Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

FITNESS EĞİTMENİ

Antalya
  • 20.02.2013
  • 100 - 200

Aranan Nitelikler

- BESYO mezunu (Antrenörlük Belgesi olanlar tercih sebebidir),
- İnsan ilişkilerinde başarılı,
- Prezantabl, Diksiyonu düzgün,
- Antalya’da ikamet eden,
- Dikkatli ve titiz çalışan
- Konusunda uzman
- 30 yaşını aşmamış bay/bayan,
Bay adaylar için askerlikle en az bir yıl ilişiği bulunmayan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Antalya - Alanya, Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
16.03.2024
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RAMADA PLAZA ANTALYA


Wyndham Group ‘Ramada Worldwide' markası ile 45 ülkede 900 otel, 100.000 odaya ulaşarak en hızlı büyüyen zincir olma özelliğini korumaktadır. Ramada markası altında Wyndham Hotel Group Türkiye'de 6. otelini İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş 'tan sonra üst segment otel grubu olan ‘Ramada Plaza' ile Antalya'da açmaktadır.
Wyndham Hotel Group konaklama sektöründe başarıda sürdürülebilirliliği yakalamak mottosu ile gerek yönettiği, gerekse franchise sistemi ile işbirliğine girdiği tüm marka ve tesislerde uluslar arası hizmet standartlarının, kurumsal eğitim ve insan kaynakları standartlarının Wyndham destek ekipleri ile yerleşmesini sağlamakta ve düzenli olarak denetlemekte.
Hızla büyümekte olan turizmin başkenti Antalya'ya uzun yıllar sonra uluslar arası güçlü bir marka ile giren ilk 5 yıldızlı şehir oteli Ramada Plaza Antalya, doğa harikası falezlerin üzerinde, denize sıfır olmasının yanında, şehir merkezinde, tarihi Kaleiçi ve meşhur alışveriş mekanı olan Işıklar Caddesi'nin yanı başındaki mükemmel konumu ile dikkat çekmektedir.
Hem şehir hem de resort olma özelliği ile beraber tamamı deniz ve Toros Dağları manzaralı 223 Deluxe oda seçeneklerinin içerisinde, Cliff Top VIP Suite, iş adamlarına yönelik dekore edilmiş Executive Club Floor & Lounge, aile odaları ve Suite çeşitleri ile iş seyahatleri ve tatil için farklı seçenekleri bir arada sunuyor.
Şehir içindeki en büyük kapasiteye sahip olan Plaza Convention Center ile ulusal ve uluslar arası kongre ve toplantılara ev sahipliğini, Ramada standartları ile üstlenecektir. Açık büfe ana restoran, 3 Farklı A la Carte restoran ve barları ile hem konaklayan misafirlere hem de Antalya'da yaşayan A ve A+ kitleye dünya mutfaklarından lezzetleri ve zengin kokteyl çeşitleri ile kaliteyi sunmaktadır.
2700 m2 alana sahip Ramada Plaza City Club Spa & Fitness Center'da zengin masaj çeşitleri, kişisel bakım alanları, son teknoloji cihazlara ve sistemlere sahip Fitness salonu ile otel misafirlerinin yanı sıra üyelerine hizmet verecek City Club'ı, Antalya sosyal yaşamına renk katacak.
Ulusal ve Uluslararası kongrelerin yanı sıra, Antalya elite kitlesinin özel günlerine, partilere, kokteyl ve gala yemeklerine ev sahipliği yapacak ,Kongre Merkezi zaman zaman kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacaktır.
Ramada Plaza Antalya gerek görev başı eğitimleri gerekse diğer seminerleri ile tüm çalışanlarının kariyerlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Çalışma arkadaşlarımızı seçerken prezentabl, güleryüzlü ve otelciliği bir meslek değil, yaşam biçimi olarak seçen adaylar arasından yapacağız.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları