Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Halkla İlişkiler Sorumlusu

Manisa
  • 1.01.2012
  • 50 - 100

İş Tanımı

Manisa Salihli de faaliyet gösteren orta-üst ölçekli özel hastaneyiz

Aranan Nitelikler

1)Salihlide yerleşik,yada yerleşebilecek 2)Açık öğretim dışında lisans yada y.lisans eğitimi yapmış olmak 3)İletişim ve ikna yetenekleri çok güçlü 4)Görsel sanatlar ve edebiyat gibi sosyal faaliyetleri olan 5)Saha çalışmaları yapabilecek 6)Müşteri ilişkileri,halkla ilişkiler,satış-pazarlama konusunda enaz 3 y tatmin edicidirıl deneyimi olan çalışma arkadaşları arıyoruz.Ücret ve çalışma koşulları

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bahçeşehir Koleji
Manisa - Yunusemre, Manisa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji
Manisa - Turgutlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Salihli Can Özel Sağlık Hastanesi

Can Hastanesi;
2002 yılından bu tarafa modern ekipmanı, uzman doktor, sağlık ve idari çalışanı ile yaklaşık 8000 m2 kapalı alanda hizmet vermeye devam etmektedir. Can Hastanesi Kurucularının tamamı yıllardır bölge halkına büyük bir özveri ile ve dürüstlükle hizmet veren, toplumun saygınlığını kazanmış hekimlerden oluşmaktadır. Hastane 4 yıllık bir inşaat ve donanım süresinden sonra 2002 yılında Salihli ve çevresine hizmet vermeye başlamış ve 2007 Yılında Bebek Dostu Hastane unvanı almaya hak kazanmıştır.

Salihli Özel Can Hastanesi Ortopediden Kadın Doğuma, Kardiyolojiden Ürolojiye, ileri seviye Yoğun Bakım Servisleri ile günde 20 ile 25 büyük ameliyat, 800 ile 1000 poliklinik hastasına şifa olmaya çalışan, 300 civarında çalışanına iş alanı yaratan bir kuruluş olan Salihli Özel Can Hastanesi'ndeki tıbbi imkânlar pek çok üniversite hastanesinde dahi bulunmamaktadır.

Salihli Özel Can Hastanesi, erişkin ve yeni doğan 3. Seviye Yoğun Bakım Servisleriyle, 127 yatak kapasiteli olarak 15 yıldır bölgemizde referans hastane olarak hizmet sunmaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları