Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurumsal Satış Temsilcisi

  • 24.05.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

SebaTEKNİK, sektörün en önemli üreticilerinin gücünü de arkasına alarak, genç, dinamik ve profesyonel kadrosu ile sektörde öncü olmak amacıyla kurulmuş bir firmadır.

Firmamız Alman SebaKMT, Amerikan Vivax-Metrotech ve Kanada Sensors&Software firmalarının Türkiye tek yetkili temsilcisi olarak, satış, saha uygulamaları, teknik servis, danışmanlık hizmetleri, mühendislik projeleri vb faaliyetleri tüm Türkiye'de ve yurt dışı projelerinde başarı ile sürdürmektedir.

Firmamıza, Tüm Türkiye genelindeki Belediye, Su ve Kanalizasyon İdareleri, Elektrik, Gaz, Petrol Dağıtım Şirketleri vb. kurumsal müşteri portföyümüzü geliştirecek, periyodik ziyaretler yaparak ürün ve hizmetlerimizi tanıtacak, sunum, saha uygulamaları, demo faaliyetlerini yürütecek ve şirketin diğer faaliyetlerinde görev alacak kurumsal satış temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

*En az Yüksekokul mezunu, üniversitelerin elektrik - elektronik, makine, inşaat, fizik, jeofizik, jeoloji, çevre, harita vb. teknik bölümlerinden 2 ya da 4 yıllık mezun,

*Daha önce kurumsal satış, saha satışı ya da benzer pozisyonlarda en az 2 yıl görev almış,

*Prezantabl, diksiyonu düzgün, kariyerine satış konusunda kendisini geliştirerek devam etmek isteyen, ikna kabiliyeti yüksek, başarı hedefleyen, 

*Sözlü ve yazılı iletişim kabiliyeti yüksek, dışa dönük, güler yüzlü, enerjisi yüskek, takım çalışmasına yatkın,

*Aktif araç kullanabilen,

*Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, aktif seyahat edebilecek (Ayda en az 10 gün),

*Aktif ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,

*Araştırmayı seven, iş geliştirme konusunda kabiliyetli,

*Askerlikle ilişiği bulunmayan (Erkek adaylar için),

Kurumsal satış temsilcisi aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
Mitasan Büro Makineleri İth.Tic.ve San. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KAPİTAL KIRTASİYE
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Seba Teknik Ltd.Şti

SebaTEKNİK, sektörün en önemli üreticilerinin gücünü de arkasına alarak, genç, dinamik ve profesyonel kadrosu ile sektörde öncü olmak amacıyla kurulmuş bir firmadır.
Firmamız Alman SebaKMT, Amerikan Vivax-Metrotech ve Kanada Sensors&Software firmalarının Türkiye tek yetkili temsilcisidir.

Firmamız ana faaliyet konuları; yer altı hatlarının tespiti, yer altı kablo ve boru güzergahlarının tespiti, altyapı sayısallaştırma, su kayıp ve kaçaklarının, gaz kaçaklarının tespiti, boru hattı izolasyon hata yeri tespiti, yer altı kayıp menhol, kapak, vana ve rogarların tespiti, kablo arıza yeri tespiti, kanal / boru görüntüleme ve rehabilitasyonu, yatay sondaj yönlendirme, akışkan debi ölçümleri, basınç ölçüm sistemleri, hidrolik modelleme, mühendislik ve müşavirlik gibi her türlü altyapı ve çevre ile ilgili konularda teknolojik ürünlerin temini, satış ve pazarlaması, danışmanlık, eğitim, saha uygulama, mühendislik ve taahhüt işleridir. Firmamız, temsilcisi olduğu üretici firmaların ürünlerinin tüm Türkiye ve yurt dışı satış, pazarlama faaliyetlerinin yanında, sattığı tüm ürünler ile ilgili her türlü hizmet, saha uygulamaları, danışmanlık, satış sonrası eğitim, periyodik eğitim, bakım ve onarım hizmetlerini de kendi bünyesindeki uzman personeli ile yürütmektedir. Firmamızı sektördeki rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, tüm yönetim ve çalışan kadrosunun, saha koşullarını çok iyi bilen ve sattığı ürünlerin bizzat kullanıcıları olmasıdır. Firmamızın tüm yapısı çok uzun yıllardır sektörde önemli görevlerde bulunmuş, birçok önemli projeye imza atmış profesyonel kadronun bir araya gelmesi ile oluşmuştur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları