Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Scorp & Viralif Sales intern

İstanbul Avrupa Yakası
  • 4.07.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Scorp yeni bağlantılar kurmak için ideal bir ortam. San Fransisco, Meksika ve İstanbul’da ki ofislerimizde tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Aile ortamı olan ekibimiz her gün Scorp’u daha fazla büyütmek için çalışırken bir yandan da eğleniyor. Belirtmeye gerek yok, sosyal medya deneyimini çok farklı ve heyecanlı bir noktaya taşıyoruz.

Aranan Nitelikler

Satış&Pazarlama Departmanında çalışacak,

Ekip çalışmasına yatkın,

İletişim kabiliyeti yüksek,

Satış&Pazarlama alanında  kendini geliştirmek isteyen, 

Minimum 2 gün ofise gelebilecek ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Scorp

Scorp Inc. is a fast-growing social media start-up based in Istanbul and San Francisco. Wecreated a number of mobile applications, including the ‘world’s most genuine socialnetwork’ Scorp app. With over 16M users worldwide, Scorp app has successfully re-definedthe social network in Turkey. Now, we are on a mission to redefine the dating scene withour newly launched Who app, which has already reached 3M+ users!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları