Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Yalova
  • 14.11.2017
  • 50 - 100
Proses Ticaret İmalat Mühendislik Satış ve Pazarlama Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

Yalova Taşköprü Sanayi Sitesinde bulunan firmamızın Satış ve Pazarlama departmanında çalışacak Satış ve Pazarlama Elemanları aranmaktadır.

Firmamız sıvı, gaz ve hava filtrasyonunda kullanılan çeşitli boy, tip ve mikron süzme kapasitelerinde, Kartuş ve Torba filtreler, Mikrofiltreler (Membrane pleated filter cartrigdes), Paslanmaz Çelik Filtreler ve Filtre Kapları (tekli ve çoklu, kartuş ve torba filtre kapları ve sepet filtreler) üreten ve “PROSES-T.İ.M. Made in Türkiye” markası ile yurtiçi ve yurt dışına ürünlerini gönderen, Ayrıca Müşterilerimizin numune veya proje bazlı filtre ve diğer proses teçhizatı ihtiyaçlarında da kendileriyle çözüm ortağı olarak gerekli üretimleri yapan bir firmadır.

Firmayla ilgili bilgiler için www.filtre.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İşbaşı yapacak personelin özet iş tanımı aşağıda belirtildiği gibidir;

Firmanın Müşteri sayısının ve satışlarının artırılması, yeni Müşteriler kazandırılması ve bu amaçlara yönelik tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi. Müşteri ve Müşteri adaylarına gerekli satış tekliflerinin ve proformaların hazırlanması, bu konulardaki gerekli yazışma ve haberleşmelerin yapılması. Aktif olmayan eski Müşterilerin tekrar geri kazanılarak aktif müşteri konumuna getirilmesi.

Müşteri ve Müşteri adaylarına gerekli iş ziyaretlerinin yapılması. Firma ve Ürünlerin tanıtılması. Onların proses ihtiyaçlarının tesbit edilerek gerekli tekliflerin sunulması.

Gelen siparişlerin belli bir formatta İlgili Üretim Müdürlüklerine iletilerek, gerekli üretim ve sevkiyatın yapılmasının sağlanması.

Müşteri şikayetlerinin ve ürün iade işlemlerinin kök neden analizlerinin yapılarak, konuyla ilgili raporlama işlemlerini yapmak, ilgili şirket prosedürleri doğrultusunda düzeltici ve önleyici faaliyetleri başlatmak. Konuyla ilgili olarak Müşterileri bilgilendirmek.

Görevi ile ilgili olarak Firmanın ilgili prosedürlerini tam olarak uygulamak, ....      şeklindedir.

Bu görevde çalışacak personelde aranılan özellikler aşağıda belirtilmiştir;

Tercihen Üniversite mezunu,

Tercihen iyi düzeyde ingilizce bilen (özellikle yurtdışı satışta görevli personel için),

MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,

Esnek çalışma saatlerine uyan,

Seyahat engeli bulunmayan,

Satış ve dış ticaret konularında çalışabilecek yetenekte,

İnsan İlişkileri ve iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek,

Tercihen en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak,

Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,

Müşteri ziyareti yapabilecek, müşteri zincirini genişletebilecek,

Genel görünümüne özen gösteren,

Çok iyi araştırmacı, takipçi, dinamik, yeniliklere ve gelişmeye açık,

Erkek Adaylar İçin Askerlik hizmetini tamamlamış,    Şeklindedir.

Çalışma Saatleri : Hafta içi 08:00 - 18:00 arası olup, Cumartesi ve Pazar günleri tatildir. İşin gerektirmesi halinde bu saatlerin dışında ve hafta sonlarında da çalışma sözkonusu olabilir.

Servis : Yalova ile Firmamız arasında geliş ve gidiş için personel servisimiz vardır.

Öğle Yemeği : Firmamız tarafından firmamızın kendi bünyesinde verilmektedir.

Ücret : Yapılan mülakat esnasında belirlenecektir.

 

 

Aranan Nitelikler

Tüm adaylar için azami Lise mezunu , Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış . 18 - 35 Yaş aralığında olması gerekmektedir. Erkek adaylar için ehliyet zorunluluğu vardır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Kocaeli - Gebze, Aydın, Aydın - Nazilli, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Bursa, Yalova, Sakarya, Eskişehir
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
Türkiye
8.03.2024
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Proses Ticaret İmalat Mühendislik

PROSES Ticaret, İmalat, Mühendislik (PROSES T.İ.M.) firması 2005 yılında “Endüstriyel Madde ve Malzeme İmalatı, Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri” vermek amacıyla Kimya Mühendisi Doğan Gürbüz tarafından Yalova’da kurulmuştur.

Uzun yıllar sanayide üst düzey teknik ve idari görevlerde bulunmuş olan Doğan Gürbüz, emekli olduktan sonra bu firmayı kurarak, sanayide kazanmış olduğu tecrübeyi, bu sahada da kullanarak filtre üretimine başlamıştır.

Firma ve ürün kalitesi kısa zamanda kendini tanıtarak, tüm Türkiye’de aranılan, ilk akla gelen ve tercih edilen marka haline gelmiştir.

Standart üretimlerimiz; sıvı, hava ve gaz filtrasyonunda kullanılan çeşitli boy ve mikron özelliklerinde kartuş ve torba Filtreler olup, ayrıca; müşterilerimizin proses ihtiyaçlarına yönelik proje bazlı filtreler de üretilmektedir. (Toz torba filtreleri, metal filtreler, gaz filtreleri, hidrolik filtreler, pliseli ve glass-fiber malzemelerden yapılmış özel filtreler gibi.)

İleri teknoloji ürünleri olan; hamsu veya deniz suyundan tatlı su, proses suyu ve deiyonize su elde edilmesi, su ve kimyasal solüsyonların arıtımı, geri kazanımı, membran ve filtrasyon sistemleri konularında; proje, kurulum ve start-up hizmetleri vermekteyiz. Bu projelerde Dünya’da bu konularda ünlü firmalarla işbirliği yapılmaktadır.

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili olarak www.proses-tim.com adresinden gerekli bilgilere ve ürün resimlerine ulaşabilirsiniz.

Firmamız;
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve T.C.Başbakanlık, Dış Ticaret Müsteşarlığı – Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği üyesidir.
T.C. Sanayi Bakanlığı – KOSGEB tarafından A Sınıfı KOBİ olarak değerlendirilmiştir.
TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesi,
Türk Patent Enstitüsü Marka Tescil Belgesi,
Global Standartlar Merkezi (Global Synchronization One – GS1) Tescil Belgelerine sahiptir.

Firma ve Ürünlerimiz, Türkiye İlaç ve Kimyasal Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (UBB) kayıtlı olup, Ürettiğimiz filtreler, uluslararası barkodlu, CE İşaretli ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Ürettiğimiz filtreler, birçok büyük ve küçük ölçekli sanayi kuruluşu, kimyasal tesisler, yüzey işlem ve metal kaplama tesisleri, enerji santralleri, fabrikalar, arıtma ve geri kazanım tesisleri, gıda sanayi ve tıbbi sektör kuruluşları, tarafından kullanılmaktadır.

Firma proses tasarımlarını, araştırma ve geliştirme çalıştırmalarını kendi yürütmekte, üretimlerini kendi tasarımları olan makinelerde yapmaktadır.

Üretime geçtiği 2005 yılından itibaren birçok büyük ve küçük ölçekli filtre kullanıcıları yerli malı olan bu filtreleri başarıyla kullanmakta olup, ürünlerimizden son derece memnundurlar.

Bu durum, firmamızdaki tüm personele gurur ve mutluluk vermekte, onları yeni hedef ve ürünlere yöneltmektedir. Bu konuda web sitemizin “Bizden Haberler” bölümünden gelişimi izleyebilirsiniz.

PROSES T.İ.M.’de çalışanların mutluluğuna önem verilmekte, onların dilek, istek ve önerileri üst yönetimce değerlendirilerek gerekli uygulamalar ve geliştirmeler yapılmaktadır.

Kalite üstünlüğü, hemen teslim, düşük fiyat, vadeli ödeme, müşteri ile iyi ilişkiler, hizmet ve kurumsallık, müşterilerimizin öncelikli tercih nedenleridir. Sizlerin ve Firmanızın da ürünlerimizden memnun kalacağı düşüncesindeyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları