Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Mümessili

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
  • 27.05.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

· Sorumlu olduğu bölgede, hedeflerini gerçekleştirmek üzere düzenli olarak eczane ziyaretlerinde bulunarak ürünleri tanıtmak,
· Yeni müşteri (eczane) portföyü oluşturmak, · Ürünlerin bulunurluk ve satış hedeflerini realize etmek,
· Ürünlere yönelik tüm tanzim, teşhir faaliyetlerini yönetmek, ilgili fuarlara katılarak firmasını temsil etmek,
· Günlük, haftalık ve aylık tanıtım ve satış faaliyetlerini Bölge Müdürünün onayıyla planlamak, uygulamak ve raporlarını hazırlamak,
· Pazardaki gelişmeleri yakından takip ederek, yeni ürünler, rakip firmalar ve ürünleri, fiyat bilgileri hakkında bilgi edinerek Bölge Müdürü ile paylaşmak

Aranan Nitelikler

· Üniversite mezunu,
· Tercihen, OTC ve bitkisel ilaç pazarında minimum 3 yıl deneyimli,
· Enerjik, motivasyonu yüksek, gelişim ve yeniliklere açık,
· MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
· Esnek, dinamik çalışma koşullarına uyumlu,
· İnsan ilişkilerinde başarılı, yaratıcı, ikna kabiliyeti yüksek,
· B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, seyahat engeli bulunmayan,
· Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış, ·
. İstanbul (Her iki yaka), İzmir , Muğla, Ankara , Kayseri ve Antalya illerinde ikamet eden,  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER

-SBS Bilimsel Bio Çözümler, Gıda Yüksek Mühendisi Propolis Uzmanı Aslı Elif Tanuğur Samancı, Ziraat Mühendisi Arıcılık Uzmanı Taylan Samancı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu tarafından Türkiye’de daha önce üretilmeyen propolisi yine Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretmek adına KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile 2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te kurulmuştur. Türkiye’de ilk defa yerli üretimini başlattığı propolis için, yine İTÜ ARI Teknokent’te geliştirdiği özütleme yöntemi ile Ar-Ge, inovasyon, girişimcilik ve ihracat alanlarında 14’ü uluslararası toplam 28 farklı ödüle layık görülmüştür. Arı ürünleri alanındaki uzmanlığı ile yurt içinde BEE'O ve BEE’O UP, yurt dışında ise BEE&YOU markasıyla, propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal; ayrıca arı ürünleri içeren doğal karışımlar, tabletler, damlalar, spreyler üretmektedir. Ürünlerini, Amerika, Kore, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsveç, İngiltere, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’a ihraç etmekte ve Anadolu propolisini bir dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 500 sözleşmeli arıcı, 150 bin arı kovanı, 3000 metrekarelik tesisi ve 95 kişilik uzman kadrosu ile Türkiye’nin en büyük propolis üreticisidir.

-BEE’O Propolis; Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle arı ürünleri üretimi gerçekleştirmektedir. Bu model ile kontrollü koşullarda, kovandan sofraya izlenebilir üretim sağlanmaktadır. Uzman ekibinde yer alan ziraat mühendisleri ve arıcılık uzmanları kontrolünde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan arıcılarla birebir çalışılmakta, eğitim ve malzeme desteği verilmektedir. Şu anda Türkiye genelinde 500 sözleşmeli arıcı ve 150.000 arı kovanı ile çalışmalara devam edilmektedir. Uygulanan Sözleşmeli Model ile her bir arıcının ürettiği ürünleri kesin olarak hangi rakamdan alacağının taahhüdü de verilerek bu şekilde “Adil Ticaret” sağlanmaktadır. Sözleşmeli arıcılardan toplanan propolis, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirilen Ar-Ge yöntemi ile özütlenerek inovatif katma değerli yeni ürünlere dönüştürülmektedir; yurtiçi ve yurdışında online, perakende ve eczane kanallarında satışa sunulmaktadır.

-Ürünler; Türkiye’de online olarak kendi e-ticaret sitesi www.beeo.com.tr üzerinden ve Carrefour Gurme, Macrocenter, Migros vb. 1500 perakende satış noktasında ayrıca BEE’O UP markasıyla 10.000 eczane kanalında; Amerika’da ise yine kendi e-ticaret sitesi www.bee-and-you.com üzerinden ayrıca Amazon, Wallmart, E-bay’de ve 3500 satış noktasında tüketicilerle buluşturulmaktadır. Bunun yanı sıra 13 ülkeye ihraç edilmektedir.

Misyonumuz;
  • Gıda alanında, özellikle arı ürünlerindeki uzmanlığımız ile güvenilir ve doğal yeni ürünler ve uygun teknolojiler geliştirmek; sektöre araştırma-geliştirme ve eğitim hizmetleri sunmak; Türkiye’de arıcılık ürünlerinin kalitesinin ve güvenliğinin uluslararası düzeyde kabulünün ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için sektöre katkıda bulunmaktır.
Vizyonumuz;
  • Yenilik ve sürekli gelişme yaklaşımı ile uzmanlık üzerine kurulu, bilgi üreten, doğal ve güvenilir ürünleri ve teknolojileri geliştiren, Türkiye’de arıcılık sektörünün gelişimine ve sürdürülebilirliğine destek vererek önderlik eden, uluslararası tanınırlığı ve saygınlığı yüksek bir firma olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları