Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Yöneticisi

Ankara
  • 9.03.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Satış Yöneticilerimiz, sorumlu oldukları bölgede kendisine verilen satış hedefine ulaşmak için özverili bir şekilde çalışma yürüten, yeni müşteri portföyü oluşturan ve oluşturdukları müşteri portföyünü koruyarak satışın devamlılığını sağlamaya çalışan, ürünler hakkında uygulamalı bilgi veren, siparişleri alıp eksiksiz olarak teslimini ve tahsilatı sağlayan kişilerdir.

Aranan Nitelikler

- Perakende sektöründe en az 4 yıl tecrübeli

 

- Sürücü belgesi olup, fiili kullanıcı olan ve seyahat engeli bulunmayan,

 
- Bireysel değil, takım oyununa inanan ve şirketin belirlemiş olduğu tüm hedeflere ekibi ile birlikte koşan

 

Satış Yöneticisi pozisyonunun amacı :

 

Sorumluluğundaki ürün/müşteri grubundan elde edilecek satış, kar ve müşteri memnuniyeti hedeflerini gerçekleştirmek amacı ile yeni geliştirilen ve/veya tanımlı ürünlerin / hizmetlerin mevcut ve yeni müşterilere satışını gerçekleştirmek, mevcut müşteri portföyünü genişletmek için yeni müşteriler aramak ve şirkete kazandırmak.

Satış yöneticisinden beklentiler :

 

Müşteri memnuniyetine her zaman öncelik verme, hızlı ve pratik düşünüp yaratıcı fikirler üretebilme, Sektörü, piyasayı ve sorumlu olacağı bölgedeki gelişmeleri sürekli olarak takip etme, satış konusunda deneyimli, iletişim becerileri kuvvetli, kendisine güvenen, dış görünüşüne önem veren, girişimci bir ruha sahip, güler yüzlü, enerjik, planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş, ve ikna kabiliyeti kuvvetli olmalıdır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ARESS TURİZM REKLAMCILIK DANIŞMANLIK İNŞAAT EĞİTİM İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
SÜMER NET FİBER ÇÖZÜM MERKEZİ TURKCELL SUPERONLİNE
Ankara - Etimesgut
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Antalya - Aksu
Dün
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

S.S.A. KİMYA SAN. VE TİC. AŞ.

2002 yılında başlayan heyecanlı yolculuğumuza, gün geçtikçe daha da büyüyen ekibimizle beraber devam etmekteyiz.

Dünya çapında kendini kanıtlamış ve alanlarında uzmanlaşmış olan kişisel koruyucu üreticilerinin profesyonel ürünlerini ve markalarını, tüm değerli çalışanlara sunmaktan memnuniyet duymaktayız.

Ülkemizin ihtiyaç duyulan, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda, çalışan tüm dostlarımızın sağlığını, güvenliğini ve rahatlığını sağlamak ve yaptıkları tüm işlerde kusursuz sonuca ulaşmaları için her geçen gün yenilikçi ürünleri takip ederek onlara sunmak, “Herkes İçin Güvenlik” ilkesinden şaşmayarak, heyecan dolu yolculuğumuza devam etmek, SSA Ekibi olarak edindiğimiz öncelikli görevimizdir.

Sizlere her an yakın olmak ve en hızlı şekilde ulaşmak için İstanbul’da bulunan Merkez Ofisimiz, İzmir’de hizmet veren Ege Bölge ve Ankara’da bulunan İç Anadolu Şubelerimiz, kesintisiz olarak faaliyet göstermekte ve tüm kadrolarıyla her gün sizlerle buluşmaktadır.

SSA Kimya ailesi olarak bütün ilkelerimizle, özverili ekip ruhumuzla ve bilgi birikimimizle, sizlerin yıllarca yanında olacağımız nice günler dileyerek tüm ülkemize iyilik, sağlık ve güzellikler temenni ederiz.

Her zaman en yakınınızda olan çözüm ortağınız olmaktan mutluluk duyarız.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları