Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Avukat(Yönetici)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer
  • 29.12.2019
  • 100 - 200
RED ALACAK YÖNETİM Avukat(Yönetici) İş İlanı

İş Tanımı

  • Alacak Yönetim şirket bünyesinde tam zamanlı olarak sözleşmeli veya sigortalı çalışacak yöneticilik vasfına sahip olmak.Şirket içi disiplin,personel performansı, idari düzen gibi konularda yöneticilik yaparak yeri geldiği noktada yaptırım yetkisine sahip olmak,
Şirketiçi ve şirketdışı sözleşmelerin kontrolü düzenlenmesi resmi yazışmalar gibi hukuksal konularda düzenleyici ve denetleyici konumda yer almak.

Yüksek bakiyeye sahip borçlularla iletişime geçerek yüksek bakiyeli seçilmiş borçlularla müzakere sürecini sonlandırmak gerektiği noktada hukuki yollardan tahsilini sağlamak.

Gerekli görülen dosyaların yenilenmesini sağlamak ve adliye sürecini organize etmek.

Aranan Nitelikler

- 4 yıllık hukuk fakültesi mezunu olmak.
- Tercihen yüksek lisans mezunu olmak.
- Temsil kabiliyeti yüksek alacak yönetim, varlık yönetim, bankaların risk takip tasfiye alanında kariyer hedefi olan.
- Uzun vadeli çalışma planı olup güvenilirliğe ve likayata önem veren ve bu durumu bünyesinde veya sözleşmeli çalıştığı kuruma karşı uygulayabilen.
Şirketiçi sadakat karakterine sahip tüzel kişilik menfaatlerinin şahıs menfaatlerinden yüksek tutulması gerektiğinin bilinci sadakat sahibi.
-Şirket bünyesinde uzun süreli kariyer hedefi olan.
- Tercihen İngilizce bilen.
- Tercihen serbest avukatlık yapabilecek stajını tamamlamış avukatlık ruhsatına sahip avukatlık vergi açılışı yapılmış olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Balıkesir, Manisa, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Çanakkale
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
11.10.2023
BENZER TÜM İLANLAR

REDIJITAL DIJITAL DÖNÜŞÜM AJANSI

Misyon olarak digital dönüşüm sürecinde firmalara stratejik danışmanlık, digital medya planlama, tedarik, finansal danışmanlık vb hizmetlerle özellikle potansiyelini yansıtamayan marka değeri olan şirketlerimize global vizyon kazandırarak marka değerleri yaratmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları