Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Pazarlama Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.04.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Pazarlama faaliyetlerinin bütçe doğrultusunda gerçekleşmesini sağlar. Bu amaçla tüm firma, acente, havayolu, grup,toplantı,düğün,yemek vb.satışlarını organize eder. Bölümüyle birlikte dönemsel fiyat politikasının ayarlanması ve sonuçlarının takip işlemlerini yapar. Yeni gelen satış tekliflerinin en geç 24 saat içinde değerlendirilmiş ve sonuçlandırılmış olmasını sağlar. Konfirme edilmesi yönünde gerekli çalışmanın içerisinde bulunur. Tüm rezervasyonların müşteri memnuniyeti, otel doluluğu ve maksimum kârlılığı prensiplerine göre yapılmasını sağlar. Yıllık İş Planı,Pazarlama Planı’nın hazırlamasını ve yürütülmesini sağlar. Sektör araştırmaları yaparak özellikle rakip otel uygulamaları, aktiviteleri, doluluk oranları ve fiyatlarını sürekli kontrol ederek bünyeye uygun olanların uygulanmasını sağlar. Satış hedeflerine ulaşılması amacıyla, yeni müşteriler için satış ziyaret planlarını hazırlar, bizzat satış ziyaretleri yapar ve müşteri portföyünün gelişmesini sağlar. Bütün pazarlar içindeki gelişmeler ve değişiklikler hakkında bilgilendirme yapar. Yıllık hazırlanan kongre, fuar, özel aktivite takviminin takibini yapar. Bu doğrultuda belirlenecek fiyat çalışmalarını hazırlar. Fuar katılımlarında bulunur. Satış tekliflerinin ve sisteminin bütün satış personeli tarafından doğru algılanarak kullanılmasını sağlar. Bağlı bulunduğu üst yönetimce görev kapsamı ile ilgili olarak talep edilen sair işleri de yapar.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık İşletme, Ekonomi veya Turizm ve Otelcilik Bölümlerinden mezun, Uluslararası zincir bir otelde en az 5 yıl yöneticilik deneyimi olan, MS Office uygulamalarına ve otel yazılımına hakim. İyi derecede İngilizce bilen, Elektronik Rezervasyon Sistemleri konusunda bilgi sahibi, Ulusal/uluslararası fuar ve sektörel tanıtım organizasyonları konularında bilgi ve deneyim sahibi, Hedef kitle analizi ve buna bağlı pazarlama stratejilerini uygulayabilecek, Güleryüzlü, misafir memnuniyeti ve sonuç odaklı, Yeni fikir ve uygulamaları araştırarak geliştiren, kendi ve şirket gelişimi için sorumluluk üstlenen, Etkin liderlik vasıflarına ve organizasyon becerisine sahip, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmayan, B Sınıfı sürücü belgesine sahip, (tecrübeli, aktif sürücü).

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
HRM Solution Makers Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Polat Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Temelleri İbrahim Polat tarafından 1955 yılında kurulan müteahhitlik firması ile atılan Polat Grubu, yıllar içinde farklı şirketlerin kurulması ile faaliyet alanını genişletmiştir. 1982 yılında kurulan İbrahim Polat Holding ile tüm şirketler tek bir çatı altına toplanmıştır.  

İnşaat, sanayi ve turizm olmak üzere 3 ana dalda faaliyet gösteren Holding şirketlerinin sayısı sekizdir. Piyalepaşa Gayrimenkul ve Polat İnşaat şirketleri ile İnşaat, Ege Seramik, Ege Vitrifiye, Polat Maden, Egeseramik İç ve Dış Tic. ve Ege Seramik America Inc. Şirketleri ile sanayi ve Polat Turizm Otelcilik şirketi ile turizm sektörlerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Vizyonumuz;
  • Müşterilerimize duyarlılığı ön planda tutacak hizmet odaklı bir şirket olmak, faaliyet alanlarımızı, daha kaliteliyi daha ucuza üretecek şekilde organize ederek, dünya çapında ve dünya standartlarında bir şirket özelliği taşımaktır. 
Misyonumuz;
  • Ülkemizin gelişen inşaat sektöründe başlattığımız faaliyetleri, öncelikle Türkiye'ye ve Türk insanına hizmet edecek şekilde geliştirmek, bilgi birikimimizi ve uzmanlığımızı kullanarak ve artırarak, dünyadaki gelişmeler doğrultusunda yeni  alanlara ve bölgelere yöneltmektir.  
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları