Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PERİYODİK KONTROL HİZMETLERİ ENSPEKTÖRÜ

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
  • 13.12.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

MÜHENDİSLİK FİRMAMIZDA PERİYODİK KONTROL HİZMETLERİ BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE PERSONEL ARAMAKTAYIZ.(YASAL MEVZUATLAR VE İLGİLİ STANDARTLAR GEREĞİNCE BASINÇLI KAPLARIN VE KALDIRMA GEREÇLERİNİN TEST VE KONTROLERİNİN YAPILARAK RAPORLARININ HAZIRLANMASI.

Aranan Nitelikler

Kaldırma İletme ekipmanları TÜRKAK onaylı Periyodik kontroller ve muayene alanında sahada periyodik kontroller yapabilecek mühendis, teknik öğretmen, tekniker ve yüksek teknikerleri takım arkadaşı aramaktayız İlgili kişiler

BASINÇLI KAPLAR VE KALDIRMA GEREÇLERİNİN PERİYODİK KONTROLÜ KONUSUNDA TECRÜBESİ OLAN VE/VEYA ÖĞRENMEYE İSTEKLİ
* EHLİYETLİ VE AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANAN
* SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK
* EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK
* ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLAN
* TERCİHEN YABANCI DİL BİLEN (İNGİLİZCE) VE BİLGİSAYARI İYİ DÜZEYDE KULLANABİLEN

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
Balıkesir
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

PTC ÜRÜN TEST VE BELGELENDİRME SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PTC Ürün Test ve Belgelendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak 2016 yılının Ağustos ayında İstanbul Ticaret Odası 44796-5 numaralı kaydı ile İstanbul – Pendik ilçesinde kurulmuştur. Şirketimizin kuruluş amaçları arasında test ve belgelendirme işlemleri yer almaktadır. Bu hedefle şirket ünvanımız olan PTC ingilizce Product Test Centre ( Ürün Test Merkezi) kelimelerinin baş harflerinden esinlenerek global bir marka haline gelmiştir. Logomuzda yer alan çift başlı kartal Türklüğün, gücün ve liderliğin sembolü olarak logomuzda bulunmaktadır. Tamamen yerli ve öz sermaye ile kurulan PTC Ürün Test ve Belgelendirme faaliyet gösterdiği her alanda öncü ve lider olarak söz sahibi olmayı hedeflemiştir.

Kuruluş sonrası Elektriksel Güvenlik Testleri (LVD) alanında makine , küçük ev aletleri ve aydınlatma ürünlerinin test işlemlerini yapmaya başlamak için ekipman ve personel alımıyla atılımlarını başlatan PTC, ilk olarak ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu için çalışmalarına Pendik-Kurtköy’de bulunan ilk adresinde laboratuvar faaliyetlerine başlamıştır. 2017 yılının ilk yarısında laboratuvar koşullarını iyileştirmek ve iş hacmini büyütmek için İstanbul-Tuzla’da bulunan şu an ki mevcut adresine taşınmıştır. Bu süreçte test faaliyeti ve altyapı yatırımlarına hız veren PTC, bundan  1 yıl sonra Eylül 2018’de TÜRKAK tarafından ISO 17025 akreditasyonuna sahip olmuştur. Laboratuvar faaliyetlerine hız kesmeden devam eden PTC, bu alanda en iyi, en doğru, en güvenilir hizmeti verebilmek için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Bu süreçte artan pazar ihtiyaçları ve büyüme hedefleri doğrultusunda Basınçlı kaplar ve kaldırma iletme makinalarının periyodik kontrolleri için PTC Muayene Departmanı kurulmuştur. Bu departmanın kurulumu ile 2019 yılı son çeyreğinde TÜRKAK tarafından ISO 17020 akreditasyonu almaya hak kazanılmıştır.

Laboratuvar faaliyetlerini daha ileriye taşımak bu alanda bir marka olmak amacıyla, global bir atılım olan IECEE CB Test Laboratuvarı olmak için tamamen yerli ve öz sermayesiyle büyük yatırımlar yaparak 2020 yılının ilk çeyreğinde IECEE tarafından küçük ev aletleri, makine ve aydınlatma ürünleri kapsamında CB test Laboratuvarı olmaya hak kazanmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları