Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AQUAPARK&LUNAPARK PERSONELİ

Antalya
  • 28.09.2021
  • 100 - 200
ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL AQUAPARK&LUNAPARK PERSONELİ İş İlanı

İş Tanımı

LARA TURİZM MERKEZİNDE BULUNAN OTELİMİZE PERSONEL ALINACAKTIR.

Aranan Nitelikler

  • En az Lise mezunu,
  • Dikkatli, güler yüzlü, Prezantabl, 

Görev Yetki Ve Sorumluluklar:

·         Görev yeri su kaydırakları ve lunapark alanıdır.

·         Aquaparkları ve lunaparkı kullanan misafirlerin yaşam Emniyetinden Sorumludur.

·         Görevlendirildiği su kaydırağında ve oyun aletinde misafirlerin kurallara uygun şekilde kullanmasını sağlar ve kurallara uymayanları nazik bir dille uyarır. Yaralanma durumunda acil olarak Guest Relation ve Güvenlik Müdürüne bilgi verir.

·         Görev saatlerinde sorumluluk alanı ve gözetleme bölgelerini asla terk edemez.

·         Her türlü tehlike ve boğulma görünümü veren hareket sesler dikkatle izlenerek anında cankurtarana haber verir veya müdahale eder.

·         Havuz kenarlarında ve kaydıraklarda bulunan yazılı ve resimli uyarı ve ikaz levhalarına uymayanlar kibar ve nazik bir şekilde uyarılır.

·         Ebeveynlerin refakatinde olmayan küçük çocukların, su kaydırakları ve lunapark kurallarına uymaması durumunda kullanmalarına mani olunur.

·         Görev saatleri içinde, kendi görevi haricinde başka işle meşgul olmaz. Asli görevini ihmal ve ihlal ederek Hotel in diğer çalışanları ile sohbet edemez.

·         Kıyafetler her zaman temiz olmalıdır.

·         Can güvenliğini tehdit eden her türlü hareketler için anında ikaz edilmelidir. Havuzlarda ve kaydırakta kazaya sebebiyet verecek hareketlere müsaade edilmeyecektir.(Arka arka kayma, ters diz üstü kayma, parende atma) 

·         Sarhoş olan misafirlerin kaydırakları kullanmaları sakıncalı olduğundan, kibarca ikaz edilmelidir.

·         Dönme Dolap, Discovery, Salıncak, Gondol, Çarpışan otomobiller, Mini Uçak, Trambolin oyun aletlerini yazılı talimatlara uygun şekilde çalıştırır, misafirlerin güvenli bir şekilde kullanımını sağlar ve arıza durumunda durdurarak kullanıma kapatır. Arızayı teknik servise bilgi verir.

·         Lunapark alanının temizliğinden sorumludur.

·         Su kaydıraklarında ve lunaparkta yaşam güvenliğini tehdit eden her türlü durumu Güvenlik Müdürüne bilgi verir.

 

Özet Bilgiler

STONE GROUP Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Trendy Lara
Antalya - Aksu
Son 1 Ay
BAŞVUR
STONE GROUP
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
ROYAL DRAGON HOTEL
Antalya - Manavgat
Bugün
BAŞVUR
ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Trendy Verbena Beach
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trendy Lara
Antalya - Aksu
Son 1 Ay
BAŞVUR
KAYA HOLDİNG
Antalya - Serik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

STONE GROUP

Stone Group, 1995 yılında Ramazan Taş tarafından kurulan bugün, Antalya Belek bölgesinde 1 Adam&Eve Hotel, Lara bölgesinde 2 Royal Seginus Hotel, Royal Holiday Palace ve Side bölgesinde 2 Royal Dragon Hotel, Royal Alhambra Palace olmak üzere toplamda 5 Hotel ve 4000’I aşkın profesyonel kadrosuyla sektörde hizmet veren bir markadır.


Tümü 5 yıldızlı olan tesisler misafirlerine çocuk, aile, eğlence, lüks ve doğa gibi farklı konseptlerle hizmet vermektedir.


Her yaştan ve dünyanın her yerinden gelen misafirlerine Türk misafirperverliği ve inceliği ile beklentilerin üzerinde ve hayallerinin ötesinde, benzersiz deneyimler yaşatarak unutulmaz tatiller geçirmelerini sağlamayı misyon edinmiştir. Aynı zamanda Stone Group olarak vizyonumuz, güvenilir olmak, yenilikçi olmak, fark yaratmak ve her zaman sektöre ve misafirlerimize en iyisini sunmaktır.


Grubumuza ait oteller ve konseptleri hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgilere Stone Group Çağrı merkezi üzerinden, profesyonel satış temsilcilerimzden veya bizi temsil eden anlaşmalı olduğumuz iş ortaklarımızdan ulaşabilirsiniz. Onların sizi asiste etmesiyle kendinize mükemmel ve eşsiz deneyimlerle dolu, keyifli tatiller planlayabilirsiniz.

OTELLERİMİZ

  • Adam & Eve +16 Hotel Belek, Antalya -2006
  • Royal Seginus Hotel Lara, Antalya -2017
  • Royal Holiday Palace Lara, Antalya-2011
  • Royal Dragon Hotel Side, Antalya-2008
  • Royal Alhambra Palace Side, Antalya-2012
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları