Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Enjeksiyon Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.01.2019
  • 20 - 50

İş Tanımı

1979 yılından bu yana gözlük sektöründe faaliyet gösteren ve 80’den fazla ülkeye aktif olarak ihracatı bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • deneyimli
  • büyükçekmece civarında ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ER KALIP PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PRESTİJ OPTİK GÖZLÜK SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ

       Firmamız optik sektöründe 1979 yılında faaliyetine başlamıştır. Bu faaliyetlerini 1989 yılından itibaren “PRESTİJ OPTİK” adıyla sektöründe tüketicinin ihtiyaçlarını en kaliteli ve ekonomik biçimde karşılamayı ilke edinerek, ticaret hayatına devam etmektedir.

 

       İmalat sektöründeki tüm yenilikleri de yakından takip eden firmamız, en yeni teknolojiyle CE ve TSE ISO 12870 standartlarına uygun olarak kendi lisanslı markaları olan İNFİNİTİ, MISS CLAIRE, ANNABELLA ve SWİNG markalarının da üretimini yapmaktadır.

 

      Prestij Optik üretiminin yanı sıra dünyanın önde gelen BENETTON, SISLEY, KAPPA, 012 BENETTON, ROBE DI KAPPA, COLORS, MARIE CLAIRE, SEIKO ve GAI MATTIOLO markalarının da Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır. 2006 yılında da bu markalara dünyaca ünlü FRANSIZ markası BALMAİN i eklemiştir.

 

      Şuan da SWING 47 ülkeye ihraç edilmektedir. Türkiye'de çok kısa zamanda büyük başarılara imza atan gözlüklerimiz adeta bir devrim ve mucize olarak adlandırılmıştır. Firmamız dünyaca ünlü fuarlarda (Hong Kong, Milano, Paris, Munich, New York vs.) ülkemizi gururla temsil etmiştir
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları