebook’ta yaklaşık 1,258 milyon beğeneni, Twitter’da ise 1170 milyon takipçisi bulunmaktadır.

http://www.milliyet.com.tr/

Milliyet.tv;

  • Türkiye’nin 2012'de kurulan ilk online haber televizyonu olan Milliyet.tv ise aylık 4,3 milyon tekil ziyaretçi ve 51 milyon sayfa görüntülenme sayısına sahiptir. Kasım ayında 35,5 milyon video izlenen Milliyet.tv pek çok kategoride izleyicilere ulaşmaktadır.

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/

Skorer.com;

  • 2012'de kurulan Skorer.com Türkiye’nin en çok ziyaret edilen spor sitesidir. Bütün sporların ve bütün skorların tek adresi olan Skorer.com’un aylık 8,9 milyon tekil ziyaretçisi vardır. Skorer.com aylık 165 milyon sayfa görüntülenmeye sahiptir. Skorer.com, spor dünyasının nabzını tutmakta ve en güncel bilgileri okuyucularına ulaştırmaktadır.

http://www.milliyet.com.tr/skorer/

Skorer.tv;

  • İnternetin 2012'de kurulan tek spor televizyonu Skorer.tv, hem Türkiye’deki hem de dünyadaki spor haberlerini ekranlarınıza getiriyor. Aylık tekil ziyaretçi sayısı 3,2 milyon ve aylık sayfa görüntülenme sayısı 32,5 milyon olan Skorer.tv internet yayıncılığına farklı bir boyut kazandırmıştır.

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/

Milliyetemlak.com;

  • 2005 yılında ilk emlak portalı olarak kurulan Milliyetemlak.com, sektörde ilk olması sebebiyle liderlik misyonu üstlenmiştir. 2015 yılı itibariyle aylık tekil ziyaretçi sayısı 2 milyonu bulmakta, aylık sayfa görüntülenme sayısı ise 50 Milyonu aşmaktadır. Milliyetemlak.com emlak sektörünün en sıcak haberlerini ve ilanları takipçilerine ulaştırmaktadır.

http://www.milliyetemlak.com/

Pembenar.com;

  • Milliyet’in 2014 yılında ortaya çıkan kadınlara özel yeni renkli sitesinde, kadına dair merak ettiğiniz her konu hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

http://www.milliyet.com.tr/pembenar/

Vatan Gazetecilik A.Ş.

-Vatan Gazetesi bir Demirören Holding kuruluşudur.

  • 13 yıldır bağımsız gazeteciliğin adresi olan Vatan gazetesi gücünü; kamuoyunun tanıdığı güçlü ve bağımsız yazarlarından alır. “Türkiye’de doğru olan her haberi yazabilen bir gazete olmalı” sözünü ilke olarak benimseyen Vatan’ın sloganı “Halktan kopmadan, kimseden korkmadan”’dır. Genç ve dinamik habercilik anlayışıyla Türkiye’nin dört büyük siyasi gazetesi arasında haklı bir yer edinen Vatan gazetesi her gün 8 sayfalık baskısıyla ikinci gazete gibi verilen Makaron eki, hafta sonu V2 ve Vatan Pazar ekleri ve geniş yazar kadrosuyla Türkiye’nin en popüler isimlerini barındırır. Vatan gazetesi manşetleri ve siyasi röportajlarıyla gündemi belirleyen ve konuşulan gazete olmaya devam etmektedir. Gazete, Türkiye’nin en iyi spor sayfalarına sahiptir. Türkiye’nin en prestijli kitap eki olan Vatan Kitap zengin içeriğiyle her ay okuyucularıyla buluşmaktadır.

Gazetevatan.com;

  • Genç ve dinamik habercilik anlayışıyla yayın hayatını sürdüren gazetevatan.com her gün 841 bin kişiye ulaşmaktadır. Gazetevatan.com, günde ortalama 841 bin farklı kişi tarafından ziyaret edilmekte, günlük 13,8 milyonun üzerinde sayfa görüntüleme sayısına ulaşmaktadır. Ayda 16,3 milyon farklı ziyaretçi siteye girmekte, 415 milyonun üzerinde sayfa görüntülemektedir. Mobil uygulamalarda ise gazetevatan.com 18,1 milyonun üzerinde sayfa görüntüleme rakamına sahiptir. Facebook’ta 247 binden fazla beğeneni, Twitter’de ise 100 bin takipçisi bulunmaktadır.

http://www.gazetevatan.com/

Sampiy10.com;

  • Türkiye’de ve dünyadaki önemli spor olaylarını kendine özgü tarzıyla takipçileriyle paylaşan sampiy10.com, canlı ve dinamik formatıyla güncel haberleri aktarırken sporseverlerin yakından takip ettiği pek çok ünlü yorumcuyu da bir araya getirmektedir. “Spor haberlerinde şampiy10 belli; ikinci kim” sloganı ile yola çıkan, güvenilir ve hızlı habercilik ilkesiyle hareket eden sitede sporseverler; maç sonuçlarına, canlı skorlara, istatistiklere, güncel haberlere, transferdeki en son bilgilere anında ulaşabilmektedir. 

http://sampiy10.gazetevatan.com/

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları